Hoş bulduk.
Beni takip etmeye başlayan ilklerdendin. Forumda herhangi bir falsonu görmedim. Belli bir çizginin içinde devam ediyorsun. Forumda öyle gıcık kaptığım sanal kişiler çok yok. Olanların bir/iki tanesinide Dosi sağ olsun son dönemde hakladı.
Şu aralar çok boştasın biliyorum. Boş kalınca çenen çalışıyor belli. Arkadaş olarak gerçekten tanımak isterdim. Ameliyat olan sendin değil mi yanlış hatırlamıyorum ?
Duygulandırdın beni. Aynen doğru hatırlıyorsun. Bağırsak ameliyatı.
Peki. Sorunun bir kısmına cevap olsun madem. Buyur bakalım. Bu arada yazdıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur. Hepsi bizzat ben tarafından yaşanmıştır.
Biri 8 ve biri 17 yaşında göz ameliyatı (Şaşılık)
12 yaşında Nazal Anjiyo Fibrom denilen burunda kanamalı bir tümör mevcuttu. O ameliyat ile alındı. Tekrarlama riski muvcuttu ama yapılan tetkiklerde iyi huylu olduğu ortaya çıktı ve bir daha tekrarlamadı.
13 yaşında, tümör ile alakalı süreç devam ederken (Ameliyat olunmuş ve istirahat ve tetkikler o dönem sürüyor) bel kısmında beni rahatsız eden ileride sakat kalma (felç) veya tuvaleti tutamama gibi sorunların olabileceği, tetracord -gerginkord- denilen bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım.
22 yaşında da okula devam ederken NanHodgkhin Lenfoma kanser teşhisi kondu ve 7 senedir bu sorunla uğraştım. 22~29 yaş aralığını bu şekilde geçirdim. 1 senedir artık hiç bir şey kalmadı. Şimdi tekrardan hayatımı kurmaya çalışıyorum.
Allah her daim yanında olsun. Çok güçlüsün. Böyle açık yazabilmeni de takdir ettim. 🙏
Hangi takımı tutuyorsun?