FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Niye yok öyle bir şans ?
- Yoksa kendine güvenmiyor musun ? :)

Fotoğraf çektirmekten nefret ederim. O yüzden fotoğraf paylaşmayı da sevmem. Ayrıca dediğim gibi işin büyüsünün bozulmaması için bence kimse, kimsenin fotoğrafını görmemeli :) Hayal gücünü çalıştırmak iyidir. :)

adminim forumda mesaj yazmak için yazılan mesajlar var rahatsız oluyor musun?

Hayır. Rahatsız edici mesajlar olduğunda şikayet geliyor ve ilgileniyoruz zaten.

Ozan'ı bilmem ama benim en nefret ettiğim cümlelerden birisidir bu..Olmadı bizim bilgisayara sürekli format atılır zaten götürürüm Ozan'a görürüm yani:D yakınmışız zaten :)

Bizim bilgisayara format atar mısın Ozan? : ))

Format atmayı öğreteyim kendin atarsın :D

Format atmayı öğreteyim kendin atarsın :D

Aman iyi ki bir şey istedik hıh. Melek dediğiniz adama bakın hele 😛 Yardım bile etmiyor piii. Şaka bir yana hiç anlamıyorum bilgisayardan ya :D Bildiğimi de unuturum zaten her daim.

Sorumu da sorayım. Erkekler neden aldatır? :D :D

Bu bölümüyle yarın Yalan Dünya'nın 1. olabileceğine inanıyor musun ?

Annen,baban ne iş yapıyor ? :)

sence 2.hafta sorgu odasına kim gelecek
senin gibi uzun cevap yazaca mıdır bu gelen kişi?

Aman iyi ki bir şey istedik hıh. Melek dediğiniz adama bakın hele 😛 Yardım bile etmiyor piii. Şaka bir yana hiç anlamıyorum bilgisayardan ya :D Bildiğimi de unuturum zaten her daim.

Sorumu da sorayım. Erkekler neden aldatır? :D :D

Forumları iyi kullanmayı bildiğine göre çok da kötü olamazsın bence. Yetenek var belli :):)

Erkekler neden anlatır bilemeyeceğim. Aldatanlar cevaplasın :):)

Bu bölümüyle yarın Yalan Dünya'nın 1. olabileceğine inanıyor musun ?

Annen,baban ne iş yapıyor ? :)

A/B'de olur yüksek ihtimalle.

Fabrikada çalışıyorlar işçi olarak. :)

sence 2.hafta sorgu odasına kim gelecek
senin gibi uzun cevap yazaca mıdır bu gelen kişi?

Bilemeyeceğim.
İnşallah yazar da keyifli olur. :)

Dizifilm'in bu cuma ilk kez kehanette bulunmadığının farkında mısın ? Dizifilm'in sadece cumaya özel ön tahminde bulunması sana da tuhaf geliyor muydu ? :)

Dizifilm'in bu cuma ilk kez kehanette bulunmadığının farkında mısın ? Dizifilm'in sadece cumaya özel ön tahminde bulunması sana da tuhaf geliyor muydu ? :)

galiba adını feriha koydum 2.liğe düştü :D yoksa çoktan reklamını yaparlardı ama belki yine 1.de olabilir.

Konuyu yarın sabah kaçta kapatmayı düşünüyorsun ?

şaka yaptım yarın kapatırım öbür üyenin sorgusu da yarın gece başlar diye düşündüm:)

2. hafta anketinde doyurucu sayıda oy kullanılana kadar bu konuya devam edilmesi iyi olur bence. :)

Şu ana kadar 40 ayrı uyarı cezası verildiğinin farkında mısın ? Sence bu sistem yöneticiler tarafından düzgün bir şekilde işletilebiliyor mu ? Yöneticilerin ceza verme konusunda pinti davranıp, mesaj silme yoluna gittiğini gözlemliyor musun ?

2. hafta anketinde doyurucu sayıda oy kullanılana kadar bu konuya devam edilmesi iyi olur bence. :)

Şu ana kadar 40 ayrı uyarı cezası verildiğinin farkında mısın ? Sence bu sistem yöneticiler tarafından düzgün bir şekilde işletilebiliyor mu ? Yöneticilerin ceza verme konusunda pinti davranıp, mesaj silme yoluna gittiğini gözlemliyor musun ?

40 ceza normal bence. Sistem yeni olmasına rağmen bence iyi işliyor. En azından eskiden rahatsız olduğumuz bazı tip mesajları artık görmüyoruz veya çok nadiren görüyoruz. :)

ben hem siliyorum hem cezayı kesiyorum:)
şu ana kadar yöneticilerinden hangisi bu ceza verme işini kıvırmadı?

"23 Şubat 2012 perşembe reyting sonuçları" konusunun Fatmagül-Vadi çekişmesi nedeniyle 21 sayfa 315 mesaj ile forum rekoruna doğru emin adımlarla ilerlemesini nasıl değerlendiriyorsun ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy