Elizabeth biz safiye Sultan'ın bir numaralı dostudurİkincisine de cevap vermek zorundsın
Parlakçılık akımının karşısındayım sonuna kadarne diyeyim ki 5 harf : t-r-o-l-l
gerçek hayattaforumdaki gibi siyasi fikirlerini anlatmıyorsun bence yoksa hewaller öper seni , sosyal medyada farklı isimlerle hesabın vardır
gizli parlakçısın ; parlak zevkin foruma pek uymuyor ama
Aaa Beni ne kadar tanıyorsun konusunda tuhaf bir seçtiğin ülke işte adını aklımda tutamamo tuhaf yer nere gııı 😱
akdeniz kıyısnda herhangi yeşil bir yer olabilir ya da kanada -norveç falan
sen mi terbiyelisin😱
Soracam gece yatmadan, nasılsa 1 gün sonra cevap veriyor.
Yarın 19:00 demiş evetSoracam gece yatmadan, nasılsa 1 gün sonra cevap veriyor.
Ben 2014'te girmiştim bir kez, şu anda vaktim yok uğraşamamYarın 19:00 demiş evet
2012 de olana baktım korku filmi gibiymiş ve sankı devam serisi çekiyormuşuz gibi hissediyorum şuan bir ürperiyorum bu konudaykan@xemrexxx
İnsan sarrafı olmaya soyundum diyorsun yani2 kelimeyle: angara bebesi
senin düşününce şu ankara havalarında oynayanlar geliyor iyi de oynarsın bence
şunu açayım da oyna @Çiğdem- sen de eşlik et
ergenliğin uzun ve zorlu geçmiş bence o yüzden biraz daha olgunsun şimdi
Aaa şu son 2-3 gündür bildirimlerin çoğu gelmiyor bunu şuan tesadüfen gördüm ama öyle tesadüfen gördüklerim çok oldu mesala mesaj ayzanada bildirimin gelmemiş bir çok konuda şu 2-3 gündür gelmiyorBen 2014'te girmiştim bir kez, şu anda vaktim yok uğraşamamBir gün temelli dönersem girerim yeniden
Forumda en çok senin bildirimin trafiğin vardır, arada böyle tutukluklar yapması normal.Aaa şu son 2-3 gündür bildirimlerin çoğu gelmiyor bunu şuan tesadüfen gördüm ama öyle tesadüfen gördüklerim çok oldu mesala mesaj ayzanada bildirimin gelmemiş bir çok konuda şu 2-3 gündür gelmiyor
Hhaha Aaa vlla ona çok dikkat ediyorum gelince hepsini adres çubuğuna sıralaıyorum önce o sırada bir de yeni konusma çıkınca ortalık karışıyorForumda en çok senin bildirimin trafiğin vardır, arada böyle tutukluklar yapması normal.Gözden de kaçanlar oluyordur illa ki, insanız hepimiz sonuçta
Cicili bicili rüyalar sana da.Hhaha Aaa vlla ona çok dikkat ediyorum gelince hepsini adres çubuğuna sıralaıyorum önce o sırada bir de yeni konusma çıkınca ortalık karışıyorYavas yavas hepsine bakıyorum ama bana ulaşanları tabi şu beşiktaşın kıvanc konusunda da bildirimler gelmemiş konuya girince gördüm
Aaa 4 ü bulduk yine hadi sende dinlen daha iyi olursun umarım cicili bicili rüyalar
Vay kanka sen 2013'te kalmışsınsıvacıların üstadışaka bir yana gerçek hayatta şöyle 5-6 kişilik bır sıva grubun var gibi onlarla basket oynamayı (farklı bir spor da olabilir) seviyorsun
kadınlar konusunda pek becerikli değilsin gerçi tipini de bilmiyoruz belki tipten kotarıyorsundurtipini bilmediğim için gözümde @bazinga nın daha sosyal versiyonu canlanıyor
Sen de yeni döndünVay kanka sen 2013'te kalmışsın
2013'de olsa doğruydu cevap
Nesi morg Hogatha 8. Sayfaya gidiyoz genelde 12-15 sayfada bitiyor;
Millete geç dönüyorn ve soğuk dönüyon Şefimiz memnun değilmişNesi morg Hogatha 8. Sayfaya gidiyoz genelde 12-15 sayfada bitiyor;hem iki kere girdim sorgu odasına ikisinde de çalışıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?