Fav10 Sorgu Odası'nda yeni hafta!
Odada bu haftanın ismi @DiziTutkunu
Kendisine 1 hafta boyunca bu konudan sorular sorabilirsiniz.
Odada bu haftanın ismi @DiziTutkunu
Kendisine 1 hafta boyunca bu konudan sorular sorabilirsiniz.
Ayıpp ayoll Haftaya senin endamını görelim ozamanKonuk berbat, hiç beğenmedim.
Bu haftadan sonra beni kaldıramaz oda, ağır gelirim falan filan.Ayıpp ayoll Haftaya senin endamını görelim ozaman
Hepsi çok güzel ayıramam bu bir.Fox un şuana kadar yapılmış dizilerinden top 3 yap ve şuan diğer kanallarda oynayan hangi 3 diziyi transfer etmek isterdin @DiziTutkunu
kötü düşünüyorum romanıma şans bile vermedin o kadar etiketledim sana emeğe saygın yok gibi gerçekten . ya da bildirimler gelmiyorOdaya hoşgeldin @DiziTutkunu
İlk sorumla başlayayım, benim hakkımda ne düşünüyorsun?
o ne be gülüm sana da kırgınım romanımı okumadın şans vermedin o kadar emek
Madem gerçeği diyorum çiğdem de de dedim, hepsi çok güzel ayıramam onları.. beni gerçekten tanıyanlar bilir mesela @vadikızıFox ekranlarında bu güne kadar izleyip en çok beğendiğin diziyi merak ediyorum. Hepsi deme tek bir tane.
FOX'u 24 şubat 2007 den beri yani ilk kurulduğundan beri her gün seyrediyorum hiç kaçırmadım bilen bilir. Çok severim onu. İlk başladğında bu kanal çok iyi hemen FOX'um demiştim hiç unutmamFox aşkının sebebini merak ediyorum. Yani, neden FOX?
Senin pis sapık sorularını hiç çekememBu haftadan sonra beni kaldıramaz oda, ağır gelirim falan filan.
Ben katılamam odaya, @MasacRE- gelsin. Onu tanımıyoruz.
Ben 6.profesyonel romanını yazan biriyim. Köşe yazarlıkta yaptım zamanında milliyet de ve ünlü sitelerde nette. romanlarım daha çıkmadı kitabevleri ile tam anlaşamadım ve sponsor olayı da sıkıntı oldu sağlık olsun zamanı gelince cıkacak hepsi.."Sen kimsin?" Desen bende sana "asıl sen kimsin?" desem cevabın ne olurdu