FF Sorgu Odası - Hafta 83 - Sorgudaki İsim: Hobbit

Hoş bulduk.
Beni takip etmeye başlayan ilklerdendin. Forumda herhangi bir falsonu görmedim. Belli bir çizginin içinde devam ediyorsun. Forumda öyle gıcık kaptığım sanal kişiler çok yok. Olanların bir/iki tanesinide Dosi sağ olsun son dönemde hakladı. :)
Şu aralar çok boştasın biliyorum. :) Boş kalınca çenen çalışıyor belli. Arkadaş olarak gerçekten tanımak isterdim. :) Ameliyat olan sendin değil mi yanlış hatırlamıyorum ?

Duygulandırdın beni. Aynen doğru hatırlıyorsun. Bağırsak ameliyatı.

Peki. Sorunun bir kısmına cevap olsun madem. Buyur bakalım. Bu arada yazdıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur. Hepsi bizzat ben tarafından yaşanmıştır.

Biri 8 ve biri 17 yaşında göz ameliyatı (Şaşılık)

12 yaşında Nazal Anjiyo Fibrom denilen burunda kanamalı bir tümör mevcuttu. O ameliyat ile alındı. Tekrarlama riski muvcuttu ama yapılan tetkiklerde iyi huylu olduğu ortaya çıktı ve bir daha tekrarlamadı.

13 yaşında, tümör ile alakalı süreç devam ederken (Ameliyat olunmuş ve istirahat ve tetkikler o dönem sürüyor) bel kısmında beni rahatsız eden ileride sakat kalma (felç) veya tuvaleti tutamama gibi sorunların olabileceği, tetracord -gerginkord- denilen bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım.

22 yaşında da okula devam ederken NanHodgkhin Lenfoma kanser teşhisi kondu ve 7 senedir bu sorunla uğraştım. 22~29 yaş aralığını bu şekilde geçirdim. 1 senedir artık hiç bir şey kalmadı. Şimdi tekrardan hayatımı kurmaya çalışıyorum.

Allah her daim yanında olsun. Çok güçlüsün. Böyle açık yazabilmeni de takdir ettim. 🙏

Hangi takımı tutuyorsun?

• Beğendim
Reactions: Hobbit
Demek legolas koyacakken hobbit oldu nickin ilginç. Legolas diye birisi vardı sanki eskiden legolas777 mi neydi :F

Yüzüklerin Efendisi filmi en sevdiğin film mı peki?

Sana göre en unutulmaz dizi, film nedir? :)

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Hobbit and xemrexxx
Sen biliyorsun :A
Sorgu odasına girmek istiyor bu eleman @Dosi ama farklı bir sorgu odası :A ben sopayı hazırlıyorum. :A
Sorgu odasına girerse ona 100 sorulu liste hazırlarım belki :A
Eski konularla eskileri yad ettiğin için teşekkürler @Dosi :)

Gelelim sorgudaki meleğe. Benim hakkında ne düşünüyorsun diyerek konuya klasik giriş yapalım. @Hobbit

Çok fantastik değişik abidik gubidik kafa yoran sorular ister misin? Her türlü fantazi fantastik uçan kaçan şeylere hazırım :D

Nickin hobbit daha oralara da gelecem korkma :F
Teşekkür ederim. Ben devraldığım konularda genelde hep kurucusunun adını yazarım. Onları yad etmek kendilerini unutmadığımızı bir nevi hatırlatmaktır. Okuduklarında mutlu olurlar.
Peki. Sorunun bir kısmına cevap olsun madem. Buyur bakalım. Bu arada yazdıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur. Hepsi bizzat ben tarafından yaşanmıştır.

Biri 8 ve biri 17 yaşında göz ameliyatı (Şaşılık)

12 yaşında Nazal Anjiyo Fibrom denilen burunda kanamalı bir tümör mevcuttu. O ameliyat ile alındı. Tekrarlama riski muvcuttu ama yapılan tetkiklerde iyi huylu olduğu ortaya çıktı ve bir daha tekrarlamadı.

13 yaşında, tümör ile alakalı süreç devam ederken (Ameliyat olunmuş ve istirahat ve tetkikler o dönem sürüyor) bel kısmında beni rahatsız eden ileride sakat kalma (felç) veya tuvaleti tutamama gibi sorunların olabileceği, tetracord -gerginkord- denilen bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım.

22 yaşında da okula devam ederken NanHodgkhin Lenfoma kanser teşhisi kondu ve 7 senedir bu sorunla uğraştım. 22~29 yaş aralığını bu şekilde geçirdim. 1 senedir artık hiç bir şey kalmadı. Şimdi tekrardan hayatımı kurmaya çalışıyorum.
Harikayı savaşçı ruhun ve pes etmemene verdim.
Bunları bilmiyordum hiç bahsetmedin.
Allah bundan sonra sağlıklı ve başarılı bir ömür nasip etsin sana. Dilerim hayallerine kavuşursun en kısa zamanda.

@Hobbit

Başına gelen olaylara rağmen mücadeleyi bırakmamana ve sonunda galip gelmene çok sevindim :) İnanmak, başarmanın yarısıdır. İnanmışsın, yılmamışsın ve o kötü illeti alt etmişsin 💪

Şu an okuduğun bölüm harika :) Umarım bir gün tüm ülkenin tanıdığ başarılı bir spiker ve gazeteci olursun 😎

Gazetecilik bölümündeki dersler genel olarak neler? Hangi konular veya alanlardan bahsediliyor?

Oo spikerlik hayalin var demek, yakışır :A Senin ağzın laf yapar, forumdaki mesajlarından belli :D Hayalin gerçekleşir umarım :Z
Teşekkür ederim. Spikerlik bir başlangıç. Esas hedefim 20 sene içinde RTÜK Başkanı olmak 😁🤩

Yüzüklerin Efendisi filmi en sevdiğin film mı peki?

Sana göre en unutulmaz dizi, film nedir? :)
3 idiots unutulmazdır benim için.
Thor 1&2'de listemde vardır. 3'ü beğemedim. Yüzüklerin Efendisi serisi ile 3 idiots benim 1 numaram ama.
Evet gardaşşşş başlayalım bakalım ,senin sorunun nedir ?:A
Sor cevabını alırsın merak etme. 😁
------

Allah bundan sonra sağlıklı ve başarılı bir ömür nasip etsin sana. Dilerim hayallerine kavuşursun en kısa zamanda.
Yukarıdaki ilk cümlen biraz devrik olmuş. İsveçli olmana verdim. Sana diss atmak istedi canım. 😅 Şimdi anladın mı 9 sene detayını Super Mod Mosi hanım.😂
Bu vesile ile gerçek adımıda söylemiş olalım. Benim adım Ahmet Ama ben Poyraz'ı kullanıyorum. Mahkemeye başvurup adıma Poyraz ekleticem.
@Royal Highness senin mesajına başka bir ileti ile cevap vericem. ☺️

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Spikerlik bir başlangıç. Esas hedefim 20 sene içinde RTÜK Başkanı olmak 😁🤩

3 idiots unutulmazdır benim için.
Thor 1&2'de listemde vardır. 3'ü beğemedim. Yüzüklerin Efendisi serisi ile 3 idiots benim 1 numaram ama.

Sor cevabını alırsın merak etme. 😁
------

Yukarıdaki ilk cümlen biraz devrik olmuş. İsveçli olmana verdim. Sana diss atmak istedi canım. 😅 Şimdi anladın mı 9 sene detayını Super Mod Mosi hanım.😂
Bu vesile ile gerçek adımıda söylemiş olalım. Benim adım Ahmet Ama ben Poyraz'ı kullanıyorum. Mahkemeye başvurup adıma Poyraz ekleticem.
@Royal Highness senin mesajına başka bir ileti ile cevap vericem. ☺️
O da olur inşallah neden olmasın :D Senin kafanda ne projeler vardır şimdi :A

Poyraz Karayel izledin mi? Ahmet Poyraz Karayel :A Detaya gel :A

• Güldürdün
Hiç yurt dıṣına çıktın mı? Çıktıysan nereye? Gitmek istediğin yerler var mı?

• Beğendim
Poyraz Karayel izledin mi? Ahmet Poyraz Karayel :A Detaya gel :A
Baştan sona izledim. Ama ben izlemeye başladığım zaman 21. Bölüm yayınlanıyordu. Bir hafta içinde 20 bölüm izleyip yeni haftaya yetişmiştim. Severim diziyi. Çok rahat devam edebilirdi.b☺️
Hiç yurt dıṣına çıktın mı? Çıktıysan nereye? Gitmek istediğin yerler var mı?
Gürcistan'a gitmişliğim var. Arnavutluğa gitmek istiyorum. Bir de İtalya'nın sadece bir bölümüne. :)

Sorgu odasına girmek istiyor bu eleman @Dosi ama farklı bir sorgu odası :A ben sopayı hazırlıyorum. :A
Elektrikli testere yok mu ? :A
Sen biliyorsun :A

Sorgu odasına girerse ona 100 sorulu liste hazırlarım belki :A

Teşekkür ederim. Ben devraldığım konularda genelde hep kurucusunun adını yazarım. Onları yad etmek kendilerini unutmadığımızı bir nevi hatırlatmaktır. Okuduklarında mutlu olurlar.

Demek ki benim. :A

@Hobbit

Başına gelen olaylara rağmen mücadeleyi bırakmamana ve sonunda galip gelmene çok sevindim :) İnanmak, başarmanın yarısıdır. İnanmışsın, yılmamışsın ve o kötü illeti alt etmişsin 💪

Şu an okuduğun bölüm harika :) Umarım bir gün tüm ülkenin tanıdığ başarılı bir spiker ve gazeteci olursun 😎

Gazetecilik bölümündeki dersler genel olarak neler? Hangi konular veya alanlardan bahsediliyor?
Psikoloji
İletişime Giriş
Ekonomi
Hukukun Temel Kavramları
Okuma Anlatım ve Yazma Teknikleri
İnkılap
Edebiyat
İngilizce

Şimdilik 1. sınıfın konuları bunlar :)
Spikerlik ve Diksiyon eğitimlerini bitirdim. İş arıyorum şuan. Ama bulamadık. Aralık ayında İstanbul/Kocaeli taraflarına dönmeyi düşünüyorum. (İş için) :)

• Harika
Reactions: Royal Highness
@Hobbit Efenim odaya hoşgeldiniz nasılsınız iyi misiniz 😃forumu nasıl keşfettin geldiğinde ilk kiminle tanıştın üyeler hakkında düşüncelerin neler ve benim hakkımdaki ☺️

Son düzenleme:
@Hobbit Efenim odaya hoşgeldiniz nasılsınız iyi misiniz 😃fotomu nasıl keşfettin geldiğinde ilk kiminle tanıştın üyeler hakkında düşüncelerin neler ve benim hakkımdaki ☺️
"Fotomu" derken forum demek istedin sanırım. Benim zamanında dizilerin gidişatına göre ve karekterlerin çıkma durumuna göre dizinin devam edip etmeyeceğine dair düşüncelerim olurdu. Bu düşünceleri bir zemine oturtmak için haber kovalardım. Malum şahsı sizden önce tanıyordum ama 2011 yada 2012 olması lazım burayı kesfetmistim. Dizi ve programlar hakkında bilgi almak için.

@Dosi , @Yakamoz-Asi , Sen ve @12.Adam ile tanışmıştım. Ama ilk merhaba diyen Mosiydi. :)

Senin hakkında düşüncelerim: Senden bazen çekiniyorum. Çünkü kimi sevdiğin belli olmuyor. Bu yüzden birşey derken iyi düşünerek yazıyorum. Mesela şuan Gökberk'e birşeyler desem beni yersin. Zamanında Hande için aynılarını yapıyordun. Seni biliyorum. Ama bazen iyi yükseliyorsun korkuyorum senden. :)

Sosyal Medya olarak da ilk senle takipleştim. Ondan sonra @Dosi yi sosyal medya kullanmaya başladı zannederek ona bu sen misin diye sormuştum. O da bana hayır o @Zeyno demişti sanırım. :) Hâlâ sosyal medya kullanmıyor sanırım. :) @Zeyno rahatsız etmek istemediğim için eklemedim. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. 😅

"Fotomu" derken forum demek istedin sanırım. Benim zamanında dizilerin gidişatına göre ve karekterlerin çıkma durumuna göre dizinin devam edip etmeyeceğine dair düşüncelerim olurdu. Bu düşünceleri bir zemine oturtmak için haber kovalardım. Malum şahsı sizden önce tanıyordum ama 2011 yada 2012 olması lazım burayı kesfetmistim. Dizi ve programlar hakkında bilgi almak için.

@Dosi , @Yakamoz-Asi , Sen ve @12.Adam ile tanışmıştım. Ama ilk merhaba diyen Mosiydi. :)

Senin hakkında düşüncelerim: Senden bazen çekiniyorum. Çünkü kimi sevdiğin belli olmuyor. Bu yüzden birşey derken iyi düşünerek yazıyorum. Mesela şuan Gökberk'e birşeyler desem beni yersin. Zamanında Hande için aynılarını yapıyordun. Seni biliyorum. Ama bazen iyi yükseliyorsun korkuyorum senden. :)

Sosyal Medya olarak da ilk senle takipleştim. Ondan sonra @Dosi yi sosyal medya kullanmaya başladı zannederek ona bu sen misin diye sormuştum. O da bana hayır o @Zeyno demişti sanırım. :) Hâlâ sosyal medya kullanmıyor sanırım. :) @Zeyno rahatsız etmek istemediğim için eklemedim. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. 😅

Korkmana gerek yok istediğin gibi yorum yapabilirsin cnm :D

• Harika
Elektrikli testere yok mu ? :A

Demek ki benim. :A
Sen öyle san :A

Ben muhakkak yeni olduğun için yardım gerekmiştir ondan yazmışımdır :A yeni üyeler ile kolay kolay iletişimim olmuyor :A anca forumdan nedenlerden dolayı.

Aynen, Zeyno’yu benle karıştıran oluyordu :A
Çok güzel konuymuş :) :ok:
Reaksiyon ile belirt bu fikrini diyecekken yapmışsın :A