FF Sorgu Odası - Hafta 3 - Sorgudaki İsim: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alçak yerde tepecik kendini dağ sanır
burda ne anlatılıyor?

Başın büyük bir belaya girdimi? gibi bir soru bir kaç kez sorulmuş.Onlar bana mı ait acaba konuyu okumaya üşendim de

Sana aitti galiba.. 23 sayfa dolasman gerek cevabi bulmak istiyorsan.

alçak yerde tepecik kendini dağ sanır
burda ne anlatılıyor?

Sorgu odasinda zeka sorulari tarzi sorular sorulmuyor bildigim kadariyla.. Bu projenin amaci sorgu odasina katilan insanlari daha yakindan tanimak diye biliyorum.. Ama cevabi bu: Bilgili kimselerin bulunmadığı bir toplulukta az bilgili kişi dahilik taslar.

her türlü soruya açık olmalısın cevabı da doğru vermişsin!

her türlü soruya açık olmalısın cevabı da doğru vermişsin!

Her soruya acikim ama sorgu odasina zeka sorularini veya bunun tarzi sorularini cözmeye gelmedim. Üyelerin benim hakkimda merak edilen sorularin cevabini vermeye geldim.

Hollanda'da marjinal evliliklerin serbest olması Hollanda'nın özgürlükler ülkesi olduğu anlamına gelir mi?

Sen toplum tarafından herhangi bir konuda baskı gördün mü şimdiye kadar ?

Hollanda'da marjinal evliliklerin serbest olması Hollanda'nın özgürlükler ülkesi olduğu anlamına gelir mi?

Sen toplum tarafından herhangi bir konuda baskı gördün mü şimdiye kadar ?

Evet marjinal evlilikler serbest Hollandadada. Herkesin cinsel tercihi kendinedir, benim veya herhangi birinin birsey söylemesi birseyi degistirmez. Fakat gercekci olmak gerekirse ben pek dogru ve hos karsilamiyor marjinal evliliklerini. Hollandada marjinal evlilikleri oldugu sürece Hollanda daha da özgür bir ülke olarak kalacak.. Uzun lafin kisasi Hollandada marjinal evliliklerin serbest olmasi Hollanda'nın özgürlükler ülkesi olduğu anlamına gelir.

Forum icin konusmak gerekirsek evet. Ama bircok yerde haksiz davranildi bana. Sadece bana degil, birkac kisiye daha.. Ama gercek hayatimda hayir..

Hollanda'da aldığın eğitimin Türkiye'de sayılıp sayılmadığı hakkında bilgin var mı ? Üni. tercihinde bulunurken diplomanın Türkiye'de geçerli olup olmadığını araştırmayı düşünüyor musun ?

Psikoloji egitimi Türkiyedede veriliyor ama sec deselerdi Hollandada egitim görmeyi secerdim cünkü Hollanda dilini daha iyi biliyorum ve herseyim Hollandada.. Üni. tercihinde bulunurken diplomamım Türkiye'de geçerli olup olmadığını araştırmayı düşünmüyorum acikcasi.

Bu Türkiye'ye hiç bir zaman yerleşememeyi peşinen kabul ettiğin anlamına mı geliyor ?

Bu Türkiye'ye hiç bir zaman yerleşememeyi peşinen kabul ettiğin anlamına mı geliyor ?

Hayir tabii ki. Türkiyeye yerlesebilirim belki ama egitim icin degil. Belki emekliligimin tadini Türkiyede geciririm.

Üniversiteyi yurt dışında okumayı düşünür müsün ? Bu soru sana sorulunca garip oluyor biraz.

sence haftanın en çok mesaj yazılan konusu olacakmı,yoksa perşembe reytinglerimi zirveyi alacak

sence saat 23.00 dan sonraki sorulara yarın saat kaç gibi cevap verirsin..

Hollanda'nın yerlisi yakın arkadaşların var mı ? Varsa onlar sana özenip Türkçe'ye ve Türkiye'ye heves ederler mi ? Sen arkadaşlarına kökenini anlatır mısın ? Arkadaşların Türk olduğunu biliyor mu ?

endgame: Üniversiteyi Hollandada okuyacagim insallah. Burada okumam daha dogru geliyor bana.. Ama yurt disinda da güzel egitimler veriliyor..

capslock: Bence bu konu haftanin en cok mesaj yazilan konusu olur.. Ama hic belli olmaz. Pazar gecesini beklemek lazim bu sorunun cevabini ögrenmek icin.

destere ve Southern: Erken kalkmak zorunda kaliyorum hep okula gittigim icin onun icinde erken yatiyorum.. ama yarin ve Cumartesi geceleri buradayim..

endagme: Hollandali olan arkadaslarim var elbette ki.. Türkler burada pek yasamiyor yani benim oturdugum yerde maalesef.. Arkadaslarim Türk yemeklere bayiliyorlar.. Özellikle baklavaya ve lahmacuna.. Cok seviyorlar.. Arkadaslarim Türk oldugumu biliyorum elbette..

Son düzenleme:
capslock: Bence bu konu haftanin en cok mesaj yazilan konusu olur.. Ama hic belli olmaz. Pazar gecesini beklemek lazim bu sorunun cevabini ögrenmek icin.

fks14 haftanın en çok mesaj yazılan konuları belirlenirken başlangıç tarihi esas alınıyor. Bu konunun da başlangıç tarihi geçen hafta cumartesi olduğu için bu hafta listeye girmeyecek, zaten geçen haftaki listede 2 numarada, oldukça iyi

https://fav10.net/f70/27-subat-4-mart-haftanin-en-cok-cevaplanan-konulari-116471/

Soruya gelirsek; Şubat ayının en favori moderatörü ve süper moderatörü konuları neden silindi ? Orada da bir gerginlik mi yaşandı ?

Dogru ya.. Bu konu gecen hafta acilmisti. Yani girmeyecek bu haftaki listeye.

Nasil söylesem; bekledigimiz seyler oldu, sasirdigimiz seyler oldu. OzaN da o konulari silme karari aldi.

Buradan da herkese duyurmus olayim: Yöneticilerin yarisacagi konular asla daha olmayacak, sahsen ben asla acmam! Sadece Favori Üyeler icin olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...