FF Sorgu Odası - Hafta 37- Sorgudaki İsim: mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkann post: 1398561' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)
Sen @yatutarsa ile iyi bir ikilisiniz espirilerinize çok gülüyorum şuana kadar senle hiç bir sorun yaşamadım sevdiğim üyelerdensin. Yanlız gece şovunu bence yeniden gözden geçir bence çok iyi yaparsın onuda buradan söylemiş olayım.
:D

- - - Ekleme - - -

gundix123 post: 1398563' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünürsün ? :)
Aslında aynı soruyu 1 ay önce sorsaydın hakkında hiç bir bilgim yoktu ancak özellikle son zamanlarda seninle çok muhabbet ediyoruz sevdiğim bir arkadaşımsın. Ve bence seninle çok ortak yanımız var sohbet etmek çok keyifli çünkü.

Öncelikli olarak "hoşgeldin" diyerek klasik soruyla giriş yapıyorum.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Show TV fanı olduğunu biliyoruz Pis Yedili bir gece ansızın bitirilirse ne yaparsın? (ibretlik soru :D)

12'yi 1 Geçe'yi başlamadan bitirdiğime kızdın mı? Tepkin ne oldu? :)

takas post: 1398565' Alıntı:
hoşgeldin aga sorgu odasına :D sorguda konuşmazsan işkence yapmak zorunda kalabiliriz ona göre :D en basidinden şişeyi yakıp eriyen yerleri göbeğine damlatıp üzerine tuz koyup bastırma tekniğini kullanırım :kiki:

hakkımdaki düşüncelerin
en sevdiğin yemek

Hoşbulduk.

1.) Kurtlar Vadisi Pusu izlediğin için zaten yerin çok ayrı onun dışında çok düzgün açık sözlü bir insansın forumda en sevdiğim üyelerden birisin açıkcası ama bence bazı kişilerin kışkırtıcı laflarına hemen parlıyorsun ve ban yiyorsun haklıyken haksız duruma düşüyorsun lütfen artık ban yememeye çalış. Özlüyoruz sonra....
2.) En sevdiğim yemek hiç düşünmedim çünkü pırasa hariç yemek ayırt etmem tüm yemekleri severek yerim çünkü hepsi bir nimet ama mantı bi tık ötede diyebilirim.
:D :D

Reytinger post: 1398573' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun??
Akif seninle tanışmamız malum aslında ilk çok gıcık olmuştum ama sonra cana yakın ve sevecen kişiliğinle özellikle esprilerinle kendini çok sevdirdin çok iyi niyetli bir insansın bazen iyi ki tanışmışız diyorum espirilerine aynen devam bu arada.
:X

- - - Ekleme - - -

ozgur2113 post: 1398685' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :)
Özgür üyelik tarihin eski olmasına rağmen sanırım pek aktif değildin sadece son zamanlarda seninle çok konuşuyoruz ama tanıdığım kadarı ile iyi bir insansın. Sende en çok dikkat ettiğim yeni dizilerin fragmanlarını ilk sen paylaşıyorsun. :)

Bide avatarını ne zaman değiştiriceksin?

- - - Ekleme - - -

ozgur2113 post: 1398685' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :)
Özgür üyelik tarihin eski olmasına rağmen sanırım pek aktif değildin sadece son zamanlarda seninle çok konuşuyoruz ama tanıdığım kadarı ile iyi bir insansın. Sende en çok dikkat ettiğim yeni dizilerin fragmanlarını ilk sen paylaşıyorsun. :)

mrt-06 post: 1399121' Alıntı:
Akif seninle tanışmamız malum aslında ilk çok gıcık olmuştum ama sonra cana yakın ve sevecen kişiliğinle özellikle esprilerinle kendini çok sevdirdin çok iyi niyetli bir insansın bazen iyi ki tanışmışız diyorum espirilerine aynen devam bu arada.
:X

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Geçen sene malesef internetim yoktu.Bu sene olunca boş durmamaya karar verdim.Evet çoğu yeni diziyi araştrıyorum.Fragmanları ne zaman çıkar diye :D Avatarımı da bugün değişecektim :D

Öncelikle hoşgeldin odaya:)
Klasik soruyu sormayacam.S.G.A.T. dendiğinde aklına neler geliyor?:D

Bully post: 1398687' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)
Show TV hayranlığın nerden geliyor? :)

Foruma yeni geldiğin için seni çok çok tanımıyorum açıkcası ama tanıdığım kadarı ile mülayim bir insansın zaman içinde daha iyi tanırız zaten forumda kalıcı olursun umarım.

Show TV sorusuna gelince şimdi birçok kişi sordu topluca tek cevap vermek istiyorum seni mentionlarım.
:D :X

-Benim hakkımda neler düşünüyorsun?
-Atlar hakkımda neler düşünüyorsun?

EveN post: 1398747' Alıntı:
Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun? :winkk:

Revan genel olarak iyi bir insansın....

Sözünü fikrini kabul ettirmek için çok savaş veriyorsun ancak bazen kendini unutabiliyorsun özellikle son 1 2 gündür kışkırtıcı mesajlarını görüyorum ama alttan alıyorum ne yapmak istediğini de tam anlamıyorum açıkcası.

Son birkaç haftayı saymazsak sevdiğim üyelerdensin çok ortak yönümüz var.

Bide yeni nick olmamış önce ki daha iyidi niye değişirdin ki.

:(

Ve Total Ab takıntını sevmiyorum açıkcası.

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi'ni seviyorsun yine dediğim gibi benim için büyük bir ayrıcalık sevdiğim bir üyesin yani.

Benim hatırladığım kadarı ile şuana kadar hiç bir atışmamız olmadı.

Ama anlamadığım üyelik tarihine göre mesaj sayın neden az. 😕

- - - Ekleme - - -

En sevdiğin yemek
Pırasa hariç tüm yemekleri severim ama mantı bir tık ötede.

@mrt-06 fx tv ile tv en birleşşinmi Sihirli annem sizin kanalda yayınlansa olurmu konusu şu Betüşün kızı Eda peri kimsesiz çocukları koruma perisi olacak ve Büyük maceralar başlıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...