FF Sorgu Odası-Hafta 52-Sorgudaki İsim: Yiğitt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,463
Puanı
1,060
Soruları alalım gençler. :) @Yiğitt

@Ahmad hmmmm. :D
Foruma geldiğim ilk zamanlar seni çok soğuk bulmuştum hatta hiç konuşmamz olmamıştı bile. Sonra bir anda özelden konuşmaya başladık , ve çok samimi olduk. İyiki olmuşuz , iyiki seni tanımışm. Bendeki yerini zaten biliyorsun. :X

@Billy Kane öyle fazla sohbetimiz olmadı , fazlada göremiyorum aslında seni. İzlediğimiz diziler de aynı olmadığından fazla muhattabımz olmuyor. :( Ama samimi gelen üyelerden birisin , severim yani seni. :) Birgün aynı dizileri izlerizde daha fazla konuşabiliriz umuyorum. :bhr:

@hayret bi şey nedense kendimi hep sana benzetiyorum. De ve Da eklerini yanlış yazmamız bir örnek. :D Fazla görünmüyorsun öyle normal konularda , fazla konuşmuyorsun. :( Editörlük Seçimlerinde verdiğin desteği de hiçbir zaman unutmayacağım. :bhr: Seni sevdiğimi de söylemeden geçemeyeceğim. :Z Nickini de seviyorum. :D

@Cengo forumda yeni üyelerden birisin ve umarım kısa sürede favori üye olursun. Özelden de sürekli konuşuyoruz zaten , seni tanıyorum da faceden zaten. Dürüst olman ve Kanal D fanı olman seni benim içim de ayrı bir yere koyuyor. :bhr:
Forumda bence yeri gelince çok yükseleceksin bence. :)

@ozgur2113 hoşbulduk. :Z
Foruma geldiğim ilk zamanlar fazla sohbetimiz olmadı. Sonradan konuşmalarımz oldu. İyiki de tanışmışz. Hakkını alıp Moderatör de oldun yeniden tebrik ediyorum. :bhr: Bu arada hiç bir zaman konu kilitleyemeyeceksin. :Z
Neyse seni severim umarım yaz ayındaki aktifliğine dönersin ve daha fazla konuşmalarımz olur. :bhr:

Son düzenleme:
@hayret bi şey nedense kendimi hep sana benzetiyorum. De ve Da eklerini yanlış yazmamız bir örnek. :D Fazla görünmüyorsun öyle normal konularda , fazla konuşmuyorsun. :( Editörlük Seçimlerinde verdiğin desteği de hiçbir zaman unutmayacağım. :bhr: Seni sevdiğimi de söylemeden geçemeyeceğim. :Z Nickini de seviyorum. :D
Teşekkürler iyi düşüncelerin için :)

@EFE UYSAL tanıdığım kadarıyla Trt1 fanısn. :A Özelden sürekli konuşuyoruz zaten. :) Seni sevdiğimi de biliyorsun. Umarım bu ay da favori üye olursun , çok istiyorsun biliyorum ve Ocak ayında olacaksn inanıyorum. :bhr: :Z

@Billy Kane evet Ünv. Son Sınıf okuyorum. 24 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. :X

@EFE UYSAL tanıdığım kadarıyla Trt1 fanısn. :A Özelden sürekli konuşuyoruz zaten. :) Seni sevdiğimi de biliyorsun. Umarım bu ay da favori üye olursun , çok istiyorsun biliyorum ve Ocak ayında olacaksn inanıyorum. :bhr: :Z

@Billy Kane evet Ünv. Son Sınıf okuyorum. 24 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. :X
İnşalllah olurum.:)

@denizz19 foruma ilk geldiğim günden beri sana ayrı bir sempatim var. Hem siyasi düşüncen , hem Sıla hayranlığın buna örnek. :D Sevdiğim bir üyesin , editörlüğe yeniden dönersin umarım. :X Bazen yazdığın cümleler de şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlqyamıyorum onu. :D

Sorgu Odasina Hosgeldin. :)

Benim Hakkimda Ne Düsünüyorsun?

@Maskeli Fedai senle bu aralar konuşamyoruz. :F Survivor zamanı baya konuşuyorduk , aynı kişiyi tutmamzda ayrı etmen. :D Siyasi olarak aynı değiliz hatta bir ara çok ciddiye binip ban yemistik. :A Yakinda Survıvor başlayınca yine sohbetlerimiz artar umarım. :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...