Yarın son gerçi sen sormasan da olur beni hep taklit ettiğin için iyi bilmem lazimMersindeyim diye soramadım kaç gün kaldı.
Yarın son gerçi sen sormasan da olur beni hep taklit ettiğin için iyi bilmem lazimMersindeyim diye soramadım kaç gün kaldı.
La @Çiğdem- Kim pas atmak kim o anca böyle oynar
- @Çiğdem- pası atmış, golü atmamak olur mu?
- Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
- Sorgu odasında her cümlenin soruna soru ekleriyle bitirmem ne kadar saçma bir takıntı değil mi?
- Forumdan seni çeksek, forumun geyik kapasitesi çöker mi?
- Ben mi daha zorum, yoksa @Tolstoyevski mi?
EspriliBeni ve kendini 5 kelimeyle tanıtır mısın? @xemrexxx
Hürrem SultanYerli dizilerden 10 favori karakterin?@xemrexxx
Avrupa Yakası'ndan bir karakter olacağını tahmin etmiştim ama Burhan dersin diye ödüm koptu. Neyse ki @xBUGRAx gibi Tokatlı fıstığın kölesi olmamışsın.Hürrem Sultan
Safiye Sultan
Nigar kalfa
Pargalı
Şahika Koçarslanli
Yaren (ulan istanbul)
Firdevs hanım
Sütçü Ramiz
Yasemin ( kara melek)
Asiye ( kara ekmek)
Paylaşma şu pislikleri yaLa @Çiğdem- Kim pas atmak kim o anca böyle oynar@serhatt ile
Bence normal hayatında sessiz sakin birisin pek çok şey hakkında fikrin var ama söylemiyorsun; çok fazla kız arkadaşın olmamış ( o Ka uzun konuşmaya kim dayanır)
Forumdaki pek çok takintiya göre takıntı sayılmaz
Tabisi de çöker ilk ciddi anlamda başlatan kisiyim bence forumda geyiği
Tolstoy eski izlediği şeylerdd bile zor sen en azından oradan daha kolaysin
"Benim hakkımda ne düşünüyorsun" sorusuna Aşkım Kapışmak gibi analiz yaparak cevap verdiğinin farkında mısın? Bu soruyu analiz sorusu mu sandın?La @Çiğdem- Kim pas atmak kim o anca böyle oynar@serhatt ile
Bence normal hayatında sessiz sakin birisin pek çok şey hakkında fikrin var ama söylemiyorsun; çok fazla kız arkadaşın olmamış ( o Ka uzun konuşmaya kim dayanır)
Ne sorusu olacaktı"Benim hakkımda ne düşünüyorsun" sorusuna Aşkım Kapışmak gibi analiz yaparak cevap verdiğinin farkında mısın? Bu soruyu analiz sorusu mu sandın?
"Çok konuşan birisi" ya da "çok uzun yazıyor" gibisinden. Gerçek hayat analizi yapmak ne bileyim, anlamsız.Ne sorusu olacaktı
Yarın geceye kadar kalsın yatarkan kiliti vururumMersindeyim diye soramadım kaç gün kaldı.
Me boldyim ne bee googleye yazdım çıkmadı bile bir şeyMe boldyim Mario falandi
"Çok konuşan birisi" ya da "çok uzun yazıyor" gibisinden. Gerçek hayat analizi yapmak ne bileyim, anlamsız.
Aksine senin daha geveze olduğunu düşünüyorum, hatta benden daha çok, doğru mu? Forumdan hiç çıkmadığına göre muhtemelen benim hakkımda söylediklerin, senin için de geçerli, doğru mu?
Gerçek hayatta biraz sessizim diyor ama hiç sanmıyorum tipi tam fırlama tipi çünkü yaramazlık yaparkan fotosunuda görmüştüm hiç uslu birine benzemiyorduLa @Çiğdem- Kim pas atmak kim o anca böyle oynar@serhatt ile
Ne bileyim yazmak istedim.ssMe boldyim ne bee googleye yazdım çıkmadı bile bir şey
Kendim hakkımdaki kısma no comment"Çok konuşan birisi" ya da "çok uzun yazıyor" gibisinden. Gerçek hayat analizi yapmak ne bileyim, anlamsız.
Aksine senin daha geveze olduğunu düşünüyorum, hatta benden daha çok, doğru mu? Forumdan hiç çıkmadığına göre muhtemelen benim hakkımda söylediklerin, senin için de geçerli, doğru mu?
İlk yazdıklarından da 3 tanesi bana uyuyor.Esprili
Takıntılı
Kararsız
Zeki
Yay burcu
Taklitçi
Angara bebesi number 2
İyi kalpli
Şovcu
Sağlam arkadaş
Zikir mi cekiyonuz toplucaİlk yazdıklarından da 3 tanesi bana uyuyor.Teşekkürler bebişim.
Numaranı versen gruba eklerim seni dini bir grup kuruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?