12 yaşındaydım.İlk aşık olduğunda kaç yaşındaydin?
Asla tasvip etmiyorum. Devlet adamları da dahil bu konuda güzelleyici cümleler kuranların karşısında dururum. Desteklemem.LGBT hakkında ne düşünüyorsun
12 yaşındaydım.İlk aşık olduğunda kaç yaşındaydin?
Asla tasvip etmiyorum. Devlet adamları da dahil bu konuda güzelleyici cümleler kuranların karşısında dururum. Desteklemem.LGBT hakkında ne düşünüyorsun
Şenol Güneş ve teknik ekipte yer alanlar gitmediği sürece kendi adıma yorum yapmaya gerek duymuyorum. Şuan var olan teknik ekibi desteklemiyorum.Geçen ki Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakkında ne düşünüyorsun konuya yorum yapmadin herhalde @Hobbit
aynı zamanda düşünebiliyorumda onuda araya sıkıştırıyorum ama diğer olayda kafamı meğgul ediyor tabiKafandan çıkarmasan da her yerde her doğruyu konuşmamak gerekir
İnsan ureyebildigi gibi aynı zamanda düşünen, sorgulayan bir varlık
------
İlk aşık olduğunda kaç yaşındaydin?
LGBT hakkında ne düşünüyorsun
LGBT ne alakaysa güzel soru aslında
------
@Hobbit
Yanlış yerdesin o zaman.aynı zamanda düşünebiliyorumda onuda araya sıkıştırıyorum ama diğer olayda kafamı meğgul ediyor tabi
Tarih okudum ama şartlar bitirmeye el vermedi malum. Ama soruyu yinede içtenlikle cevaplayacağım.Hikayen bildiğin Frodo gibi,bütün zorluklara rağmen tam bir savaşçı gibi yoluna devam etmişsin Allah yolunu açık etsin.
Bütün sorulara detaylı cevaplar vermişsin helal olsun takdir ettim.
Tarih okumuşsun o yüzden benim sorum ordan gelecek,en çok sevdiğin ya da ilham aldığın tarihe damga vurmuş ilk 3 insan?
Genel tarih sordum çünkü Türk tarihi sorulduğunda genelde cevapları biliyoruz yinede cevap için teşekkürler.Tarih okudum ama şartlar bitirmeye el vermedi malum. Ama soruyu yinede içtenlikle cevaplayacağım.
Türk tarihî açısından umarım sormuşsundur çünkü ben o şekilde cevaplayacağım. 1)Fatih Sultan Mehmet & Yavuz Sultan Selim.
2) Kanuni Sultan Süleyman
3)Mustafa Kemal Atatürk. ❤️❤️❤️
İnsanların gerçek fikirlerini söylemeleri daha çok hoşuma gider. Yalan söyleyip yakalanırsan birde doğruyu söylerken çaba ve zaman harcarsın. Buda iki kez zaman kaybı demek. Ortam oluştuğunda ve sana soru sorulduğunda aklındakini karşıya ilet yeterli. Yalana gerek yok.Her zaman doğruları mı duymak istersin yoksa üzülmemek için yalanlara kanmayı zaman zaman tercih eder misin?
İnsanlardan bir şey saklamama gerek yok. Ben ne söylüyorsam oyum. Ne bir eksik, ne bir fazla. ☺️Bütün sorulara detaylı cevaplar vermişsin helal olsun takdir ettim.
Yer yer sana gıcık oluyorum. Bazense anlaştığımız konular oluyor. %50 %50'sin benim için yani. Olsun iyiyiz bence yinede. ☺️Hayırlı olsun sorgu odan. @Hobbit
Yaşadıklarını okudum çok zor bir hayatın olmuş. Diliyorum ki bundan sonrası sular seller gibi geçsin, istediğin her şey sağlık çerçevesinde kolaylıklarla seni bulsun.
BHND? diyeyim bende klasik olarak.