Daha önce sor dedim. 2 önce ki sayfadan.Reytinger post: 1405795' Alıntı:Neden benden soru beklemiyorsun?? :q
Sorayım en iyisi.mrt-06 post: 1405802' Alıntı:Daha önce sor dedim. 2 önce ki sayfadan.
![]()
Daha içten sora bilirdin şimdi sipariş gibi oldu.Reytinger post: 1405811' Alıntı:Sorayım en iyisi..
Editörlük nasıl gidiyor??![]()
İçten sordum.mrt-06 post: 1405819' Alıntı:Daha içten sora bilirdin şimdi sipariş gibi oldu.
İyi ne olsun görevimizi layıkı ile yapıyorum sanırım pek değişen bi şeyde yok zaten....
Seni de aramıza bekleriz.
![]()
Ben de sana sorayım mı bi soru çok merak ediyorum hep bana sordunuz bi kere de ben sana sorayım.Reytinger post: 1405826' Alıntı:İçten sordum.Kafamın içinden.
İnşallah gelirim aranıza.![]()
Şu anda sen sorgudasın panpa.Ben sorgudayken sorsaydım ya.mrt-06 post: 1405832' Alıntı:Ben de sana sorayım mı bi soru çok merak ediyorum hep bana sordunuz bi kere de ben sana sorayım.
![]()
Tamam sen sor ben sana chatten sorarım geçmiş sayfalardakileri de cevaplıycam daha.Reytinger post: 1405836' Alıntı:Şu anda sen sorgudasın panpa.Ben sorgudayken sorsaydım ya.![]()
Ne zaman sorarsın?? Şu an mobilim.mrt-06 post: 1405841' Alıntı:Tamam sen sor ben sana chatten sorarım geçmiş sayfalardakileri de cevaplıycam daha.
![]()
Bayramdan sonra.Reytinger post: 1405851' Alıntı:Ne zaman sorarsın?? Şu an mobilim.![]()
Meraklandım.mrt-06 post: 1405854' Alıntı:Bayramdan sonra.
- - - Ekleme - - -
Çok önemli bi soru değil zaten.
![]()
emreemreu post: 1406013' Alıntı:Smiley işaretlerini neden alt tarafa yapıyorsun ?![]()
""
gibi.![]()