FF Sorgu Odası-Hafta 65-Sorgudaki İsim: Menes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir soru soracam sana ama aklıma gelmiyor sence neden gelmiyor
bu da böyle bir soru olsun

Yine saçmalamaya başladığın için yazdıklarına cevap vermeyeceğim. Dediklerine katılmıyorum, yukarıda yazdığın cümleler ortada zaten. Konuyu uzatmanın anlamı yok.

Yine saçmalamaya başladığın için yazdıklarına cevap vermeyeceğim. Dediklerine katılmıyorum, yukarıda yazdığın cümleler ortada zaten. Konuyu uzatmanın anlamı yok.
Sen ona verecek cevabım olmadığı için köşeye sıkıştım desene. Benimle uğraşmayın canısı.

Seni boş bırakmaya gelmiyor. Yakında bu davranışların rütbenin elinden alınıp bana verilmesine sebep olacak.

Menes içeriğini okumadım, beklediğin sorular gelmişmi? Yazıların uzunluğu korkuttu beni
Ben en iyisi vazgeçeyim okumaktan
ama @denizz19 a vereceğin cevabını merak ediyorum

Cümlelerine katılmamak elde değil. Ben de film veya dizi yorumlarımı seviyorum.
Seninle de daha çok rastlaşmayı isterim dediğin gibi hayırlısı artık.

İkisi de üstat seviyesinde ama NET şekilde LEO.

Anladım o zaman ben onu da listeye ekliyorum ileride elbet bir ara izlerim.
En etkisinde kaldığım anime net şekilde Steins Gate'dir. Ondan iyisini bir daha göremeyeceğim diye düşünüyorum. 2 kez izledim ikisinde de çok kısa sürdü ve aynı derecede etkilendim.

Evet azalacaktır muhakkak. Bu günlerinin değerini bil, biliyorsundur da zaten, ben de bilmiştim.

Katılıyorum Gs kadrosu konusunda aynılarını düşünüyoruz. Belki Eboue, Melo ve Kewell eklenebilir. Öteki türlü kalite olarak bu şekilde olması kaçınılmaz.
Lincoln Elano falan Sneijder'in yanından geçemez yani.

KAT baya döktürüyor ve baktım maaşı da az. Araya sıkıştırdım hemen.
Aslında Griffin biraz geliştirdi kendini şutları da iyi. Davis daha bir pota altı gibi. Savunma bazında çok daha üstün ona şüphe yok. Hücumda da pota altında can yakıcı öldürücü bir adam ama ne biliyim Griffin daha bir sempatik geldi.
Wall Irving DeRozan bu 3'lüden bu seneye göre biraz yaptım tercihimi. Toronto'yu da bu halde görünce tabi.
Ama katılıyorum Irving'le zamanında devirmiştik Gsw'yi, devrilcek bir kadroda yer almasına kimse bir şey diyemez.

Öyle bir düşüncenin ileride gerçek olma olasılığı çok düşük ama düşüncesi bile çok iyi bee. Konu hakkında ilerleyen zamanlarda bir şeyler düşüneceğim muhakkak karalarım yani.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun havalı beyaz saçlı kendini cool zanneden adam
Benim neremde hava var ula. Havadan eser yok bunu biliyor olman lazım.
Geldim yanınıza gayet sevecan, sempatik, samimi davrandım size. Sanki yıllardır tanıyormuş gibi.
Ben yabancılara cool davranırım, yani öyle olmaya çalışırım dışarda.
Ama tanıdıklarıma yakın olurum her vakit.
Seninle ilgili ne düşünüyorum. Hmm. Askere gitmen dolayısıyla boş yapmalarını özledim diyebilirim.
Güzel boş yapıyorduk birlikte, hoştu.
Az çok tanıdığım kadarıyla, bazı yönlerinin benim bakış açımdan farklı olduğunu bildiğim ama bunları önemsemediğim birisin. Çevremde benden farklı düşünen çok insan olduğu için sende de farklı bir durum olmadı.
Neticede herkes aynı olamaz elbet farklı fikirler olacak. Uç ve aşırı ters fikirler olduğu zaman ise işler farklı ilerleyebilir. Bunu senin için demedim tabi ama dikkat et yani.

Yeni bir soru soracam sana ama aklıma gelmiyor sence neden gelmiyor
bu da böyle bir soru olsun
Şimdi insan çok değişik bir varlıktır. İnsan değişik olduğu kadar beyin denen olgu da hayli ilginç çalışır. Sağ lob sol lob falan bunlar değişik kavramlar.
Senin beynin de odağını buraya vermediği için aklına herhangi bir soru gelmemiş olabilir. Aslında bu bile bir soru olduğu için beyninin doğru çalıştığını takılmadığını bile varsayabiliriz.

Menes içeriğini okumadım, beklediğin sorular gelmişmi? Yazıların uzunluğu korkuttu beni
Ben en iyisi vazgeçeyim okumaktan
ama @denizz19 a vereceğin cevabını merak ediyorum
Geldi bazı sorular. Daha da gelecek gibi duruyor hissediyorum.
Deniz'e cevabımı da verdim yukarda bulabilirsin.

Evet, yazının özeti Deniz'e "önemsemediğim birisin" dedin
takıldım o kısma. Anladım ne demek istediğini ama sanki yanlış ifade ettin kendini
@denizz19

Evet, yazının özeti Deniz'e "önemsemediğim birisin" dedin
takıldım o kısma. Anladım ne demek istediğini ama sanki yanlış ifade ettin kendini
@denizz19
Hayır sen anlayamamışsın cümleyi.
Orda farklı bakış açımız olan yerler de olsa bunları önemsemediğimi söyledim. Yani orda bir övgü var.

1)Bu soru çok çetrefilli. En sevdiğim film sorusu ve bunu 5'e indirgeme. Buna daha sonra gireceğim şuan zamanım kısıtlı.

2)Breaking Bad kesinlikle. Benim için 1 numaradır. Muazzam bir finale sahip çok başka bir seviyededir. Birçok nedeni var aslında Breaking Bad olmasının ama ona da başka zaman girerim uzunca çözümleme yapmam gerekirse yaparım.
GoT için son sezonu pek tatmin
etmedi ama finale bağlı olarak Breaking Bad'e yaklaşabilir bunu senaristler gösterecek.

3) 1) Antetokounmpo. Lebron'un varisi seviyesinde. Çok atletik, müthiş güçlü. Değişik bir tarzı var. Dış şutu geliştirecektir. Geliştirdiğinde başka seviyede olabilir. Ama şuan 1 numara favorim o. Hatta o seviyeye çıktı bile neredeyse.

2) Ben Simmons. O da değişik tarzda bir oyuncu. İyi bir oyun görüşü var. Fena şutör değil. Çaylak sezonunda Minnesota'yı güzel bir seviyeye çıkardı. Butler'la birlikte liderlik rolünü paylaştı. Daha gelişecektir. Geliştiğinde o seviyeye çıkması muhtemeldir.

3)Devon Booker. Kötü bir takımda olmasına rağmen iyi istatistikler yakaladı. Bu yıl 2. yılı ama yine de sağlam oynuyor. İyi şutör. İyi oyun görüşü var. O seviyeye çıkma ihtimali var ama bunun için sağlam bir yapıda olması lazım. Phoenix çok uygun değil buna.

Sen ona verecek cevabım olmadığı için köşeye sıkıştım desene. Benimle uğraşmayın canısı.

Kesinlikle verecek cevabım kalmadı, aynen. Bu muazzam tespit için seni tebrik ediyorum, bu tespiti yapmak için çok vakit harcadın mı?

Birinci soruya vereceğin cevabı bekliyorum.
İkinci soruya Breaking Bad demene sevindim, finali, karakterleri işlemesi falan bambaşka bir seviyedir. Kolay kolay o seviyeye erişebilecek bir dizi çıkması zor.
Antetokounmpo'yu ileride Cavs'da izlemek istiyorum, Lebron'un yerinde. Dediğin gibi muazzam atletik, izlerken çok keyif alıyorum kendisini.
@MasacRE- bey seviyordu sanırım kendisini.

Bu kadar güzel anlatılamazdı

Sinemayla tanışman nasıl ve ne zaman oldu?

Sherlock dizisi hakkında düşüncelerin neler? Sence 5.sezon gelir mi

Sinemayla tanışman nasıl ve ne zaman oldu?

Sherlock dizisi hakkında düşüncelerin neler? Sence 5.sezon gelir mi
Sinemayla tanışmam güncel yabancı filmleri izlemeden önce Tv'de kanallarda yerli filmler vasıtasıyla olmuştur yüksek ihtimal. 2003'lerde falandır.
Ama güncel olarak yıllık yabancı filmleri izlediğim tarih 2008 2010 arası olsa gerek. İngilizcem ilk okul liseden beri iyiydi. Online oyun çok oynadığım için kendi başıma geliştirdim. Sonra yabancı filmleri izlemeye başladım altyazılı. Sonra baktım sinemada keyif var araştırıp bir çok film izlemeye başladım. 2010'da tam randımanlı senelik güncel filmleri izlemeye başladım. Shutter Island İnception falan parlak bir yıldı bilirsin.
Ondan sonra da arşiv yapmaya indirip listelemeye başladım, ordan yürüdü gitti zaten önünü alamadım. Senede 40 50 filmden aşağı izlemez oldum. Sinemaya da gitmeye başladım, sinemada senede en az 10 film izler oldum.
Oscar'dı bilmem neydi eski kült filmlerdi derken bugüne geldim işte.
Ama hala çok eksiğim var eski kült filmlerden, keşke bol zamanım olsa da izleyemediğim bir çok filmi izleyebilsem. Arşivimde 1000 üzeri film vardır ama izleyemediğim de baya bir film vardır.

Sherlock'u 2 yıl önce 1 haftada izledim. 3 sezonu bir anda tükettim. Baya sağlam aktı gitti. Özellikle 2. sezonu hakkında çok iyi düşünürüm. 2x1 ve 2x3 muazzamdır. Mükemmeldir. Dizi de müthiş zaten benim sıralamamda efsaneler arasında yer alır, baya yukarıdadır. 5. sezon bence gelecek. Yakın gelecekte olmasa bile geleceğini düşünüyorum. 2020 veya sonrasında. İnşallah gelir.

1. soruya cevap vermek baya zor bee. Ama biraz düşüneceğim bir liste hazırlarım umarım.

Türkiye'nin eğitim sistemi hakkında ne düşünüyorsun?

Üniversitelerin bu kadar abartılması hakkında ne düşünüyorsun?

Yurt dışına çıktın mı veya orda yaşamayı düşünür müsün günün birinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...