FF Sorgu Odası-Hafta 72-Sorgudaki İsim xBUGRAx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiden 6 sayfa olmuş. Üşengecim artık, bakamayacan cevaplara. Etkinlikte gözüme ne takılırsa artık :A
Seninle ilgili şuanki bilgiler yeterli benim için @xBUGRAx :A
Benle Fox dizileri hakkında yorumlaşmayıda çok sevdiğini biliyorum. Bir sorum yok buyüzden ve kolay gelsin :A

Şimdiden 6 sayfa olmuş. Üşengecim artık, bakamayacan cevaplara. Etkinlikte gözüme ne takılırsa artık :A
Seninle ilgili şuanki bilgiler yeterli benim için @xBUGRAx :A
Benle Fox dizileri hakkında yorumlaşmayıda çok sevdiğini biliyorum. Bir sorum yok buyüzden ve kolay gelsin :A

Daha da artmalı FOX'ta izlediğin diziler. :A Teşekkür ederim. :D

Daha da artmalı FOX'ta izlediğin diziler. :A Teşekkür ederim. :D
Zehra'yı bitirdik.
Yasak Elma izlyeceğim, Bizim Hikaye cepte :A Başka şuan ilgimi çeken yok ama diğer kanallardada takip ettiğim pek dizi yok. Fox ilk ikimde olan kanal olacak yani :A Ip tv biraz pürüz çıkarıyor. Rayına oturtursam elbet daha fazla izlerim :A

Hoşbuldum. Döndükten sonra rütbe olarak bu kadar yükseldiğini görmek şaşırtmıştı. Ama çok iyi yöneticilik yapmışsınız Atacan ile sonuna kadar hak etmişsiniz. Tebrik ederim bir kez daha. :D Ben geldikten kısa süre sonra sen ara verdin. Forumda kanal savaşlarının yaşandığı efsane dönemler bol göndermeli sohbetlerimiz olurdu. Şimdi artık birbirimizi tanımaya yönelik sohbetlerimiz olsun. :A
Teşekkür ederim güzel sözlerin için :bhr: Ben döndüğümden beri daha samimi sohbetlerimiz oldu zaten, birbirimizi daha çok tanımaya devam edeceğimizi düşünüyorum :D

Hoşgeldin. Benim hakkımda neler düşünüyorsun? :bhr: Uzun uzun söyle, ben de o arada farklı bir soru düşüneyim. :A @xBUGRAx

Zehra'yı bitirdik.
Yasak Elma izlyeceğim, Bizim Hikaye cepte :A Başka şuan ilgimi çeken yok ama diğer kanallardada takip ettiğim pek dizi yok. Fox ilk ikimde olan kanal olacak yani :A Ip tv biraz pürüz çıkarıyor. Rayına oturtursam elbet daha fazla izlerim :A

This Is Us uyarlamasına da bakarsın belki. :D

Hoşgeldin. Benim hakkımda neler düşünüyorsun? :bhr: Uzun uzun söyle, ben de o arada farklı bir soru düşüneyim. :A @xBUGRAx

Türkçeyi güzel kullanıyorsun. Konuların, senaryoların, yarışmaların kaliteli. Etkinlik düzenlemeyi, uğraşmayı seviyorsun. :A Dizi zevklerimiz hiç uymuyor Gülse dışında. :A Yorumlar dışında sohbetlere katılmaya başladın sen de yavaş yavaş daha da arttır ve itiraflara konuk ol. :A

Türkçeyi güzel kullanıyorsun. Konuların, senaryoların, yarışmaların kaliteli. Etkinlik düzenlemeyi, uğraşmayı seviyorsun. :A Dizi zevklerimiz hiç uymuyor Gülse dışında. :A Yorumlar dışında sohbetlere katılmaya başladın sen de yavaş yavaş daha da arttır ve itiraflara konuk ol. :A
Teşekkürler de bu kadar mı. :A

Bence sen de Türkçe Öğretmenliği okumalıydın. :A Uzun yorumlar denince akla gelen ilk üyesin benim için. :D Dizi zevklerimiz hiç uyuşmuyor ama seviyorum forumda olmanı daha sık gelmelisin. :D
Senin gibi iki yıl boyunca foruma girmemezlik yapmamış olsam da, bir yıl boyunca hiç girmediğimi biliyor muydun?

Türkçeye karşı özellikle son zamanlarda büyük bir zaafım oluştuğunu ama bu konuda lisenin başlarındayken çok iyi olmadığımı söylesem, çok mu ilginç olur? Özellikle 2011'de, yani foruma gelmemle birlikte özellikle takıntı haline aldığını söylesem daha mı ilginç olur?

Dizi zevklerimiz neden uyuşmuyor? Bunda genelde Fox TV'yi tercih etmenin etkisi var mı?

Neden aklına ilk ben geliyorum da, @Tolstoyevski gelmiyor? Uzun yorum benimle çok mu özdeşti?

Bunları okurken çıldırdın mı? Neden bu kadar didik didik ettim? Sorgu odası olayını sorulara niye bu kadar boğdum? Bu kadar soru insanı filozof yapar mı?

Babam böyle pasta yapmaya nereden öğrendi?

:A :A :A

Hoşbuldum. :D Yeri geliyor benden çok FOX'u ve dizilerini savunuyorsun seviyorum seni. :A Yarışma ve etkinliklerdeki hırsına helal olsun. :A Yorumlarını ve sohbetlerini takip etmeye çalışıyorum. :D

MS sonunda belli olacak kaderimiz. :A

MS'de ben herkesle iyi geçinirim sorun yok:A

Senin gibi iki yıl boyunca foruma girmemezlik yapmamış olsam da, bir yıl boyunca hiç girmediğimi biliyor muydun?

Türkçeye karşı özellikle son zamanlarda büyük bir zaafım oluştuğunu ama bu konuda lisenin başlarındayken çok iyi olmadığımı söylesem, çok mu ilginç olur? Özellikle 2011'de, yani foruma gelmemle birlikte özellikle takıntı haline aldığını söylesem daha mı ilginç olur?

Dizi zevklerimiz neden uyuşmuyor? Bunda genelde Fox TV'yi tercih etmenin etkisi var mı?

Neden aklına ilk ben geliyorum da, @Tolstoyevski gelmiyor? Uzun yorum benimle çok mu özdeşti?

Bunları okurken çıldırdın mı? Neden bu kadar didik didik ettim? Sorgu odası olayını sorulara niye bu kadar boğdum? Bu kadar soru insanı filozof yapar mı?

Babam böyle pasta yapmaya nereden öğrendi?

:A :A :A

2 değil 3 yıl. :A Tolstoyevski reyting ve tv bölümünde yorum yapmadığı içi seni daha çok görüyorum ondan. :D Benim şu an okurken bile zaafım yok çok ilginç değil. :A Leyla ile Mecnun, Behzat Ç. FOX'ta olsa izlemezdim onları onla alakası yok. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy