FF Sorgu Odası - Hafta 31- Sorgudaki İsim: berkann

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz aylarında ne yapmayı seversin?

Kul hakkı hakkında ne düşünüyorsun?

Yemek yeteneğin nasıl?

Wohoooo!!!!
@berkan Sorguya çekilmiş. Şimdi söyle bakalım benim hakkımda ne düşünüyorsun.qu. 11 sayfa yaptiracak sorulardan sıkıldın mı? Birde ilk sayfada koyduğun börek bildiğin çiğ börek değil mi yahu(b)

Yemek yeteneğin nasıl?

Yumurta kırmayı denemiştim bir keresinde. Olmadı. :D Yani kırdım da içine kabukları da kaçmıştı. :D Ama tost yapmasını bilirim. Zorlarsam makarnada yapabilirim., yaparım her halde yani. :D

Yumurta kırmayı denemiştim bir keresinde. Olmadı. :D Yani kırdım da içine kabukları da kaçmıştı. :D Ama tost yapmasını bilirim. Zorlarsam makarnada yapabilirim., yaparım her halde yani. :D

Çay demlemesini de bilirmisin Berkan?

Ben inanıyorum paketin ağzini açıp kaynamiş suya makarnayı dökebilirsin :X

Wohoooo!!!!
@berkan Sorguya çekilmiş. Şimdi söyle bakalım benim hakkımda ne düşünüyorsun.qu. 11 sayfa yaptiracak sorulardan sıkıldın mı? Birde ilk sayfada koyduğun börek bildiğin çiğ börek değil mi yahu(b)

Bekledim bekledim, gelmedin. :D :D
Sevdiğim birisin, ilk geldiğinde yorumlarından belli olmuştu iyi bir eleştirmen olacağın. Yani ilk geldiğinden beri kaliteli yorumlar yaptığını gözlenebiliyorudu. Çoğu konuda aynı görüşleri savunuyoruz. Çok fazla konuşamadık, kendini gizleyen birisin. :D Sevdiğim, iyi birisin sonuç olarak.
Yok sıkılmadım. :D Zaten çoğu soru beni tanımaya yönelik değildi. :D
Çiğ börek değil, resmini koyduğumun içinde pirinç-kıyma var, yani öyle hatırlıyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Çay demlemesini de bilirmisin Berkan?

İki kez demledim. :D Ama annemin yönlendirmeleriyle :D

Kendini espiriüel birisi olarak tanımlarmısın?

Ben inanıyorum paketin ağzini açıp kaynamiş suya makarnayı dökebilirsin :X

Kolay işmiş ama, ben mutlaka bir şey unuturum. :d Tuzunu filan. :D

- - - Ekleme - - -

konun neden bu kadar az mesaj aldi

Fazla merak edilen bir üye değilim. :D Bi de forum 2-3 gün sorunluydu. :(
Ben 5 sayfa bekliyordum. :D Ama böyle dediğime bakmayın 15 sayfayı da cevaplarım :D

- - - Ekleme - - -

Kendini espiriüel birisi olarak tanımlarmısın?

Espri yaparım ama kimse gülmez demiştim :D

Bekledim bekledim, gelmedin. :D :D
Sevdiğim birisin, ilk geldiğinde yorumlarından belli olmuştu iyi bir eleştirmen olacağın. Yani ilk geldiğinden beri kaliteli yorumlar yaptığını gözlenebiliyorudu. Çoğu konuda aynı görüşleri savunuyoruz. Çok fazla konuşamadık, kendini gizleyen birisin. :D Sevdiğim, iyi birisin sonuç olarak.
Yok sıkılmadım. :D Zaten çoğu soru beni tanımaya yönelik değildi. :D
Çiğ börek değil, resmini koyduğumun içinde pirinç-kıyma var, yani öyle hatırlıyorum. :D

Çok teşekkur ederim :X Bu sözlere kuru bi teşekkur az kaldı ama:( Affola:)

Bilmem nedendir gizlenmem😕 Psikologa gitsem mi diye düşünür dururum:X

Çiğ börekte aşa yukarı aynı, at pirinci içinden sade kıymalısına çiğ börek denir:X Eğer malzeme azsa hep harclara pirinç katılır.Ben sade pirinçle yapılan börek biliyorum :F:F

Eski laledevri :D Yeni nickin daha güzel kesinlikle. Nerdeyse hiç konuşmadık, ama aşk dizileri izlemeyi seven birisin, YGS'ye gireceksin ve inşallah istediğin yeri kazanırsın. :) Forumda sevdiğim birisin, bu kadar. :D

- - - Ekleme - - -

Çok teşekkur ederim :X Bu sözlere kuru bi teşekkur az kaldı ama:( Affola:)

Bilmem nedendir gizlenmem😕 Psikologa gitsem mi diye düşünür dururum:X

Çiğ börekte aşa yukarı aynı, at pirinci içinden sade kıymalısına çiğ börek denir:X Eğer malzeme azsa hep harclara pirinç katılır.Ben sade pirinçle yapılan börek biliyorum :F:F

Affetmicem .s.s :D

Yok yok gizlenmek güzeldir. :D Bak bana her şeyi açık yaşadım 10 sayfada kaldım. :D

Teşekkür ederim bu tarifin için. :D

Affetmicem .s.s :D

Yok yok gizlenmek güzeldir. :D Bak bana her şeyi açık yaşadım 10 sayfada kaldım. :D

Teşekkür ederim bu tarifin için. :D
Affet bak..Affetmesen börek mörek yok :X
Bi ara yemeklere sarmiştim:X aha ifşa ettim kendimi 😱

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy