FF Toplu Yabancı Dizi İzleme Etkinliği | 2. Grup Dizi Oylaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu gruptan hangi diziyi izleyelim?

• The Wire

Oy: 6 37.5%
  • The Sopranos

Oy: 8 50.0%
  • Rome

Oy: 2 12.5%
  • Oz

Oy: 4 25.0%
  • Deadwood

Oy: 3 18.8%
  • Six Feet Under

Oy: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Etkinlik genel duyuru konusu: https://fav10.net/forum/threads/ff-toplu-yabancı-dizi-İzleme-etkinliği.200550/

Etkinlikte 1. grup dizi oylaması: https://fav10.net/forum/threads/ff-toplu-yabancı-dizi-İzleme-etkinliği-1-grup-dizi-oylaması.200725/

2. grup diziler de 1. diziler gibi zamanında büyük ses getirmiş kült diziler. Bu gruptaki dizilerin farkı diğer gruptaki dizilere göre hem daha ağır diziler olması hem de şiddet, küfür, korku, cinsellik gibi +18 unsurları içinde bulundurabilmesi.

İşte diziler (Çok dizi olduğundan liste geç yüklenebilir, lütfen bekleyiniz):

The Wire (5 Sezon, 60 Bölüm) --> Not: Dizi gelecek haftadan itibaren e2'de de yayınlanacak.

The Sopranos (6 Sezon, 86 Bölüm)

Rome (2 Sezon, 22 Bölüm)

Oz (6 Sezon, 56 Bölüm)

Deadwood (3 Sezon, 36 Bölüm)

Six Feet Under (5 Sezon, 63 Bölüm)

the wire ve sopranos en uygun olanları forumu düşününce

edit:litedekilerden deadwood hakkında bilgim yok

The Wire ve The Sopranos dikkatimi çekti. The Wire konu ve puanı bakımından gerçekten iyi. The Sopranos zaten çok ünlü bir dizi.

Oz zamanında çok izlemek istediğim bir dizi ve çok fazla kişinin tavsiye ettiği dizi.

Kesinlikle Oz diyorum.
Bulamadım diziyi o nedenle seçilmese bile birisi bu dizinin bölümlerini nereden bulabilir mi.?ben bulamadımda.

Deadwood dedim. Hem bölüm sayısı kısa hem de konu ve tür bakımından ilgi çekici duruyor.

2.si de The Sopranos dedim.
İtalyan mafya ailesi falan, tam benlikmiş.

Oz ve 6FU'ı izlemeyi çok çok istiyorum ama herhangi bi yaz aylarinda hergün izlemek istiyorum
Keşke bu fikir yazın aklına gelseydi @OzaN

Diğer dizlerden The Wire ve Sopranos izleyebilirim ama bölüm sayılari 60+
Etkinlik diziyi haftada bir bölüm izlemek olduğu için 60+ hafta 1 seneyi bile geçiyor.Çok uzun bi süre😱Hemde yeni yayın dönemi başladi yeni dizilere bakıyorum eskiler devam ediyor.Yeniler başlayacak olanlardan beklediklerim var(belki onlarada devam ederim) O yuzden sicak bakamıyorum. Diğer dizi kategorisinde FireFly'a oy vermiştim ben etkinliğe heralde onla devam ederim(tabi o seçilirse).

Hepsi suç-dram türünde.
Pek sevdiğim bir tür değil.

O yüzden ben Six Feet Under diyorum.

The Sopranos'u hep merak ediyordum bu yüzden The Sopranos diyorum.

Yaz olsaydı da her gün yapamazdık her gün takip etmek zor olur.

Evet 60+hafta gerçekten uzun ama zaten bu diziler 1-2 ayda izleyip tüketilecek diziler de değil. Millet 5-6 yıl izlemiş zamanında biz 1 yıl izlesek ne olur?

Duruma göre zaman zaman hızlandırma veya bazı haftalarda soluklanmak adına ara verebiliriz.

Takip ettiğin çok dizi olsa da pek sorun olacağını sanmam. Sen de biliyorsun ki yabancı dizilerin çoğu bir hafta var bir hafta yok. Ara verenin yerine yerleştirebilirsin.

Ben açıkçası bu dizilerin tümünü merak ediyorum ve izlemek istiyorum. En çok The Wire, The Sopranos ve Oz'u izlemek istiyorum ama Oz'un HD sürümünün olmaması sıkıntı gibi gözüküyor. The Wire veya Sopranos'tan biri olursa -ki olacak gibi gözüküyor- diğerini de kendim takip etmeyi düşünüyourm.

Oz'u nereden tekip edeceksen bizede link atarmısın ben bulamamıştım.

Bilmem ben hiç izlemedim bitmiş diziyi 1 haftada 1 sene boyunca filan
Ben hep uygun zamanımı kollarim 1 günde 2'şer bölüm filan izleyerek alişiğim
1 senede 60 bölüm izlemek çok ağır ve yavaş yaa
Firefly öndeyse onda etkin olurum durum ne diğerinde?

Zaten kimse izlememiştir ama zaten burada amaç bitmiş dizileri yeni dizi gibi sürekli olarak izlemek. Yani yeni dizi izliyormuş gibi düşünebilirsin.

Zaten kimse izlememiştir ama zaten burada amaç bitmiş dizileri yeni dizi gibi sürekli olarak izlemek. Yani yeni dizi izliyormuş gibi düşünebilirsin.
Ne bilim birisiyle yüz yüze konuştugunda "A: sen hangi dizileri izliyorsun? B: X diziyi - A:Hala onu mu izliyorsun
" gibi dialog kötü duruyor
Rome şu an en uygun dizi gibi bu +18 kategorisinde ama onuda tv2 verdi e2 cnbc-e verdi kanal gezerken hep göz attim hiç ilgimi ekmedi.Acaba neden bitti

Söyleme o zaman burada izlediklerini.

Atıyorum.

A: Oz izledin mi ya süper dizi?
B:

yerine

B: İzlemeye başladım 2. sezondayım şu an.

Bence ikinci seçenek çok daha iyi.

Söyleme o zaman burada izlediklerini.

Atıyorum.

B:

yerine

B: İzlemeye başladım 2. sezondayım şu an.

Bence ikinci seçenek çok daha iyi.
Yok 2.secenek elbette çok iyide ama ilk dialog için
Sonraki sohbetimizde "hala onu mu izliyorsun 😕" işte burası kötü oluyor. Bu arada diğer diziler neysede Oz'u yazın forumcak izlemek hoş olur

Yok 2.secenek elbette çok iyide ama ilk dialog için
Sonraki sohbetimizde "hala onu mu izliyorsun 😕" işte burası kötü oluyor. Bu arada diğer diziler neysede Oz'u yazın forumcak izlemek hoş olur
Bence kötü olmaz.
Mesela Prison Break'i ben daha geçen sene izledim ve söylediğimde kıskanıyorlardı kendileri izledikleri için. (Benim daha izleyecek bölümüm olduğu için.
)

Ayrıca herkes gerilerden dizi takip ediyor çok normal. Sanki çekildiği zamanlar yabancı dizi takip edecek yaştaydık da. Gerçi bilmiyorum yaşını 35-40 falansan ayrı.