Yapmaya devam edebilirsin daha iyi olurÖl'im mi yani![]()
Yukarda yaptığın ne o zaman![]()
Kendi de kabul etmiş bunun espiri den başka bir eşy olduğunuBelki bu da ufak tek planlarımdandır😛 böyle espiriler yaparak @DarkLegenD i yukseltirim
Asla..... Never...
Yine neyin peşinde acabaKendi de kabul etmiş bunun espiri den başka bir eşy olduğunu![]()
![]()
![]()
@kerem i kendi konusundan kaçırmış @Forumdash o iğrenç espirisi ile çocuk daha buraya gelmezYine neyin peşinde acaba![]()
![]()
Yapmaya devam edebilirsin daha iyi olur![]()
Tabi ki espiri yaparak herkes gibi olamamKendi de kabul etmiş bunun espiri den başka bir eşy olduğunu![]()
![]()
![]()
@kerem akıllı biri
İğrenç esprilere alışması lazım artık herkesinTabi ki espiri yaparak herkes gibi olamamDediğin gibi başka bişey ve bana yakışır
@Harunnn60 buraya gel derhal. Egom şuan fena halde büyüdü ölçmeliyiz
@kerem akıllı biriSorgudan kaçmiş siz laklak ederken
![]()
Birden dozu verip herkesi öldürmemek gerekİğrenç esprilere alışması lazım artık herkesin![]()
![]()
Forumda herkes müptezel olmuş zaten ver gitsin ne olacakBirden dozu verip herkesi öldürmemek gerekYavaş, yavaş... Yavaştan. Aynı ero*n gibi
Sonra herkes müptezel olur
![]()
Mesüliyet kabul edememForumda herkes müptezel olmuş zaten ver gitsin ne olacak![]()
![]()
Kimin taklidini yapıyorsun şu anMesüliyet kabul edememBi tane yaptım noldu bak? Ben bişey demiyorum. Okuyorsun! Benim bişey dememe gerek yok. Okuyabiliyorsunuz
![]()
İğrenç esprilere alışması lazım artık herkesin![]()
![]()
Aslında bu iğrenç espirilerin kralı @eskici dir oyüzden sahip çıkıyor @Forumdash aTabi ki espiri yaparak herkes gibi olamamDediğin gibi başka bişey ve bana yakışır
@Harunnn60 buraya gel derhal. Egom şuan fena halde büyüdü ölçmeliyiz
@kerem akıllı biriSorgudan kaçmiş siz laklak ederken
![]()
OhooooKimin taklidini yapıyorsun şu an![]()
![]()
Forumun dedesi oldugum için sahip çıkıyor dedesine
Şelale amca kim ayollOhooooŞuan bütün havamı toz duman ettin
Şelale amcanın forum versiyonu
Forumun dedesi oldugum için sahip çıkıyor dedesine![]()
Bilmiyorum demeŞelale amca kim ayoll![]()
affet beni dedeeee
bu kimin taklidi hadi bilin bakalım
![]()
Heee bunu biliyorum ama unutmuşumBilmiyorum deme
![]()
8 mi 😱
Şelale amca kim ayoll![]()
affet beni dedeeee
bu kimin taklidi hadi bilin bakalım
![]()
Ben onları bilmem bildiğim şey biriniz dede diğeriniz amca huzur evine döndük iyiceOhooooŞuan bütün havamı toz duman ettin
Şelale amcanın forum versiyonu
Forumun dedesi oldugum için sahip çıkıyor dedesine![]()
Sen nesin acabaBen onları bilmem bildiğim şey biriniz dede diğeriniz amca huzur evine döndük iyice
![]()
![]()
![]()