BesaleT
Süper Emekli
Furkan forumda ilk tanıştığım üyesin. İlk günden içten kibar ve dostça yaklaşımlarınla kendini çok sevdirdin forumda en sevdiklerim arasındasın umarım uzunca yıllar forumda olursun....Fks14 post: 1399754' Alıntı:
Hayat Bilgisi'ni izlerken yanına mısır almaya çıktım.Yalan yalan söylüyorsun.Seni o saatte cinayet mahallinde görenler var.
- - - Ekleme - - -
Pompyce mi bu?
[h=3]En sevdiğin korku filmi hangisi?[/h]
Hayat Bilgisi'ni izlerken yanına mısır almaya çıktım.
![]()
Dağılalım o zaman olaysız.BesaleT post: 1400500' Alıntı:
Kim ben mi.![]()
mrt-06 post: 1400448' Alıntı:Furkan forumda ilk tanıştığım üyesin. İlk günden içten kibar ve dostça yaklaşımlarınla kendini çok sevdirdin forumda en sevdiklerim arasındasın umarım uzunca yıllar forumda olursun....
Ve inşallah mod olmayı başarırsın bana göre modluğu en çok hakeden editör sensin çünkü.
xemrexxx post: 1399764' Alıntı:
Foruma çok girmiyorsun o yüzden fazla tanımıyorum ama tanıdığım kadarı ile iyi niyetli bir insansın. Yeni nickini çok beğendim nick değiştirdikten sonra sende çok değişiklik oldu bence umarım yakın zamanda daha fazla tanıma fırsatım olur.benim hakkımda ne düşünüyosun ?
Kaç aydır oynuyoruz bi zahmet.Hangi ara haxball'u bu kadar geliştirdin??![]()
![]()
![]()
Şekerpare.En sevdigin tatli hangisi?
hangi takımlısn?
Bilmiyorduim Helal!!!!!
Söylemedim mi daha önce.
😱
Galatasaray'lıyım.
S.G.A.T. post: 1400209' Alıntı:ne zaman uynaırsınm?
Çok haklısın.mrt-06 post: 1401132' Alıntı:Foruma çok girmiyorsun o yüzden fazla tanımıyorum ama tanıdığım kadarı ile iyi niyetli bir insansın. Yeni nickini çok beğendim nick değiştirdikten sonra sende çok değişiklik oldu bence umarım yakın zamanda daha fazla tanıma fırsatım olur.
- - - Ekleme - - -
Kaç aydır oynuyoruz bi zahmet.
Kendine haksızlık etme sen de iyi oynuyorsun ama bence sana top gelince heyecanlananıyorsun.
Haklı mıyım. 😕
- - - Ekleme - - -
Şekerpare.
![]()
RüzgarGülü post: 1400317' Alıntı:Bhnd ?
BesaleT post: 1400437' Alıntı:Ne düşünüyor muşsun bakalım benim hakkımda ?@mrt-06
007At post: 1400476' Alıntı:[h=3]En sevdiğin korku filmi hangisi?[/h]