FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama böyle durumlar insanı daha güçlendiriyor :D Yani eminim o zamana göre daha güçlüsündür :D

Almanya'nın en güzel ve en rahat şehri neresi?

Araban var mı? Yoksa neden almadın sonuçta çok ucuz arabalar var?
Daha güçlüyüm ama öyle zordu ki anlatılmaz yaşanır yani :D

Almanya'nın birsürü güzel şehri var; Berlin, Harbumg, Köln, Bremen, Frankfurt, Stuttgart

Ama en güzel şehri Münih'tir
En rahat şehri de bilmiyorum :A

Arabam varda kış lastiğim yok taktirabilirsem süreceğim de üşeniyorum bu aralar :A Arabalar çok çok ucuz evet, hepsi yerli üretim olunca işte 300 €'ya araba bile var :A

Daha güçlüyüm ama öyle zordu ki anlatılmaz yaşanır yani :D

Almanya'nın birsürü güzel şehri var; Berlin, Harbumg, Köln, Bremen, Frankfurt, Stuttgart

Ama en güzel şehri Münih'tir
En rahat şehri de bilmiyorum :A

Arabam varda kış lastiğim yok taktirabilirsem süreceğim de üşeniyorum bu aralar :A Arabalar çok çok ucuz evet, hepsi yerli üretim olunca işte 300 €'ya araba bile var :A
Markası ve modeli ne :A Hiçte anlatmıyorsun bak. :A

Hala o sorudamıyız. :D
Suskunlar hakkında bir düşüncen var mı?
Türkiyenin en iyi dizilerinden biriydi. Özellikle ilk sezonu harikaydı, sonrafan hayal kırıklığına uğratsa da bwnim için türkiye standartlarına göre en iyi dizilerden bi tanesidir :D

Markası ve modeli ne :A Hiçte anlatmıyorsun bak. :A
BMW işte rengi de siyah :A:A
Senim araban var mı :A

Ben yanımda Şarhoş adam istemem :F Sızar kalır ada da hayvanlara yem olurum :A @S.G.A.T. olmaz :F @eskici Olur :A :A :A
Bu adam sarhoşsa niye fikir adamı ünvanı onda ki :A:A @eskici reyizle sana kolay gelsin o zaman :A

Son düzenleme:
Türkiyenin en iyi dizilerinden biriydi. Özellikle ilk sezonu harikaydı, sonrafan hayal kırıklığına uğratsa da bwnim için türkiye standartlarına göre en iyi dizilerden bi tanesidir :D

Olmaz mı Kerem'cim :A Özel şöförüm bile var :A @S.G.A.T. @Çiğdem- @eskici :A

56380135_wOPvpqGAmQA6VuCpM6Ry132FEPH9sm1Dv0SA2JuBjJM.jpg

Şaka bir yana babamın arabası varda kullanmıyorum çok trafik filan oluyor birde kendi malın olmayınca tabi. :F

Bu ada sarhoşsa niye fikir adamı ünvanı onda ki :A:A @eskici reyizle sana kolay gelsin o zaman :A
Sarhoşken kafası daha iyi çalışıyor demek ki :A :A @S.G.A.T.

Bu ada sarhoşsa niye fikir adamı ünvanı onda ki :A:A @eskici reyizle sana kolay gelsin o zaman :A
İçki içmem ben. @Çiğdem- in algı operasyonuna kurban gittim. :A gençtim, buralara geleceğini bilemedim. :A

Fikir adamı rütbesini zamanında alnımın teriyle kazandım. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...