Yapmaya devam edebilirsin daha iyi olurÖl'im mi yani
Yukarda yaptığın ne o zaman
Kendi de kabul etmiş bunun espiri den başka bir eşy olduğunuBelki bu da ufak tek planlarımdandır😛 böyle espiriler yaparak @DarkLegenD i yukseltirim
Asla..... Never...
Yine neyin peşinde acabaKendi de kabul etmiş bunun espiri den başka bir eşy olduğunu
@kerem i kendi konusundan kaçırmış @Forumdash o iğrenç espirisi ile çocuk daha buraya gelmezYine neyin peşinde acaba
Yapmaya devam edebilirsin daha iyi olur
Tabi ki espiri yaparak herkes gibi olamamKendi de kabul etmiş bunun espiri den başka bir eşy olduğunu
@kerem akıllı biri
İğrenç esprilere alışması lazım artık herkesinTabi ki espiri yaparak herkes gibi olamamDediğin gibi başka bişey ve bana yakışır@Harunnn60 buraya gel derhal. Egom şuan fena halde büyüdü ölçmeliyiz
@kerem akıllı biriSorgudan kaçmiş siz laklak ederken
Birden dozu verip herkesi öldürmemek gerekİğrenç esprilere alışması lazım artık herkesin
Forumda herkes müptezel olmuş zaten ver gitsin ne olacakBirden dozu verip herkesi öldürmemek gerekYavaş, yavaş... Yavaştan. Aynı ero*n gibiSonra herkes müptezel olur
Mesüliyet kabul edememForumda herkes müptezel olmuş zaten ver gitsin ne olacak
Kimin taklidini yapıyorsun şu anMesüliyet kabul edememBi tane yaptım noldu bak? Ben bişey demiyorum. Okuyorsun! Benim bişey dememe gerek yok. Okuyabiliyorsunuz
İğrenç esprilere alışması lazım artık herkesin
Aslında bu iğrenç espirilerin kralı @eskici dir oyüzden sahip çıkıyor @Forumdash aTabi ki espiri yaparak herkes gibi olamamDediğin gibi başka bişey ve bana yakışır@Harunnn60 buraya gel derhal. Egom şuan fena halde büyüdü ölçmeliyiz
@kerem akıllı biriSorgudan kaçmiş siz laklak ederken
OhooooKimin taklidini yapıyorsun şu an
Forumun dedesi oldugum için sahip çıkıyor dedesine
Şelale amca kim ayollOhooooŞuan bütün havamı toz duman ettin
Şelale amcanın forum versiyonu
Bilmiyorum demeŞelale amca kim ayollaffet beni dedeeeebu kimin taklidi hadi bilin bakalım
Heee bunu biliyorum ama unutmuşumBilmiyorum deme
8 mi 😱
Şelale amca kim ayollaffet beni dedeeeebu kimin taklidi hadi bilin bakalım
Ben onları bilmem bildiğim şey biriniz dede diğeriniz amca huzur evine döndük iyiceOhooooŞuan bütün havamı toz duman ettin
Şelale amcanın forum versiyonu
Sen nesin acabaBen onları bilmem bildiğim şey biriniz dede diğeriniz amca huzur evine döndük iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?