Sorunun yarısını cevaplamadığımı farkettim.Geometri ve coğrafyam kötü senin de derslerinin iyi olduğunu biliyorum
Nasıl çalışmamı önerirsin ?
Ayrıca üniversite sınavına nasıl hazırlandın kısaca anlatır mısın![]()
Yok hatırlamadım açıkçası ama doğru olabilitesi yüksek.Yazım kurallarına çok dikkat edince "Türkçe Öğretmeni" diye lakap takmıştınız bana hatırladın mı?![]()
Az önce beni ifade kullanmasını bilmiyor diyerek "cahil" damgasını vurup, beni gömdüğünün farkında mısın ? Kullandığın cümleler beni tam olarak tanımadığını gösteriyor. Beni tam olarak doğru tarif edemedin gibi, sanırım beni çözememişsin. Beni çözemediğin doğru mu ?
Yani o tip şeylere denebilir gerçi o konuda tamamen seninle aynı görüşteyim.Ne gibi şeylere ? Şike mi ?
tabi onlar yokken ben vardımgeniş aile tartışması yaptığımız dönemi özlüyor musun ?
Yok hatırlamadım açıkçası ama doğru olabilitesi yüksek.
Bilmiyor demedim bildiğinden şüpheleniyorum dedim espri olarak. Bu mesajın ciddiyetine bakılırsa doğru çözdüğüm düşünüyorum.
Yani o tip şeylere denebilir gerçi o konuda tamamen seninle aynı görüşteyim.Bizim müdahale etmemiz gerektiği kısmı hariç.
![]()
Geçmişe her zaman özlem duyan biriyim. Güzel dönemlerdi tabii o dönemler. Geniş Aile'nin reytinglerini merak ettiğim kadar hiçbir dizinin reytingini merak etmedim herhalde. Geniş Aile ekibi gayet iyiydi o dönem sitedeki.![]()
Her zaman kendimi meşgul edecek işlerim vardır. Bilgisayara Ubuntu yüklemeye çalıştım ama sorun oldu boş dvd bulamadığım için. Ama sanal olarak yükledim sorun yok şimdilik.Neden meşgulsün ? Bilgisayarın sorunu neydi ?
Tv`de tek kanal kalacak olsa o kanalın hangisi olmasını isterdin ?
( Saçma sorularıma bayılıyorum)
Issız bir ada'ya düşsen, yanına alacağın üç şey ne olurdu ?
"Sırayla" diyorsun ama sırayı bozuyorsun. Soruları karışık bir biçimde cevaplıyorsun, bu söylediğimin farkında mısın ?
Tanıdığım en koyu Vadi fanatiğisin herhalde.Klasik soruHakkımda ne düşünüyon
Panpa demiyeydin iyiydi.Benim hakkımda ne düşünüyorsun panpa ?![]()
Çok yakında çok daha aktif bir hal alacak. Twitter sayfası aktif hale gelmeye başladı sıra facebookta.FF'in facebook sayfasının akıbeti ne olacak ?
Seni ilk olarak en favori şarkı 2011 etkinliğinden hatırlıyorum. O dönem düzenli olarak oylarını kullanmıştın ve müziğe olan ilgini orada belli etmiştin.Benim hakkımda ne düşünüyorsun ben de eksik kalmayayım![]()
İlk katıldığındaki konudaki ilgi mi iyiydi, yoksa şu andaki ilgi mi ?
Erdal Bakkal'ı da çok severim ama açık ara Burhan bence. O çok ayrı bir karakterdi.Avrupa Yakası Burhan mı yoksa Erdal Bakkal mı ikisi de bana göre çok benzer bence Burhan
- - - Ekleme - - -
Aklıma geldikçe soru sorarım
Benim bir özelliğimi değiştirebilseydin forumda bu özellik ne olurdu ?
Leyla ile Mecnun'un bölümlerinde geride kalmıştın, izleyemediğin bölümleri, izlemeyi başarabildin mi ?
bu sene kanal fanatikliği çıktı ortaya ne düşünüyorsun bu konu hakkında![]()