Aaa ne varmış avatarımda Sincabım sana mektup yolluyor kavuklu amcaAvatarından dolayı seni ciddiye alamıyorum, değiştir öyle tartışalım.))
Aaa ne varmış avatarımda Sincabım sana mektup yolluyor kavuklu amcaAvatarından dolayı seni ciddiye alamıyorum, değiştir öyle tartışalım.))
Başkan olan adamı niye dibe soktun şimdiHahaha Aaa bu işler kolay değil cnm en dipten başlayıp basamak basamak çıkacaksınEn dibi @Forumdash dı işte şimdi basamakları 3-4 er çıkabilirsin@eskici
Öyle kolay zirve görürse düşüsü sert olur bir en dibi @Forumdash ı görsün daha sağlam olur @DarkLegenDBaşkan olan adamı niye dibe soktun şimdi
Aaa ne varmış avatarımda Sincabım sana mektup yolluyor kavuklu amca
Başkan olan adamı niye dibe soktun şimdi
Ben zaten zirvedeyim, biz neyi tartışıyoruz şu an?))Öyle kolay zirve görürse düşüsü sert olur bir en dibi @Forumdash ı görsün daha sağlam olur @DarkLegenD
Öyle kolay zirve görürse düşüsü sert olur bir en dibi @Forumdash ı görsün daha sağlam olur @DarkLegenD
Başkanımız zirveyi görmek için ne zorluklar atlattı sen bilmiyorsun tabiBen zaten zirvedeyim, biz neyi tartışıyoruz şu an?))
Başkanımız zirveyi görmek için ne zorluklar atlattı sen bilmiyorsun tabi
Zirvenin adresi belli ayollBen zaten zirvedeyim, biz neyi tartışıyoruz şu an?))
Aynı kategori de yarışmıyor ki onlar
Destere vs DarkLegenD konusu açın bir gün, forum kan gölüne dönsün.)) Tabi muhakkak ben kazanırım bu kapışmayı.))
@destere nin kategorisi ne?))Aynı kategori de yarışmıyor ki onlar
Destere vs DarkLegenD konusu açın bir gün, forum kan gölüne dönsün.)) Tabi muhakkak ben kazanırım bu kapışmayı.))
Sen onu Darka söyle @eskiciAynı kategori de yarışmıyor ki onlar
Anladın mı şimdi neden dibe gönderdiğimi yoksa hemen zirveye gözünü diliyor sonra hayal kırıklığı yaşamasın basamak basamak gitmeli
Anladın mı şimdi neden dibe gönderdiğimi yoksa hemen zirveye gözünü diliyor sonra hayal kırıklığı yaşamasın basamak basamak gitmeli@Forumdash
@DarkLegenD
Sesiniz gelmiyor. Sizi duyamıyorum. Dipteyim, sondayım....Hahaha Aaa bu işler kolay değil cnm en dipten başlayıp basamak basamak çıkacaksınEn dibi @Forumdash dı işte şimdi basamakları 3-4 er çıkabilirsin@eskici
Aaa güzel bağladın , Çukur a bekleriz @eskici @DarkLegenDSesiniz gelmiyor. Sizi duyamıyorum. Dipteyim, sondayım....
Ben çukurun en dibindeyim oraya gelin@DarkLegenD
Ben gelmem oralara
Ben düşmem oralara diyim o zaman
Laaa biz seni çekecez. diyoruzBen düşmem oralara diyim o zaman
İstediğiniz kadar çekin kurtarırım ben kendimi
Süperman olamadiğina göreİstediğiniz kadar çekin kurtarırım ben kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?