Yaz aylarında ne yapmayı seversin?
Kul hakkı hakkında ne düşünüyorsun?
Yemek yeteneğin nasıl?
Yumurta kırmayı denemiştim bir keresinde. Olmadı.Yani kırdım da içine kabukları da kaçmıştı.
Ama tost yapmasını bilirim. Zorlarsam makarnada yapabilirim., yaparım her halde yani.
![]()
Yumurta kırmayı denemiştim bir keresinde. Olmadı.Yani kırdım da içine kabukları da kaçmıştı.
Ama tost yapmasını bilirim. Zorlarsam makarnada yapabilirim., yaparım her halde yani.
![]()
Wohoooo!!!!
@berkan Sorguya çekilmiş. Şimdi söyle bakalım benim hakkımda ne düşünüyorsun.qu. 11 sayfa yaptiracak sorulardan sıkıldın mı? Birde ilk sayfada koyduğun börek bildiğin çiğ börek değil mi yahu![]()
Çay demlemesini de bilirmisin Berkan?
Ben inanıyorum paketin ağzini açıp kaynamiş suya makarnayı dökebilirsin![]()
konun neden bu kadar az mesaj aldi
Kendini espiriüel birisi olarak tanımlarmısın?
Bekledim bekledim, gelmedin.![]()
Sevdiğim birisin, ilk geldiğinde yorumlarından belli olmuştu iyi bir eleştirmen olacağın. Yani ilk geldiğinden beri kaliteli yorumlar yaptığını gözlenebiliyorudu. Çoğu konuda aynı görüşleri savunuyoruz. Çok fazla konuşamadık, kendini gizleyen birisin.Sevdiğim, iyi birisin sonuç olarak.
Yok sıkılmadım.Zaten çoğu soru beni tanımaya yönelik değildi.
Çiğ börek değil, resmini koyduğumun içinde pirinç-kıyma var, yani öyle hatırlıyorum.![]()
Bhnd ?
Çok teşekkur ederimBu sözlere kuru bi teşekkur az kaldı ama
Affola
![]()
Bilmem nedendir gizlenmem😕 Psikologa gitsem mi diye düşünür dururum![]()
Çiğ börekte aşa yukarı aynı, at pirinci içinden sade kıymalısına çiğ börek denirEğer malzeme azsa hep harclara pirinç katılır.Ben sade pirinçle yapılan börek biliyorum
![]()
Affet bak..Affetmesen börek mörek yokAffetmicem .s.s![]()
Yok yok gizlenmek güzeldir.Bak bana her şeyi açık yaşadım 10 sayfada kaldım.
Teşekkür ederim bu tarifin için.![]()
Affet bak..Affetmesen börek mörek yok
Bi ara yemeklere sarmiştimaha ifşa ettim kendimi 😱
Börekler sana helal,can,löp löp et,kan,yağ olsunEn zayıf noktamdan vurdun beni.Affettim.
Resmini göstermiş kadar oldun.![]()
Et ve yağ olmasın.Börekler sana helal,can,et,kan,yağ olsun![]()