FF Toplu Yabancı Dizi İzleme Etkinliği | 1. Grup Dizi Oylaması

1. Gruptaki Dizilerden Hangisini Toplu İzleyelim?

• 24

Oy: 3 16.7%
  • Firefly

Oy: 5 27.8%
  • Battlestar Galactica

Oy: 1 5.6%
  • The X Files

• Freaks and Geeks

• Twin Peaks

Oy: 4 22.2%
  • 1. Gruptan Dizi İzlemeyelim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
Ben de yorumumu yapayım.

The X Files ve 24 her ne kadar çok kaliteli gibi gözüken diziler olsalar da çok çok fazla bölümleri var. Bence en azından bu grupta biraz daha bitirilme ihtimali olan bir dizi seçmemiz daha iyi olur. (The X Files ve 24 için sadece bir sezonu bile 5 ayda falan tamamlayabileceğiz)

Battlestar Galactica'nın bölüm sayısı biraz daha az olsa da nedense sevmeyebilirmişim gibi geliyor.

Geriye Firefly, Freaks and Geeks, Twin Peaks kalıyor. Üçü de aslında çok beğenilmesine karşın hakettiği değeri reyting olarak görememiş işler. Üçünü de merak ediyorum açıkçası.

Sıralama yapacak olursam ilk sırada Firefly gelir benim için. Aslında sevmediğim bir tür ama içinde Alan Baldwin ve Morena Baccarin gibi iki tanıdık oyuncunun olması benim için avantaj. En az bölümü olan olması ve IMDb'de TOP 10 içerisinde yer alması dizinin çekici yönleri gibi gözüküyor.

İkinci sırada Freaks and Geeks'i isterim. Hem bölüm sayısı az hem de gençlik dizisi olmasıyla her zevke hitap edecek bir dizi gibi. Hem komedi, hem dram. Ayrıca HIMYM izleyenler için Jason Segel ve 127 Hours filminden tanıdığımız James Franco gibi ünlü isimler de kadroda.

Üçüncü sırada ise Twin Peaks olabilir. Heyecan verici ve kaliteli bir iş gibi gözüküyor.

İlk tur için üç diziye de oy veriyorum. :)

Twin Peaks dizisini de indirdim. David Lynch'e güveniyorum. :D İnşallah beğenir de devam ederim. Yoksa 2. sezonu boşa indirmiş olurum. 😱

Diğer dizilerimizi izle şimdi onu başka zaman izleriz belki beraber. :D

Aslında The Wire hoşuma gitmiyor değil ama uzun. Bir de Twin Peaks de polisiye, bu da. Birini tercih edersem Twin Peaks ağır basıyor. :)
Firefly iyi olabilir ama izlemem. :D
The Sopranos da uzun ve bana hitap etmiyor. :)
Başka zaman izleyeceğimiz başka bir dizi buluruz. :D

Aslında The Wire hoşuma gitmiyor değil ama uzun. Bir de Twin Peaks de polisiye, bu da. Birini tercih edersem Twin Peaks ağır basıyor. :)
Firefly iyi olabilir ama izlemem. :D
The Sopranos da uzun ve bana hitap etmiyor. :)
Başka zaman izleyeceğimiz başka bir dizi buluruz. :D
Her hafta bir tane, uzun olsa ne olur? :) Bence özellikle The Wire ve The Sopranos dizilerle, filmlerle ilgilenen herkesin izlemesi gereken dizilerden. Çığır açan işler, baktın çok iyi gitmiyor ilk sezon sonunda bırakırsın hiç izlemedim demezsin en azından. :D

Her hafta bir tane, uzun olsa ne olur? :) Bence özellikle The Wire ve The Sopranos dizilerle, filmlerle ilgilenen herkesin izlemesi gereken dizilerden. Çığır açan işler, baktın çok iyi gitmiyor ilk sezon sonunda bırakırsın hiç izlemedim demezsin en azından. :D

Yıllarımı alır. Başını unuturum. :D
Şimdilik kalsın bence iki dizi de. :D