En iyi Brad Pitt filmi?Kusura bakma diğer sorulara yetişirken unuttum bak
Film: İçimdeki Yangın
Şarkı: Adam Levine - Locked Away
Dizi: Çukur'dayız@Çiğdem-
En iyi Brad Pitt filmi?Kusura bakma diğer sorulara yetişirken unuttum bak
Film: İçimdeki Yangın
Şarkı: Adam Levine - Locked Away
Dizi: Çukur'dayız@Çiğdem-
Daha güçlüyüm ama öyle zordu ki anlatılmaz yaşanır yaniAma böyle durumlar insanı daha güçlendiriyorYani eminim o zamana göre daha güçlüsündür
Almanya'nın en güzel ve en rahat şehri neresi?
Araban var mı? Yoksa neden almadın sonuçta çok ucuz arabalar var?
Markası ve modeli neDaha güçlüyüm ama öyle zordu ki anlatılmaz yaşanır yani
Almanya'nın birsürü güzel şehri var; Berlin, Harbumg, Köln, Bremen, Frankfurt, Stuttgart
Ama en güzel şehri Münih'tir
En rahat şehri de bilmiyorum
Arabam varda kış lastiğim yok taktirabilirsem süreceğim de üşeniyorum bu aralarArabalar çok çok ucuz evet, hepsi yerli üretim olunca işte 300 €'ya araba bile var
Aklıma direkt Mr. and Mrs. Smith geldiEn iyi Brad Pitt filmi?
Tamam şimdi kritik soruyu soruyorum.Aklıma direkt Mr. and Mrs. Smith geldi
Ama Benjamin Button, Soysuzlar Çetesi, Yedi ve Dövüş Kulübü de baya iyi filmler
Türkiyenin en iyi dizilerinden biriydi. Özellikle ilk sezonu harikaydı, sonrafan hayal kırıklığına uğratsa da bwnim için türkiye standartlarına göre en iyi dizilerden bi tanesidirHala o sorudamıyız.
Suskunlar hakkında bir düşüncen var mı?
BMW işte rengi de siyahMarkası ve modeli neHiçte anlatmıyorsun bak.
Bu adam sarhoşsa niye fikir adamı ünvanı onda ki
Türkiyenin en iyi dizilerinden biriydi. Özellikle ilk sezonu harikaydı, sonrafan hayal kırıklığına uğratsa da bwnim için türkiye standartlarına göre en iyi dizilerden bi tanesidir
BMW işte rengi de siyah
Senim araban var mı
Sarhoşken kafası daha iyi çalışıyor demek kiTürkiyenin en iyi dizilerinden biriydi. Özellikle ilk sezonu harikaydı, sonrafan hayal kırıklığına uğratsa da bwnim için türkiye standartlarına göre en iyi dizilerden bi tanesidir
BMW işte rengi de siyah
Senim araban var mı
Bu ada sarhoşsa niye fikir adamı ünvanı onda ki@eskici reyizle sana kolay gelsin o zaman
Steven Spielberg, Christoper Nalon yada Woody Allen. Türk yönetmen de Merve Girgin Aytekin..Tamam şimdi kritik soruyu soruyorum.En iyi türk ve Hollywood yönetmeni?
İçki içmem ben. @Çiğdem- in algı operasyonuna kurban gittim.Türkiyenin en iyi dizilerinden biriydi. Özellikle ilk sezonu harikaydı, sonrafan hayal kırıklığına uğratsa da bwnim için türkiye standartlarına göre en iyi dizilerden bi tanesidir
BMW işte rengi de siyah
Senim araban var mı
Bu ada sarhoşsa niye fikir adamı ünvanı onda ki@eskici reyizle sana kolay gelsin o zaman
O rütbeyi nasıl aldın ki?Fikir adamı rütbesini zamanında alnımın teriyle kazandım.
AynenIstanbul trafiğinde en iyisi. Lafan rahattır şimdi HarunIstanbula gelirsem birlikte bineriz
Waay, okulun gözde yakışıklı çocuğuymuşsun haberimiz yokAynen
Aaa ama üniversite de jeepler alıyordu beni evden okuldan kızlar geliyordu sokağa.Sen BMW'ni getir birde ona bakalım.
@Çiğdem- gör gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?