Madem gerçeği diyorum çiğdem de de dedim, hepsi çok güzel ayıramam onları.. beni gerçekten tanıyanlar bilir mesela @vadikızı
evet ayıramazsın sen dizileri de hiç unutmadığın dizisi vardır FOX un onu diyebilirsin
Madem gerçeği diyorum çiğdem de de dedim, hepsi çok güzel ayıramam onları.. beni gerçekten tanıyanlar bilir mesela @vadikızı
hayır hiç biri unutulmadı hepsi gönlümde hep de derim sana hepsini teker teker her gün..evet ayıramazsın sen dizileri de hiç unutmadığın dizisi vardır FOX un onu diyebilirsin
Neyden bahsettiğini anlamadım ama sırf roman dediğin şeyi okumadığım için kötü mü oluyorum?kötü düşünüyorum romanıma şans bile vermedin o kadar etiketledim sana emeğe saygın yok gibi gerçekten .ya da bildirimler gelmiyor
roman dediğin şey nedir? roman o çok emek. bir göz atabilirdin yine de canın sağolsun , iyi günler.Neyden bahsettiğini anlamadım ama sırf roman dediğin şeyi okumadığım için kötü mü oluyorum?
hayır hiç biri unutulmadı hepsi gönlümde hep de derim sana hepsini teker teker her gün..ve çok da duygulanırım bilirsin..
hayır cevabımı verdim az önce zatennTabii hepsini unutmuyorsun biliyorum biri vardır hiç aklından çıkmaz mesela
emeğe kesinlikle saygı veren buradaki çoğu kişi gibi emeğe hiçe sayanlardan olmayansın.benim hakkımda ne düşünyorsun
hatırlıyorum kötüydü çok da deşmeye gerek yok fakat en büyük şeyin senin de emeğe koşulsuz saygı duyman bu bende süper etki yarattı sana karşı. maalesef ff de biliyorsun emeğe saygı %3 gibi birşey çok yazık..Hoşgeldin @DiziTutkunu
pek soru soran biri değilim ama sana farklı birşey soracam.
Seninle ilk yazışma zamanımızı hatırlıyormusun?Çok hoş bir sohbetimiz olmamıştı
Ben nasıl ve ne oldu hatırlamıyorum ama sadece tadsızlık olduğunu hatırlıyorum.hatırlıyorum kötüydü çok da deşmeye gerek yok fakat en büyük şeyin senin de emeğe koşulsuz saygı duyman bu bende süper etki yarattı sana karşı. maalesef ff de biliyorsun emeğe saygı %3 gibi birşey çok yazık..
gerek yok deşmeye. yeniden çok teşekkürler ssamimiyetine..Ben nasıl ve ne oldu hatırlamıyorum ama sadece tadsızlık olduğunu hatırlıyorum.
Bir ara öğrenmek isterim
@Thequeer 'e ne oldu?@destere @Forumdash @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @ @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @ @sooo @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @pompy @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @xBUGRAx @ozgur2113 @papuleoo @38AhmetKK @HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @legolass9900 @Titanium @Yiğitt @eskici @kerem @soo @DarkLegenD @S.G.A.T.
Sorgu odasına katılmak isteyenler özelden bana başvuru edebilirler , önceden seçilenlerde aynı şekilde katılabilirler
ÇOK SAĞOL GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİNemeğe kesinlikle saygı veren buradaki çoğu kişi gibi emeğe hiçe sayanlardan olmayansın.
doğalsın samimisin hep de böyle olacak inş..
belli bir şeyi yok bu cok soruluyorHoşgeldinNeden Haluk792 nickinden vazgeçtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?