Sorularıma tam cevaplar ver,şikayet ederim senibizim mahallenin güneyi orman kuzeyi orman gidip temiz hava alıyorum yani sana ve çiğdeme anca katlanıyorum
Sorularıma tam cevaplar ver,şikayet ederim senibizim mahallenin güneyi orman kuzeyi orman gidip temiz hava alıyorum yani sana ve çiğdeme anca katlanıyorum
ne diyebilirim ki eli öpülesici teyzem @Çiğdem- in baş düşmanı
başkaları için kendini harcıyorsun bencesöylenenleri çok takıyorsun salla gitsin ya da intikam almayı öğren teyzişko
Entegre olamadım derken?
El öpenlerin çok olsun teyzem ben kimse için kendimi harcamıyorum öyle görünebilirim ama aslında kimseyi takmıyorum artık tam intikam aldıracak insanı buldun emre
sorSorularıma tam cevaplar ver,şikayet ederim seni
O eğlence yerlerini biraları hepsini ferhettim zaten.ümmetin liderine karşısın zaten %20 lik ırkçılar var yani senin karşında çok kişi varhem entegre oolsan forumda işin ne 2 euroya 4 bira alınıyor her yer çayır çimen ya da eğlence yeri
bence çiğdemin dilini kesmelisin
kız kaliteli olsan harunu değil @xBUGRAx i @mrt-06v yı alırdın koynunaO eğlence yerlerini biraları hepsini ferhettim zaten.2017 sonundan itibaren uslu bir adam olacağıma söz verdim. Kaliteli insanların tercih meselesi, sen anlamazsın.
hayatım harun rahmetli destereye de bakıyordu yani @Çiğdem- in aşkitosuna yani beğenileri çiğdemle aynıydı sen düşün kaliteszliği ayrıca senin soru sorman lazım bnm değil.ss
Benim hakkımdaki gerçek düşüncelerini alayım o zaman.hayatım harun rahmetli destereye de bakıyordu yani @Çiğdem- in aşkitosuna yani beğenileri çiğdemle aynıydı sen düşün kaliteszliği ayrıca senin soru sorman lazım bnm değil.ss
harunun boynuzları berlinden görünüyor demek
Ablam var sadece, evli, iki çocuğu var.dudaklarımı nerede gördün 😱
forumdaki angaralılar içinde en duygusuzusun bence
seni herhangi bir konuda yıldırmak zor gibi
kendine güvenin fazla ama @denizz19 gibi boş bir güven mi bilemem
kaç kardeşsin bilmiyorum ama kız kardeşin varsa yandı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?