FF Sorgu Odası-Hafta 67-Sorgudaki İsim: DiziTutkunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü düşünüyorum romanıma şans bile vermedin o kadar etiketledim sana emeğe saygın yok gibi gerçekten . :D ya da bildirimler gelmiyor :D
Neyden bahsettiğini anlamadım ama sırf roman dediğin şeyi okumadığım için kötü mü oluyorum? :A

Neyden bahsettiğini anlamadım ama sırf roman dediğin şeyi okumadığım için kötü mü oluyorum? :A
roman dediğin şey nedir? roman o çok emek. bir göz atabilirdin yine de canın sağolsun , iyi günler. :) :)

Hoşgeldin @DiziTutkunu
pek soru soran biri değilim ama sana farklı birşey soracam.
Seninle ilk yazışma zamanımızı hatırlıyormusun? :A Çok hoş bir sohbetimiz olmamıştı :F

Hoşgeldin @DiziTutkunu
pek soru soran biri değilim ama sana farklı birşey soracam.
Seninle ilk yazışma zamanımızı hatırlıyormusun? :A Çok hoş bir sohbetimiz olmamıştı :F
hatırlıyorum kötüydü çok da deşmeye gerek yok fakat en büyük şeyin senin de emeğe koşulsuz saygı duyman bu bende süper etki yarattı sana karşı. maalesef ff de biliyorsun emeğe saygı %3 gibi birşey çok yazık.. :kissingheart:

hatırlıyorum kötüydü çok da deşmeye gerek yok fakat en büyük şeyin senin de emeğe koşulsuz saygı duyman bu bende süper etki yarattı sana karşı. maalesef ff de biliyorsun emeğe saygı %3 gibi birşey çok yazık.. :kissingheart:
Ben nasıl ve ne oldu hatırlamıyorum ama sadece tadsızlık olduğunu hatırlıyorum.
Bir ara öğrenmek isterim :A

Konu dışı soru kabul ediliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...