FF Sorgu Odası - Hafta 37- Sorgudaki İsim: mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,454
Puanı
1,060
Soruları alalım. :)

hoşgeldin aga sorgu odasına :D sorguda konuşmazsan işkence yapmak zorunda kalabiliriz ona göre :D en basidinden şişeyi yakıp eriyen yerleri göbeğine damlatıp üzerine tuz koyup bastırma tekniğini kullanırım :kiki:

hakkımdaki düşüncelerin
en sevdiğin yemek

denizz19 post: 1398549' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun diyerek soruma başlayayım ? :)

Deniz eskiden beri yani foruma ilk geldiğimden beri bana çok iyi niyetli davrandın o yüzden seni severim çok saygılı sevgi dolu bir insansın umarım uzun yıllar forumda kalırsın.
:D

OzaN post: 1398550' Alıntı:
Bu akşam Sahur Ligine gelecek misin?

(Bunlar reklam kokan hareketler :D)

Ozan insan bi benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sorar.
:F
Gelirim büyük ihtimal. :D

Sor hadi bekliyorum. :F

xBUGRAx post: 1398554' Alıntı:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)

Buğra öncelikle seni buradan tebrik etmek istiyorum büyük bir özveri ile anlık paylaşımı yapıyorsun gecelere kadar gerçekten büyük bir başarı süper modluğa en yakın adaysın bence. Onun dışında sevdiğim bir üyesin bazı konularda kendime çok benzetiyorum seni. ( Sen anladın. )

mrt-06 post: 1398587' Alıntı:
Buğra öncelikle seni buradan tebrik etmek istiyorum büyük bir özveri ile anlık paylaşımı yapıyorsun gecelere kadar gerçekten büyük bir başarı süper modluğa en yakın adaysın bence. Onun dışında sevdiğim bir üyesin bazı konularda kendime çok benzetiyorum seni. ( Sen anladın. )

Teşekkür ederim anladım. :D

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)
Show TV hayranlığın nerden geliyor? :)

xdragxx post: 1398559' Alıntı:
Ben senin çok açık sözlü sahici bir insan olduğunu düşünüyorum yani en sevdiğim insan tipi şuana kadar hiç bir tartışmamız olmadı ben en azından öyle hatırlıyorum sevdiğim bir üyesin. Ayriyetten L&M izliyor olman ayrıcalık benim için.

Hosgeldin :)

Benim hakkimda ne düsünüyorsun?

Ne okuyorsun? Ne olmak istiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...