FF Sorgu Odası - Hafta 1 - Sorgudaki İsim: OzaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyting bölümünde meydana gelen "bu dizi iyi, o dizi kötü" tarzı tartışmaları nasıl değerlendiriyorsun ? Sence bu tartışmalar sırasında misafirlerin olağanüstü çoğalması tepki amaçlı mı, merak mı, takdir mi ?

21 'i de görmüş gibisin, yeni sınırın kaç ? Yoksa benim 30 tahminime adım adım yaklaşıyor muyuz ?

ozan, tamam dostum son bir soru. sonra yurda gidicem.
ya benim forumdaki ismimi nasıl değiştirecem. 'dugusal x kişi' yi değiştirmeyi veya farklı bir renk veya farklı bir yazı karakteriyle yazmak istiyom. bana yardımcı olurmusun nasıl yapılıyor. değiştirme yasak olabilir ama en azından renk için bişey yapabilirmiyim.??

Sık sık yarım saatlik, 1 saatlik boşluklar veriyorsun. Bu boşluklarda ne yapıyorsun ?

Bir de sır gibi sakladığın akşam-gece mesailerinde tam olarak ne üzerine çalışıyorsun. :)

Reyting bölümünde meydana gelen "bu dizi iyi, o dizi kötü" tarzı tartışmaları nasıl değerlendiriyorsun ? Sence bu tartışmalar sırasında misafirlerin olağanüstü çoğalması tepki amaçlı mı, merak mı, takdir mi ?

Bence çok gereksiz tartışmalar. İşi fanatikliğe dökmek bana göre saçma. Misafirlerin ilgisi meraktandır. Sonuçta takip edenlerin de birçoğu fanatik olduğu için tartışma ilgilerini çekiyor olmalı. :)

21 'i de görmüş gibisin, yeni sınırın kaç ? Yoksa benim 30 tahminime adım adım yaklaşıyor muyuz ?

30 olmaz artık son saatlere giriyoruz. :)

ozan, tamam dostum son bir soru. sonra yurda gidicem.
ya benim forumdaki ismimi nasıl değiştirecem. 'dugusal x kişi' yi değiştirmeyi veya farklı bir renk veya farklı bir yazı karakteriyle yazmak istiyom. bana yardımcı olurmusun nasıl yapılıyor. değiştirme yasak olabilir ama en azından renk için bişey yapabilirmiyim.??

Renk veya karakter değiştirilemez ama istersen bir kereliğine ismi değiştirebilirsin. Bunun için karar verip söylemen gerekli. :)

Sık sık yarım saatlik, 1 saatlik boşluklar veriyorsun. Bu boşluklarda ne yapıyorsun ?

Bir de sır gibi sakladığın akşam-gece mesailerinde tam olarak ne üzerine çalışıyorsun. :)

Çok çeşitli şeyler. :)

Haftaya bugün açıklayacağım. Bu konuda başka soru istemiyorum, işin büyüsü bozulmasın. :)

Spor bölümünde 5 konu açma yetkisi olduğunu öğrendim. Bu sınır neden konuldu ? Başka hangi bölümlerde bu tür kotalar var ? Bir de modlara bu bölümler sınırsız yapılamaz mı ? Bu kota sınırı nedeniyle çeşitli zahmetlere katlandıklarını öğrendim de. :)

Bir de modların konu taşıma yetkisi olduğu için bu kotaları biraz zahmetli de olsa aşabilmeleri, yasadaki boşluklardan yaralanmak anlamına gelmiyor mu ? Bu konuda bir değişiklik düşünüyor musun ?

Spor bölümünde 5 konu açma yetkisi olduğunu öğrendim. Bu sınır neden konuldu ? Başka hangi bölümlerde bu tür kotalar var ? Bir de modlara bu bölümler sınırsız yapılamaz mı ? Bu kota sınırı nedeniyle çeşitli zahmetlere katlandıklarını öğrendim de. :)

Bir de modların konu taşıma yetkisi olduğu için bu kotaları biraz zahmetli de olsa aşabilmeleri, yasadaki boşluklardan yaralanmak anlamına gelmiyor mu ? Bu konuda bir değişiklik düşünüyor musun ?

Her bölümde var. Böyle bir sınır konuldu çünkü bazı kişiler bazı bölümlere çok fazla konu açıyordu ve konuların kalitesi düşüyordu. Bu şekilde kaliteli 5 konu seçmek durumundalar. Bence çok iyi bir uygulama oldu. Faydasını görüyoruz bence. :) Modlar için de geçerli bu benim için de geçerli. Tabii bazı istisnai durumlar var.

Modlar aşabiliyorlar bir şekilde ama onun için de izin almaları gerekiyor. Yani kimse kafasına göre yapamıyor bu işi. :)

Şimdi benim bilgisayarım çok yavaş, ilk geldiğinde oldukça hızlıydı, birkaç kez teknisyenler tarafından format atıldı ve yine ilk hali gibi hızlandı. Ama ben artık birilerine format attırmak istemiyorum. Sence format atma işini kendim becerebilir miyim, bu işi nasıl öğrenebilirim? Bu arada XP kullanıyorum ve XP cd'm yok, nedense satın aldığımızda bize veren olmadı,sanırım kazıklandık. :) XP'yi de bulabileceğim bir yer var mı ?

Sence XP'de zorlanan bir bilgisayara Vista ya da 7 yüklemek daha mı çok sıkıntı yaratır ? En az işlemciyi,rami yoran hangisidir ?

Şimdi benim bilgisayarım çok yavaş, ilk geldiğinde oldukça hızlıydı, birkaç kez teknisyenler tarafından format atıldı ve yine ilk hali gibi hızlandı. Ama ben artık birilerine format attırmak istemiyorum. Sence format atma işini kendim becerebilir miyim, bu işi nasıl öğrenebilirim? Bu arada XP kullanıyorum ve XP cd'm yok, nedense satın aldığımızda bize veren olmadı,sanırım kazıklandık. :) XP'yi de bulabileceğim bir yer var mı ?

Sence XP'de zorlanan bir bilgisayara Vista ya da 7 yüklemek daha mı çok sıkıntı yaratır ? En az işlemciyi,rami yoran hangisidir ?

XP'de zorlanıyorsa başka bir işletim sistemi kurmanı önermem.

CD'yi bulduktan sonra format atabilirsin. CD bulamıyorsan internetten indirip boş cd'ye atabilirsin. :)

Hep böyle güzellikleri kaçırıyorum foruma giremediğim için:(
Üşenmeden okudum 21 sayfayı kendimi tebrik ediyorum.
Bu sorgu odası şöyle bir dönsün, tekrar Ozan'a gelsin bence:))

Son düzenleme:
Hep böyle güzellikleri kaçırıyorum foruma giremediğim için:(
Üşenmeden okudum 21 sayfayı kendimi tebrik ediyorum.
Bu sorgu odası şöyle bir dönsün, tekrar Ozan'a gelsin bence:))
Resmini falan görebilme şansım var mı Ozan? Bu sorulmamıştı yanlış hatırlamıyorsam: O

Daha kaçırmış sayılmazsın aslında. :) İleride gelebilir tabii tekrar bana. Ama önce sizler :):)

Hayır yok maalesef öyle bir şans :):)

XP'de zorlanıyorsa başka bir işletim sistemi kurmanı önermem.

CD'yi bulduktan sonra format atabilirsin. CD bulamıyorsan internetten indirip boş cd'ye atabilirsin. :)

Bu mesajın sana da biraz kısa geldi mi ? "Format atmayı nasıl öğrenebilirim" sorumu pas geçmiş olmadın mı ?

adminim forumda mesaj yazmak için yazılan mesajlar var rahatsız oluyor musun?

Ozan'ı bilmem ama benim en nefret ettiğim cümlelerden birisidir bu..Olmadı bizim bilgisayara sürekli format atılır zaten götürürüm Ozan'a görürüm yani:D yakınmışız zaten :)

Bizim bilgisayara format atar mısın Ozan? : ))

Uzaktan bilgisayar aracılığı ilede atılıyor format. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...