cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,243
- Puanı
- 1,060
İçerik.Yok beee 😂
------
Reytinge göre mi ? İçeriklere göre mi ?
İçerik.Yok beee 😂
------
Reytinge göre mi ? İçeriklere göre mi ?
@serhatt bak gördün mü kaçamak cevap geldi. Alemdar şöyle kendini bir anlatsada Serhat onu oylasa bi. Belki Serhata göre parlaksındır. 😁Yok beee 😂
Bencede parlak. 😂Bence parlak da belli etmek istemiyor... @Alemdar paylaş hadi kendini.![]()
Aklın yolu bir.Bencede parlak. 😂
@serhatt bak gördün mü kaçamak cevap geldi. Alemdar şöyle kendini bir anlatsada Serhat onu oylasa bi. Belki Serhata göre parlaksındır. 😁
Kendimi size yedirtmem 😂Bence parlak da belli etmek istemiyor... @Alemdar paylaş hadi kendini.![]()
İçeriğe göre şu an TRT 1 derim yaİçerik.?
Bu yaz hangi iş izlenir sence?Kendimi size yedirtmem 😂
İçeriğe göre şu an TRT 1 derim yaAma Kanal D ile arada kaldım ben TRT'den tercih kullandım
O zaman parlaksın demektir. @serhatt koş parlak bulundu forumda. 😁😁Kendimi size yedirtmem 😂
Kendimi size yedirtmem 😂
İçeriğe göre şu an TRT 1 derim yaAma Kanal D ile arada kaldım ben TRT'den tercih kullandım
Merak sadece, seni yiyip ne yapacağız.O zaman parlaksın demektir. @serhatt koş parlak bulundu forumda. 😁😁
Hiçbiri bence sadece yarışmalarBu yaz hangi iş izlenir sence?
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar 😂Merak sadece, seni yiyip ne yapacağız.![]()
Çocuğun olursa ismini ne koyarsın?Hiçbiri bence sadece yarışmalar
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar 😂
Bilmem hiç düşünmedim senÇocuğun olursa ismini ne koyarsın?
Özelden de mi atmazsın sadece bana?Hiçbiri bence sadece yarışmalar
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar 😂
Çocukluğunu özlüyor musun?Bilmem hiç düşünmedim sen
Yok 😂Özelden de mi atmazsın sadece bana?
ÇoookÇocukluğunu özlüyor musun?
Bana at. Ben ona atmam. Özel özelde kalır. Kardeşiz sonuçta. 😁 Yani sen öyle diyorsun.. 🥰 Söz en az 6 veririm. 😂
O da olmaz senle bir gün görüşücez 😂Bana at. Ben ona atmam. Özel özelde kalır. Kardeşiz sonuçta. 😁 Yani sen öyle diyorsun.. 🥰 Söz en az 6 veririm. 😂
Benden mi şüpheleniyorsun Can Polat. 😁O da olmaz senle bir gün görüşücez 😂