Muhteşem YüzyılFks14 post: 1406227' Alıntı:Yeni sezonun en ama en çok merak ettiğin dizi?
Kurtlar Vadisi Pusu
Yalan Dünya
Eğer başlarsa Feyruz.
Muhteşem YüzyılFks14 post: 1406227' Alıntı:Yeni sezonun en ama en çok merak ettiğin dizi?
Peynir ekmek domates salatalık zeytin omlet 2 de çay içtim.Fks14 post: 1407283' Alıntı:Bu sabah kahvaltıda neler yedin?
Sadece 3 kere doğum gününü kutlamışlardır belki.S.G.A.T. post: 1400293' Alıntı:Babası çocuğunun her doğum gününde evdeki kumbaraya 1 TL atar. Çocuk 12 yaşına geldiğinde kumbarayı açarlar. Kumbaradan 3 TL çıkar. Üstelik kumbara daha önce hiç açılmamıştır. Peki bu nasıl olmuştur?
Güzel bence kendini binliğini dinlemesi çok iyi.Pis Yedili için Rüzgar karakteri nasıl??
Günler çuvalamı girdi ki işim var daha bitirmem gereken dizilerim var.kvp post: 1407325' Alıntı:Vadiyi izledin mi![]()
Forum içinde çok sohbet etme fırsatımız olmadı ama iyi bir insan olduğunu düşünüyorum izlenimlerime göre. Haxball'da pek anlaşamıyoruz pekte iyi ikili olamıyoruz ama olsun senle aynı takımda olmak iyidi.Benim hakkımda ne düşünüyon?![]()
Forum içinde çok sohbet etme fırsatımız olmadı ama iyi bir insan olduğunu düşünüyorum izlenimlerime göre. Haxball'da pek anlaşamıyoruz pekte iyi ikili olamıyoruz ama olsun senle aynı takımda olmak iyidi.
Merak ettiğim şey ise neden Batman yani neden?
![]()
Bence değiştir Spiderman daha iyi.KK|Batman post: 1407431' Alıntı:Burda soruları ben sorarım.![]()
https://fav10.net/ff-sorgu-odasi/ff...gudaki-isim-berkann-183715-6.html#post1160144KK|Batman post: 1407431' Alıntı:Burda soruları ben sorarım.![]()
Çok heyecanlandım.yatutarsa post: 1407426' Alıntı:Beni tek kelimeyle anlat ? @mrt-06
Öyle olsun bakalım .ssmrt-06 post: 1407436' Alıntı:Çok heyecanlandım.
3 kelime ile özetlesem tek kelime ile imkansız. )
![]()
mrt-06 post: 1407432' Alıntı:Bence değiştir Spiderman daha iyi.![]()
yatutarsa post: 1407434' Alıntı: