Fks14 bu site nedeniyle psikolojinin bozulduğunu ve yıprandığını düşünüyor musun ? Ayrılmayı hiç aklından geçirdin mi?
Hollanda'da okullar paralı mıdır ? Türkiye'de olduğu gibi okullar devlet ve özel olarak ikiye ayrılır mı ? Sen ne tür bir okula gidiyorsun? Para ödüyor musun, ne kadar ödüyorsun ?
Hollandada okullar ücretsizdir. Aynen Türkiyede oldugu gibi okullar devlet ve özel olarak ikiye ayrilir. Ben devlet okuluna gidiyorum, cünkü benim oturdugum sehirde özel okul yok. Para ödemiyorum okula gitmek icin.
Oturduğun yerde özel okul olsaydı gider miydin ? Türkiye'de Pis Yedili'de olduğu gibi biraz ayrışma ve sataşma vardır devlet ve özel okulu arasında . Orada da durum öyle mi ?
İngilizcenin iyi olduğunu biliyor muydun ? Bizim İngilizce'lerimiz sende Türkiye'de İngilizce eğitimi iyi değil gibi bir algı oluşturdu mu ?
İngilizce eğitimi için İngiltere/Amerika/Kanada/Malta gibi resmi dili İngilizce olan ülkelere gitmek ister miydin ?
Hollanda'da kurallara uyma oranı nedir ? Örneğin trafik kurallarında Türkiye'de olduğu gibi uyma oranı sıfır mıdır ?
Hollanda'da sokaklarda kedi, köpek görmek olası mıdır ? Yoksa toplanıp uyutulmakta mıdır ?
Sence sokaklarda hayvanların serbestçe gezmesi iyi bir şey mi, kötü bir şey mi ?
Hollandada cok sükür öyle bir sorun yasanmiyor.. Hayvanlari evlerinde besliyorlar ve dogal olarak sokaklar pek hayvan göremeyiz.
Bence sokaklarda havanlarin serbestce gezmesi kötü bir sey, cünkü sonucta onlarda bir can. Allahin yarattigi bir can..
Ama Hollanda'da da birileri köpeğini, kedisini isteyerek veya istemeyerek sokağa bırakıyor. Bu durumda bu hayvanlar bulunduğunda ne yapılıyor, onu merak ediyorum. öldürülüyor mu ? Çünkü çoğu gelişmiş ülkede maalesef sahipsiz hayvanlar öldürülüyor, Hollanda da bu günaha giriyor olabilir.
Çok büyük konuştuğunun farkında mısın? "Asla yapmama,kesinlikle olmaz" gibi lafları çok kullanıyorsun.
Büyük lokma ye, büyük konuşma demişler
@Bence bu huyunu bırakmalısın çünkü "asla yapmam" dediğin ne varsa bir gün mutlaka başına gelecektir.İstisnasız.
Tabii ki öldürülmüyor.. Hayvan siginma yere götürülüyorlar ve yeni sahibini ariyorlar..
Kendimi övmeyi pek sevmem fakat Ingilizcem iyi oldugu söyleniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?