FF Sorgu Odası-Hafta 72-Sorgudaki İsim xBUGRAx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda bu x'li nickleri neden yaptığına anlam veremediğim kişilerden birisin. İlk defa soruyorum neden xBUGRAx? :F

Ve foruma ilk olarak benim sorduğum ve herkese pelesenk olan Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun'u sormadan olmaz. :X

Kanal fanlıklarını da ilk forumda başlatan bendim ama daha sonra saçma bulup bıraktım. Peki sen neden devam ediyorsun mesela, hoş @xemrexxx benzer bir soru sormuş ama ben neden devam ettiğini sordum sadece. Sonuçta bir kazanç vs. yok ya ondan. :F

Ben o x'leri süs olarak koydum başa ve sona bir anlamı yok. :F

Seninle o kanal savaşları yaşanan dönemde sürekli göndermeli sohbetlerimiz olduğunu hatırlıyorum. :A Şimdi ise daha sıcak sohbetlerimiz. Çok kibar, düşünceli bir üyesin keşke kesintisiz olsan forumda. :D

Ben futbol sevmiyorum takım tutmuyorum, kanal tutuyorum buna bağladım en son bu duygumu. :F O reyting sonuçlarını merakla beklemek falan aynı hissi uyandırıyor sanırım. :A TV sektörüne de ilgim var. :D

Senin hakkında yorumuumu okumuştun şimdi bende benim hakkımda yorumunu duyayım @xBUGRAx sonra sorular gelir :A :A :A

Foruma döndükten sonra seni gerçekten tanıma imkanı buldum. :D Eski zamanda seninle ilgili hatırladığım fake hesap olduğun, kız olmadığın iddiaları kalmış. :F Döndükten sonra bu kadar sevildiğini görmeme şaşırmıyorum. Gerçekten çok iyi niyetli, samimi, hoş sohbet bir üyesin iyi ki foruma üye olmuşsun kadın eli değmiş valla. :bhr:

Toprak mi Havva
Yeşim mi lale mi
Asuman mi Leyla mi
Hamiyet mi Sultan mu
Zümrüt mu ikbal mi
Bahar mi şirin mi
Portakal mi Küçükkaya mu

Toprak. Havva ihanet etti bize. :A
Lale. :A Yeşim de bize ihanet etti. Emina'yı da severim yine oyunculuk denesin. :A @Çiğdem-
Sultan toprağım. :A
Zümrüt Taşkıran. :bhr:
Bahar.
Portakal daha çok reyting getiriyor. :A

Asuman ve Leyla kimdi çıkaramadım? :D

@xBUGRAx hayırlı olsun kolay gelsin ablamm ben nickinle ilgili soracağım neden sonda ve başta x var:Fve hakkımdaki düşüncelerin :A

Aaaa süper. :Z Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Uzun yorum olsun. :A

Hoşgeldin sorgu odasına, ben de klasik soruyla başlamazsam olmaz :A Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D

Hoşbuldum. Döndükten sonra rütbe olarak bu kadar yükseldiğini görmek şaşırtmıştı. Ama çok iyi yöneticilik yapmışsınız Atacan ile sonuna kadar hak etmişsiniz. Tebrik ederim bir kez daha. :D Ben geldikten kısa süre sonra sen ara verdin. Forumda kanal savaşlarının yaşandığı efsane dönemler bol göndermeli sohbetlerimiz olurdu. Şimdi artık birbirimizi tanımaya yönelik sohbetlerimiz olsun. :A

hayırlı olsun sorgu odası:D
-Bhnd
-En sevdiğin oyuncu(iki isim)
-En sevdiğin yabancı yerli dizi

@xBUGRAx hayırlı olsun kolay gelsin ablamm ben nickinle ilgili soracağım neden sonda ve başta x var:Fve hakkımdaki düşüncelerin :A

Adım sade olarak alınmıştı ben de x'leri yanlara süs koydum. :A Neden adımla almak istediğimi hatırlamıyorum ama başka nickle alsam ergence bir şey olurdu sanırım o zaman değiştirirdim iyi ki almamışım. :A İnsanları kırmamaya çalışan, duygusal bir üyesin. Yeğenlerin ile olan ilişkin çok tatlı Instagram'da. :D

Foruma döndükten sonra seni gerçekten tanıma imkanı buldum. :D Eski zamanda seninle ilgili hatırladığım fake hesap olduğun, kız olmadığın iddiaları kalmış. :F Döndükten sonra bu kadar sevildiğini görmeme şaşırmıyorum. Gerçekten çok iyi niyetli, samimi, hoş sohbet bir üyesin iyi ki foruma üye olmuşsun kadın eli değmiş valla. :bhr:
Aaa çok teşekkürler sevindim düşüncelerine :bhr: Kadın eli değince diye dizide yazmıştım :A

En sevdiğin yemek ve içecekler neler , Fox da top 3 yap dizi :A

Adım sade olarak alınmıştı ben de x'leri yanlara süs koydum. :A Neden adımla almak istediğimi hatırlamıyorum ama başka nickle alsam ergence bir şey olurdu sanırım o zaman değiştirirdim iyi ki almamışım. :A İnsanları kırmamaya çalışan, duygusal bir üyesin. Yeğenlerin ile olan ilişkin çok tatlı Instagram'da. :D

:A:Aİyiki koymuşsun valla çok güzel duruyo isminin yanında ayy atacanın sesi geldi yine kulağıma xbugrax diye canım sağol yeğenlerim bitanelerim hep benim çocuklarım sanıyorlar bu yönüme herkes hayran zaten çocukları çok seviyorum hatta ölürüm çocuk diye:D

Hoş geldin konuya :A

BHND?
Yum düşüncelerini yaz olumlu olumsuz :A

@Maskeli Fedai 'ye ne zaman evlenme teklif edeceksin. Ankaraya iç güvesi gelmek istiyormuş :A

Ben o x'leri süs olarak koydum başa ve sona bir anlamı yok. :F

Seninle o kanal savaşları yaşanan dönemde sürekli göndermeli sohbetlerimiz olduğunu hatırlıyorum. :A Şimdi ise daha sıcak sohbetlerimiz. Çok kibar, düşünceli bir üyesin keşke kesintisiz olsan forumda. :D

Ben futbol sevmiyorum takım tutmuyorum, kanal tutuyorum buna bağladım en son bu duygumu. :F O reyting sonuçlarını merakla beklemek falan aynı hissi uyandırıyor sanırım. :A TV sektörüne de ilgim var. :D

Çok teşekkür ediyorum, sende öylesin yani çok cana yakın ve sempatik birisin. Bende isterdim ama durum ve şartlar hiç uygun olmuyor ya o yüzden mecbur...

Anladım, hoş anlayabiliyorum bu duyguyu geçmişte bende öyleydim. :F Umarım TV sektörüne girersin. Aslında forumca hepimiz girsek şu sektöre kalite gelir, çok şeyi değiştiririz. :X Gerçi sende biraz Total seviyordun Unutma Beni falan. :A

Aaaa süper. :Z Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Uzun yorum olsun. :A

Buraya da katılıp iyice açılayım dedim. :A

İlk geldiğin zamanları hatırlıyorum. Bir çok ortak yönümüzü bulmuştuk ama kanal savaşlarından dolayı sanırım o zamanlar göndermeli sohbetlerimiz olurdu birbirimizi tanımaya yönelik değil. Ama ben sıcaklık hissederdim sana karşı. :D Sonra ara verdim sen de aralar vermişin o dönem. Döndükten sonra iyice, gerçekten birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. İyi ki tanımışım dediğim üyelerdensin. Döndükten sonra rütbe olarak bu kadar yüksek görmek şaşırtmıştı ama çok iyi bir yönetici oldun tebrikler. Eğlenceli yönün hiç bitmesin.. :bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy