Öncelikle buraya katılmak güzel bir duygu. Elimden geldiğince sorulara hemen cevap vermeye çalışacağım. O yüzden topunuz gelin ulannnn.
Forumda zaten ilk tanıdığım isimlerden birisin. Herkese çok yardımcı olmaya çalışıyorsun ve her olaya pozitif tarafından bakabiliyorsun. Ama şu bazı konuların altında mevzuları aşırı uzatmanız beni deli ediyor.
Yönetim kadrosunda harika işler yaratıyorsun. Yaptığın yorumların çoğu kaliteli oluyor.
Forumda nickini sevdiğim bir kaç isimden birisin. Senin de işleri eğlenceye dökmen hoşuma gidiyor.
Forumda gördüğüm en çalışkan isimlerden birisin. Burayı bir iş yeri gibi de görüyor olabilirsin bence.
Sinevizyonu tekrardan yapmak istemem ama şu üniversite baklasın aklımda diziler ve program var. O zaman iletişime geçeriz.
Şu Kanal D sevdan beni benden alıyor. Hasan Sabbah'ın Haşhaşisi gibi ölümüne savunuyorsun ama seni de böyle kabul ettik işte.
Seninle fazla iletişime geçmedik galiba.
Benden sonra geldin ama benden daha aktif konumdasın. Umarım bundan sonra daha fazla iletişim kurarız.
Şu forumda belirli bir çizgisi olan isimlerdensin. İlk günden beri senin yorumlarını okumayı ve onlara cevap yazmayı seviyorum.