FF Sorgu Odası - Hafta 37- Sorgudaki İsim: mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bhnd?

Kurtlar Vadisi'ni seviyorsun yine dediğim gibi benim için büyük bir ayrıcalık sevdiğim bir üyesin yani.

Benim hatırladığım kadarı ile şuana kadar hiç bir atışmamız olmadı.

Ama anlamadığım üyelik tarihine göre mesaj sayın neden az. 😕

- - - Ekleme - - -

Pırasa hariç tüm yemekleri severim ama mantı bir tık ötede.
:D
Foruma alışmamıştım ondan 2 ay hiç yorum yazmadım sonra foruma alıştıktan sonra mesaj yazmaya başladım

Arslan Bey post: 1399049' Alıntı:
Öncelikli olarak "hoşgeldin" diyerek klasik soruyla giriş yapıyorum.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Hoş bulduk. :X

Abdullah iyi bir insansın ancak bazen çabuk parlıyorsun gibi belki de bana öyle geldi bilmiyorum. Ayrıyetten Leyla Ile Mecnun izliyorsun o da ortak noktalarımızdan biri.:D

Son düzenleme:
batuhankaralar post: 1399061' Alıntı:
Show TV fanı olduğunu biliyoruz Pis Yedili bir gece ansızın bitirilirse ne yaparsın? (ibretlik soru :D)

Batuhan seni çok tanımıyorum ama tanığın kadarı ile iyi niyetli sevecen bir insansın dizini keyifle takip ediyorum yanlız forumda az aktifsin.

2. Soru hakikatten ibretlikmiş.
😱 :F

Pis Yedili ansızın bitmez o yüzden düşünmüyorum ihtimali inşallah uzunca zaman devam eder.

Bide senin mesleğin ne senaryo ile ilgili mi.

hayret bi şey post: 1399085' Alıntı:

Hayrettin çok iyi saygılı bir insansın forumda gözlemlerime göre herkesle uyumlusun kimse ile tartıştığını görmedim bence sende süper modluğa yakın isimlerdensin. Sevdiğim üyelerdensin. Tek anlamadığım neden görevini dondurdun halen aktifsin forumda.

mrt-06 post: 1399974' Alıntı:
Hayrettin çok iyi saygılı bir insansın forumda gözlemlerime göre herkesle uyumlusun kimse ile tartıştığını görmedim bence sende süper modluğa yakın isimlerdensin. Sevdiğim üyelerdensin. Tek anlamadığım neden görevini dondurdun halen aktifsin forumda.

Staj nedeni ile ilgilenemediğimden. Yakında döneceğim inşallah :)

emreemreu post: 1399093' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :D:D

Emre forum içerisinde seninle çok muhabbet etme fırsatımız olmadı ancak tanıdığım kadarı ile iyi niyetli bir insansın yani bir sorununu görmedim o yüzden seni severim umarım zamanla daha fazla muhabbet etme fırsatımız olur.

:X

Bu arada forumda ki duruşunla görevinin hakkını gerçekten veriyorsun.

Son düzenleme:
S.G.A.T. post: 1399169' Alıntı:
Öncelikle hoşgeldin odaya:)
Klasik soruyu sormayacam.S.G.A.T. dendiğinde aklına neler geliyor?:D

Hoş bulduk. :X

Serhan deyince aklıma.

- Dostluk
- Sevecenlik
- Show TV
- Suskunlar

Aklıma geliyor.
:D :D

Kalan sorulara cevap vermeye yarın devam edicem ayrıca sorularınızı bekliyorum arkadaşlar.

Babası çocuğunun her doğum gününde evdeki kumbaraya 1 TL atar. Çocuk 12 yaşına geldiğinde kumbarayı açarlar. Kumbaradan 3 TL çıkar. Üstelik kumbara daha önce hiç açılmamıştır. Peki bu nasıl olmuştur?​

XanTier post: 1399191' Alıntı:
-Benim hakkımda neler düşünüyorsun?
-Atlar hakkımda neler düşünüyorsun?
1.) Aslında daha önce söylemiştim bi daha söyleyim ilk başlarda sana gıcık oluyordum gerçi sende bana gıcıkmışsın ama bir süre sonra gerçekten ilgi alanların olsun muhabbetin olsun kısa bir süre zarfında en sevdiklerim arasına girdin bilmiyorum ben senin gözünde halen gıcıkmıyım ama.... Bide Vadici ve Leylacı abimizsin.

2.) Atlar güzel hayvanlar ben severim. Ama hiç binme fırsatım olmadı maalesef ki sadece uzaktan gördüm galiba sanırım.

:F

- - - Ekleme - - -

yatutarsa post: 1399316' Alıntı:
Hoşgeldin odaya :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

Hoşbulduk.

:D :X

Emre senle de sonradan tanışma fırsatı bulmuştum @berkann ile iyi bir iklisiniz sonradan imzanızın anlamını söylediniz orası da ilginçti hakikaten.

Benim gibi Mahidevrancısın o da benim için çok önemli ayrıca galiba forumda bi tek sende benim gibi hem KVP ve hem MY izliyorsun

Yani kısacası sevdiğim bir üyesin bir çok ortak yanımız var efendiliğinle forumda ki neredeyse kimse ile sorun yaşamdın gözlemlerime göre. Umarım uzun süre forumda olursun ve daha aktif olursun umarım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...