Vayy AhmedimMənim haqqımda nə düşünürsən qaqam?
Hoşbuldukhoşgeldin la odaya neyse bhnd diyeyim çok merak ettim
o zamanlar çok konu açıyordun hangisiydiHoşbuldukSenin bhnd yaz yaz bitmez ki"İşte veliahtım" diye konu açmıştım zamanında hatırlıyormusun?
Ay bayılaazaaağğm100000000000000000000 Manat kazanabilirsin ancak 2 şart var; bir erkekle birlikte olup öldüreceksin ve bu erkek @Billy Kane. Yapar mıydın?
Selimden neyi eksik
Avatarına bakarak okuyunca Selim konusuyor gibiEvet sorularımla terlettim kendini açık etti
Hayatı sorgulatan sorularım devam ediyor.Ay bayılaazaaağğm
Para için öyle bir şey yapmam kardeşim vazgeç artık100000000000000000000 Manat kazanabilirsin ancak 2 şart var; bir erkekle birlikte olup öldüreceksin ve bu erkek @Billy Kane. Yapar mıydın?
senin bu sorularında seni sorgulatıyor banaHayatı sorgulatan sorularım devam ediyor.
Sıfırları arttırıp sormaya devam edeceğim Serhan'ım.Para için öyle bir şey yapmam kardeşim vazgeç artıkTüm hayatımı, 7 sülalemi varlık içinde yaşatmayı kabul etseler hayır. Zaten kimin neyine lazım
Ve sıra geldi.Bende sorayım artık canım
BHND?
Ben ona orda "benim hakkımda kafanda geçen sorular mı bunlar" diye sordum@Forumdash Bu aralar senin gibi beyin yakıyor hadi sen içiyorsun ama o napıyorBenimde beynimi yakmıştı geçenlerde
Şimdi anladımBen ona orda "benim hakkımda kafanda geçen sorular mı bunlar" diye sordum
"Kafadaki sorular" anlamında mı? Kısaltma derkenŞimdi anladımTürkçede böyle kısaltmalar var mı ki kendin mi icat ettin
Tamam bu bahsi kapatalım."Kafadaki sorular" anlamında mı? Kısaltma derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?