Aaa ne varmış avatarımda Sincabım sana mektup yolluyor kavuklu amcaAvatarından dolayı seni ciddiye alamıyorum, değiştir öyle tartışalım.))
Aaa ne varmış avatarımda Sincabım sana mektup yolluyor kavuklu amcaAvatarından dolayı seni ciddiye alamıyorum, değiştir öyle tartışalım.))
Başkan olan adamı niye dibe soktun şimdiHahaha Aaa bu işler kolay değil cnm en dipten başlayıp basamak basamak çıkacaksın En dibi @Forumdash dı işte şimdi basamakları 3-4 er çıkabilirsin @eskici
Öyle kolay zirve görürse düşüsü sert olur bir en dibi @Forumdash ı görsün daha sağlam olur @DarkLegenDBaşkan olan adamı niye dibe soktun şimdi
Aaa ne varmış avatarımda Sincabım sana mektup yolluyor kavuklu amca
Başkan olan adamı niye dibe soktun şimdi
Ben zaten zirvedeyim, biz neyi tartışıyoruz şu an?))Öyle kolay zirve görürse düşüsü sert olur bir en dibi @Forumdash ı görsün daha sağlam olur @DarkLegenD
Öyle kolay zirve görürse düşüsü sert olur bir en dibi @Forumdash ı görsün daha sağlam olur @DarkLegenD
Başkanımız zirveyi görmek için ne zorluklar atlattı sen bilmiyorsun tabiBen zaten zirvedeyim, biz neyi tartışıyoruz şu an?))
Başkanımız zirveyi görmek için ne zorluklar atlattı sen bilmiyorsun tabi
Zirvenin adresi belli ayoll @destereBen zaten zirvedeyim, biz neyi tartışıyoruz şu an?))
Aynı kategori de yarışmıyor ki onlar
Destere vs DarkLegenD konusu açın bir gün, forum kan gölüne dönsün.)) Tabi muhakkak ben kazanırım bu kapışmayı.))
@destere nin kategorisi ne?))Aynı kategori de yarışmıyor ki onlar
Destere vs DarkLegenD konusu açın bir gün, forum kan gölüne dönsün.)) Tabi muhakkak ben kazanırım bu kapışmayı.))
Sen onu Darka söyle @eskici Tutturmuş destere i geçecem diyeAynı kategori de yarışmıyor ki onlar
@destere nin kategorisi ne?))
@destere kafasına göre takılıyor işteSen onu Darka söyle @eskici Tutturmuş destere i geçecem diye
Sen onu Darka söyle @eskici Tutturmuş destere i geçecem diye
Anladın mı şimdi neden dibe gönderdiğimi yoksa hemen zirveye gözünü diliyor sonra hayal kırıklığı yaşamasın basamak basamak gitmeli @Forumdash@destere kafasına göre takılıyor işte
Anladın mı şimdi neden dibe gönderdiğimi yoksa hemen zirveye gözünü diliyor sonra hayal kırıklığı yaşamasın basamak basamak gitmeli @Forumdash
@DarkLegenD
Sesiniz gelmiyor. Sizi duyamıyorum. Dipteyim, sondayım....Hahaha Aaa bu işler kolay değil cnm en dipten başlayıp basamak basamak çıkacaksın En dibi @Forumdash dı işte şimdi basamakları 3-4 er çıkabilirsin @eskici
Aaa güzel bağladın , Çukur a bekleriz @eskici @DarkLegenDSesiniz gelmiyor. Sizi duyamıyorum. Dipteyim, sondayım....
Ben çukurun en dibindeyim oraya gelin @DarkLegenD
Tabi ki de bu konuda zirveyimAaa güzel bağladın , Çukur a bekleriz @eskici @DarkLegenD
Sen gelmicen zten. Çekicez seni oraya @Çiğdem-Ben gelmem oralara
Ben düşmem oralara diyim o zaman
Laaa biz seni çekecez. diyoruz Sen boşlukta nereye tutunacan acaba @Çiğdem-Ben düşmem oralara diyim o zaman
İstediğiniz kadar çekin kurtarırım ben kendimiLaaa biz seni çekecez. diyoruz Sen boşlukta nereye tutunacan acaba @Çiğdem-
Süperman olamadiğina göreİstediğiniz kadar çekin kurtarırım ben kendimi