FF Sorgu Odası-Hafta 52-Sorgudaki İsim: Yiğitt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Maskeli Fedai senle bu aralar konuşamyoruz. :F Survivor zamanı baya konuşuyorduk , aynı kişiyi tutmamzda ayrı etmen. :D Siyasi olarak aynı değiliz hatta bir ara çok ciddiye binip ban yemistik. :A Yakinda Survıvor başlayınca yine sohbetlerimiz artar umarım. :Z
Çok kısa :T:

@Yakamoz-Asi foruma ilk geldiğim zamanlar ne kadar ciddi birisi sürekli kavga ederim diyordum. :F Ama öyle biri olmadığını gördüm ve kısa sürede sevdiğim bir üye oldun. :bhr: Nickini hem değişik hem güzel buluyorum. Ve en sevdiğim yönün ise gereken kişiyle yeri ve zamanında makara yapman. :) Böyle bir kişi olmayı ben de isterdim. :) Son olarak seni sevdiğimi ve Asi dizisine olan hayranlığını sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim. :X

@Maskeli Fedai çok istedin bare bilgisayara gecince upuzun yazarım sana. :Z

@yigit_00 fazla sohbetimiz olmadı. Ama fazla da aktif değilsin bu aralar. :( Adaşm olman bende ayrı yerin var demek. :Z Daha fazla aktif olursan kısa sürede favori üye de olacaksn , gönlümden geçen diğer bir favori üye adaysn. :bhr:

@Ahmad fazla değil. :D
Normal bir erkeğim. :F
Göz rengimi ve saç rengimi seviyorum beni eğer yakışıklı yapyorsa o yapsn. :Z

Teşekkürler :) Aktif değil miyim? Tüm konulara yorum yapıyorum :(
Neyse, en sevdiğin ders? :)

@yigit_00 fazla sohbetimiz olmadı. Ama fazla da aktif değilsin bu aralar. :( Adaşm olman bende ayrı yerin var demek. :Z Daha fazla aktif olursan kısa sürede favori üye de olacaksn , gönlümden geçen diğer bir favori üye adaysn. :bhr:

@Ahmad fazla değil. :D
Normal bir erkeğim. :F
Göz rengimi ve saç rengimi seviyorum beni eğer yakışıklı yapyorsa o yapsn. :Z
Ne tarz giyiniyorsun?
Giyinmeye fazla özen gösterir misin? :X

@yigit_00 daha fazla aktif olabilirsin. :( Miras Hukuku dersini severim. :)

@Ahmad evet gösteririm. :)
Güzel giyinince kendimi mutlu hissediyorum. :bhr:
Renkli pantolanlar özellikle yeşil , kırmızı pantolon giymeyi severim. :)
Üst olarak ise kazak güzel durur üzerimde. :) Çoğunlukla kazak giyerim zaten. :X

@yigit_00 daha fazla aktif olabilirsin. :( Miras Hukuku dersini severim. :)

@Ahmad evet gösteririm. :)
Güzel giyinince kendimi mutlu hissediyorum. :bhr:
Renkli pantolanlar özellikle yeşil , kırmızı pantolon giymeyi severim. :)
Üst olarak ise kazak güzel durur üzerimde. :) Çoğunlukla kazak giyerim zaten. :X
Hmm, iyiymiş. :X Tarzım diyosuun yani. :A
Boyun kaç? (daha önce sormuştum galiba ama unutmuşum. :D)

Olmak isterim ama okuldan saat 5'te geliyorum. Bu aralar her gün 2 sınavım var. Onlara çalışıyorum :(
Neyy?!? Öyle bir ders mi var?? :=
@Yiğitt

@EFE UYSAL tanıdığım kadarıyla Trt1 fanısn. :A Özelden sürekli konuşuyoruz zaten. :) Seni sevdiğimi de biliyorsun. Umarım bu ay da favori üye olursun , çok istiyorsun biliyorum ve Ocak ayında olacaksn inanıyorum. :bhr: :Z

@Billy Kane evet Ünv. Son Sınıf okuyorum. 24 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. :X
Baya büyükmüşsün. :X Kız arkadaşın var mı, artık evlilik çağına gelmişsin. :X

@Billy Kane evet var ama evlilik düşünmüyorum şuan. :)

@Ahmad saçlarımın önünü dikiyorum biraz çoğu kişi gibi. :D

@Harunnn60 ilk geldiğim zamanlar seni sevmezdim sende beni zaten. O zamanlar tartışyorduk zaten. Yine arada atışmalarmz oldu. :A
Neyse ki şuan iyiyiz ve kısa sürede seni daha fazla sevmeye basladim. Şu an forumda sevdiğim üyelerden birisin. Survivor başlayınca daha fazla konuşup , muhattap olmak güzel olacak. :Z
Umarım karşılıklıdr hislerimiz. :bhr:

@xdragxxx foruma geldiğim zamanlar sen yoktun malesef. Ankaralı olduğunu duyunca iyice merak etmiştim seni ve sonunda o kötü aradan sonra geldin aramıza. :Z Fenerbahçeli olman ile gönlüm de ayrı bir yere sahipsin zaten. Futbol bölümünü yeniden aktif tutmana da çok sevindim. Sevdiğim bir bölüm. :bhr: Seviliyorsun. :bhr:

Benim Hakkımda ne düşünüyorsun.:X

Uzun sorular yavaş yavaş gelecektir.:A

Bende seni bekliyordum @sokak sanati nerede kaldı bu melun diyordum. :A

Foruma geldiğim ilk günden beri çok konuşuyoruz ve samimiyiz. Bir ara şakadan dolayi malesef biraz sıkıntılar yaşadık neyseki şuan iyiyiz. Seni sevdiğimi zaten biliyorsun. :D Benim kafadan olan birisin. Çenenin fazla olmasını seviyorum. Bu arada senle barıştıktan sonra mesaj sayımda büyük bir artış gözlendi. :A Neyse seni severim , senle konuşmayı falan. :Z

Teşekkür ederim.:bhr: Güzel düşüncelerinde yanıltmayı planlamıyorum bu başlıktada.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...