FF Sorgu Odası - Hafta 12- Sorgudaki İsim: Kaan955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Upload işlerinden hala para kazanıyor musun ? Yeni upload yapmıyorsun sanırım ama eski dosyaların duruyor. Gerçi bu iş senin de dediğin gibi SOPA nedeniyle bitti gibi bir şey.

Benim Hakkımda Ne Düşünüyosun?

Ben buralara ilk geldiğimde sadece konu açmak amaçlı konularıma mesaj atıyordun, forumda ilk gördüğüm kişilerdensin yani
Son zamanlarda pek gözükmesende eski performansını gayet iyi biliyorum, onun dışında iyi niyetin benim için önemli

Suck it desen olurdu yane

Beni büyük bir sıkıntıdan kurtardın şuan
Düşündüm düşündüm aklıma gelmedi bir türlü

Upload işlerinden hala para kazanıyor musun ? Yeni upload yapmıyorsun sanırım ama eski dosyaların duruyor. Gerçi bu iş senin de dediğin gibi SOPA nedeniyle bitti gibi bir şey.

Ben o işi bırakalı 6 ayı geçiyor tahminen. Ben o işi hiç bırakmayacağımı düşünürken, hayatımda başıma gelebilecek en kötü şeylerden biri geldi ve bende yemin ederek bıraktım. En son elimi sürmeden kendi ilerlerken içinde 100£ olucağı ve kayıpsız şekilde çekiceğim gün hesabım çalındı, ama şuan seviniyorum çünkü neden bıraktığımı tekrar hatırlama ma sebep oldu
Soap yasası yeni çıktı sayılır, bizim arkadaşlar var takip ediyoruz halen ortalığı
Elimde lisanlı bir program vardı onu satmaya çalışıyorum şimdilik temiz iş

Hayatında o başına gelen en kötü şey ne?Cevaplama zorunluluğun yok karar senin

Senin adına üzüldüm

Çok enteresan günlerdi benim açımdan ama neyin ne olduğunu gördüm ve inanılmaz yani şuan aklıma geldikçe dahi heyecanlanıyorum
Bir iltihapı, çok değişik yerlere çekip sen hayati birşey söylemek hayatımdan neler götürdü bilemezsin, ailemden önemli bir insanın benimde değil bu daha da etkiledi

Ve şuan bu sorulara bu kadar seviniceğimi düşünmezdim.. İçenlşkle teşekkür ediyorum bana doğruları hatırlattığınız için

Benim hakkimda ne düsünüyorsun?

Sevgilinin ağzının kenarlarından mayonezler aka aka, yağlı elleriyle hamburger-patates yerken hararetli bir şekilde sana bir şeyler anlatıyor olmasına ne tepki verirsin?

Sevgi emek ister, peki ya ask... ?

Türkçe'ye hakim olmayı ilerlettikce sohbetlere katılmaya başladığını seziyorum yani buda çok iyi birşey.. ilk geldiğimde bu durumda değildin mesela yani bir insanın karşılıklı mesajlaşıp duygularını anlatabilmesi için karşısındaki kişinin ince mesajlarını anlaması lazım yani nasıl bir dalga halindeki gibi misal.. Buda Türkçe'ye hakimiyetinin gün geçtikçe arttırdığın anlamına geliyor..

Hoş bir durum değil aslında ama şuan hertürlü kabulümdür gibi geliyor

Fedakarlık ister diye düşünüyorum

O kadar vahim yani

O kadar vahim yani

Aslında hayır
Şuan ki durumdan dolayı evet yoksa illa birini istiyorum diye birşey yok
Aslında önceki sorulardan biraz açılmıştım bu konuda kafam karışık biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...