Eh yani, birazcık yükselmiş ama bu kadar, daha fazla yükselemez tabii. Asıl yükselen Fazilet tabii kiGülizar elde patlamadı yalnız, dünkü reytinglere davet ediyorum seni.Ay Yapım gelirse kabul ederiz, istemezse kendi kaybeder o ayrı.
Eh yani, birazcık yükselmiş ama bu kadar, daha fazla yükselemez tabii. Asıl yükselen Fazilet tabii kiGülizar elde patlamadı yalnız, dünkü reytinglere davet ediyorum seni.Ay Yapım gelirse kabul ederiz, istemezse kendi kaybeder o ayrı.
Kanal D'ye bol reytingler dileyerek ve seni kınayarak konudan uzaklaşıyorum.Eh yani, birazcık yükselmiş ama bu kadar, daha fazla yükselemez tabii. Asıl yükselen Fazilet tabii kiNe Yeni Gelin gibi totallik, nede Gülizar gibi AB'lik. Tüm gruplara hitap ediyor 37 bölümdür
Konu kitleniyor zaten kapanışı seninle yaptım.Kanal D'ye bol reytingler dileyerek ve seni kınayarak konudan uzaklaşıyorum.
Aniden kilitleyeceğimKonu kitleniyor zaten kapanışı seninle yaptım.Güzel soruların için teşekkürler efenim
@S.G.A.T. naber?
Neyse, yorum yapan ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Iyiki varsınızAniden kilitleyeceğim😱 böyle kalacaksın
Biz de sana teşekkür ederiz, güzel bir hafta oldu falan filanNeyse, yorum yapan ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Iyiki varsınız
Bazı arkadaşlar da 3-4 kere konuya bakmasına rağmen yorum yapmadı, onları da onların ağzıyla "allaha havale ediyorum"
Ayrıca @S.G.A.T. teklifin içinde teşekkür ederim, iyi kafa dağıttım. Buda son mesaj olarak burda kalsın..
Konu kilit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?