FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

En sevdiğin Beşiktaş teknik direktörleri?
Sergen Yalçın bir daha Beşiktaş'a gelir mi, gelmeli mi?
Bence en efsane teknik direktör Gordon Milne

Sergen Yalçın yakın zamanda bence gelmemeli sonrasına sonraki gidişatına göre görürüz:A

• Beğendim
Reactions: Bully
En son aldığın hediye?
En son verdiğin hediye?
Bir daha dünyaya gelsen yine Beşiktaşlı olmak ister miydin?
Yaşadığın dönemden memnun musun? Başka hangi dönemde yaşamak isterdin?
En başarılı Beşiktaş başkanı? (Süleyman Seba dışında :A )
En sevdiğin renk?

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Şu devirde kimseye güven olmaz. Kadir Şeker olayı örnek. Çok ciddi bir şey varsa en fazla polisi ararım. Çevremdekileri çağırmaya çalışırım ama doğrudan müdahale edeceğimi sanmıyorum.

Evet ama haberim yoktu adamı da hâlâ tanımıyorum bunun sonrası zaten tamamen imkansız olur benim için o zaten başka şeylerden de imkansızdı ancak sen hoşlantı dediğin için sadece bu soruya evet demem lazım. :A

Hayatta olmaz arkadaşımın hoşlandığını bilip harekete geçmediği birine karşı bile olmaz :A o andan itibaren bizim için yengedir :A
Sevdiğin kızın hiç bir yanlışı yok ama ailen şiddetle karşı çıkıyor farklı bir şehirde ve tanımadıkları bir aileden olduğu için. Ya biz ya o kız diyor. Tutumun nasıl oldurdu? Hangi taraftar vazgeçersin? Orta yolu yok.

Yine aynısını başka versiyondan söyleyeyim. Çok sevdiğin kız arkadaşınla evleniyorsunuz ve bir süre sonra aile hasreti çekiyor ve sürekli ailenle bir arada olmaktanda rahatsız oluyor. Ailesinin olduğu şehre taşınmak istiyor veya bu şehirde kalacaksada ailenle görüşmek istemiyor. Ya ben ya ailen deyip seni ikilemde bırakıyor. Tutumun nasıl oldurdu?

En son aldığın hediye?
En son verdiğin hediye?
Bir daha dünyaya gelsen yine Beşiktaşlı olmak ister miydin?
Yaşadığın dönemden memnun musun? Başka hangi dönemde yaşamak isterdin?
En başarılı Beşiktaş başkanı? (Süleyman Seba dışında :A )
En sevdiğin renk?
Bayram hediyesi olarak üstüme bir şey almıştı ailem :A
En son birine kalem vermiştim en son dediğin için onu diyorum:A
Tuttuğum takımdan pişmanlık kesinlikle yok isterim tabiki :A
Pek memnunum diyemem ama başka dönemlerde de çok iyi olduğunu sanmıyorum. Belki bir iki kuşak önce diyebilirim.
Ne derlerse desin Fikret Orman:A
Mavi

Sevdiğin kızın hiç bir yanlışı yok ama ailen şiddetle karşı çıkıyor farklı bir şehirde ve tanımadıkları bir aileden olduğu için. Ya biz ya o kız diyor. Tutumun nasıl oldurdu? Hangi taraftar vazgeçersin? Orta yolu yok.

Yine aynısını başka versiyondan söyleyeyim. Çok sevdiğin kız arkadaşınla evleniyorsunuz ve bir süre sonra aile hasreti çekiyor ve sürekli ailenle bir arada olmaktanda rahatsız oluyor. Ailesinin olduğu şehre taşınmak istiyor veya bu şehirde kalacaksada ailenle görüşmek istemiyor. Ya ben ya ailen deyip seni ikilemde bırakıyor. Tutumun nasıl oldurdu?
Böyle bir şey hayatta yaşamayacağım çünkü ailem farklı şehirde diye böyle bir tutuma hayatta girmez. Ama başka bir sebepten yaşadığını varsayayım iş tamamen evlatlık reddine kadar giderse aile derim herhalde çünkü tamamen kaybetme durumu var beni yetiştiren kişiler ama böyle bir şey yaşamam büyük konuşmayayım ama öyle bir ailem yok :A

Bu dediğinde kolayı var o görüşmez ben görüşüm bu noktaya geldiyse ama sen görüşmeyeceksin ben görüşeceğim vs yok öyle bir dünya böyle bir şey yaşayacağımı sanmıyorum yaşarsa da otomatik karşı taraf haksız oluyor :A
------

Çocukluk, gençlik ve şimdiki yaşın bir cafede otursanız birbirinize neler derdiniz?
Şu an hâlâ gençlik dönemindeyim hâlâ sıradan yaşıyorsun hiç hayatında değişiklik yok derdi büyük ihtimalle:A

Son düzenleme:
Beşiktaş harici en sempati duyduğun takım?

Para için ne kadar ileri gidersin? @Gerekli24
Türkiye'de yok pek. Afyonspor süper lige gelirse veya en azından 1. Lige onu takip ederim yani memleket takımı diyeyim.

Para için asla bir insana zarar vermem. Onun dışında kendi kırmızı çizgim olacak çok tasvip etmeyeceğim şeyler de yapmam ama bu sigara içmemek gibi kırmızı çizgi değil tabiki yani çok ileri şeyler yapmam ama bunu para olmadan konuşmak kolay tabiki bir örnek aklıma gelmedi belki şu kadar paraya şunu yapar mısın desen daha net bir şey yazabilirim. Yurt dışından Dortmund

En sevdiğin komedyen?
En sevdiğin kitap?
Komedyenleri uzun süredir pek izlemiyorum önceden de izlemem stand up pek bana hitap etmiyor Komedi oyuncusu desen şu an net Şener Şen ama komedyen bilemiyorum. Beyazıt Öztürk diyim buna ama en iyisi olduğunu demiyorum ama en sevdiğim o.

Fazla kitap okuyan biri değilim özellikle çok sayfa olan ve bir çok klasiğe bulaşmadım ama Kafka'nın Dönüşümü beni bayağı etkilemişti.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Bully
Türkiye'de yok pek. Afyonspor süper lige gelirse veya en azından 1. Lige onu takip ederim yani memleket takımı diyeyim.

Para için asla bir insana zarar vermem. Onun dışında kendi kırmızı çizgim olacak çok tasvip etmeyeceğim şeyler de yapmam ama bu sigara içmemek gibi kırmızı çizgi değil tabiki yani çok ileri şeyler yapmam ama bunu para olmadan konuşmak kolay tabiki bir örnek aklıma gelmedi belki şu kadar paraya şunu yapar mısın desen daha net bir şey yazabilirim. Yurt dışından Dortmund

Komedyenleri uzun süredir pek izlemiyorum önceden de izlemem stand up pek bana hitap etmiyor Komedi oyuncusu desen şu an net Şener Şen ama komedyen bilemiyorum. Beyazıt Öztürk diyim buna ama en iyisi olduğunu demiyorum ama en sevdiğim o.

Fazla kitap okuyan biri değilim özellikle çok sayfa olan ve bir çok klasiğe bulaşmadım ama Kafka'nın Dönüşümü beni bayağı etkilemişti.
Kurtlar Vadisi mi Ezel mi?
İçerde mi Çukur mu?
Kıvanç Tatlıtuğ mu Halit Ergenç mi?
Aras mı Çağatay mı?
Cem Yılmaz mı Şahan Gökbakar mı Ata Demirer mi?

• Beğendim
Kurtlar Vadisi mi Ezel mi?
İçerde mi Çukur mu?
Kıvanç Tatlıtuğ mu Halit Ergenç mi?
Aras mı Çağatay mı?
Cem Yılmaz mı Şahan Gökbakar mı Ata Demirer mi?
Kurtlar Vadisi
İcerdeyi izlemedim ama tek sezonluk iş ve tadında bittiği için İçerde diyorum.
Halit Ergenç çok iyi bir oyuncum
Aras Bulut
Bu isimler arasında Cem Yılmaz

• Beğendim
Nasıl öleceğini bileceksin ya da ne zaman öleceğini bileceksin hangisini tercih ederdin
Ne zaman öleceğim ama açıkçası ikisinden birini bilmem psikolojik olarak iyi olmaz. Ama ne zaman öleceğimi bilsem ona göre plan yaparım diğer türlü nasıl öleceğimi bilsem atıyorum trafik kazası her trafiğe çıktığımda huzursuz olurum yaşanmaz öyle

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Kurtlar Vadisi
İcerdeyi izlemedim ama tek sezonluk iş ve tadında bittiği için İçerde diyorum.
Halit Ergenç çok iyi bir oyuncum
Aras Bulut
Bu isimler arasında Cem Yılmaz
En sevdiğin müzik türü?
Serdar Ortaç hakkında ne düşünüyorsun?
En sevdiğin dondurma?
En sevdiğin cips?

• Beğendim
En sevdiğin müzik türü?
Serdar Ortaç hakkında ne düşünüyorsun?
En sevdiğin dondurma?
En sevdiğin cips?
Anadolu Rock
Pek onun tarzını sevmem ama kendi tarzında iyi birisi bir de hep pişmanlıklarını anlatıyor :A
Patosun rulo acı bir cipsi var o :A

• Güldürdün
Anadolu Rock
Pek onun tarzını sevmem ama kendi tarzında iyi birisi bir de hep pişmanlıklarını anlatıyor :A
Patosun rulo acı bir cipsi var o :A
En sevdiğin dondurmayı atladın :A

Cem Karaca mı Erkin Koray mı?
Berbere ne sıklıkla gidersin?
Cüzdanında nakit para bulunur mu?
Küpe, piercing ve dövme hakkında ne düşünüyorsun?

• Beğendim
En sevdiğin dondurmayı atladın :A

Cem Karaca mı Erkin Koray mı?
Berbere ne sıklıkla gidersin?
Cüzdanında nakit para bulunur mu?
Küpe, piercing ve dövme hakkında ne düşünüyorsun?
Yurtta bir internet sıkıntısı oldu da telefona geçtim taslak kaydedilmiş ama o kısım edilmemiş ondan olmuş Kakao

Cem Karaca
2 2 buçuk ay
Evet
Yaptıranlara saygım var ancak kendim düşünmüyorum abartanlara da yine saygı duymakla beraber benden uzak olsun :A

• Beğendim
Yurtta bir internet sıkıntısı oldu da telefona geçtim taslak kaydedilmiş ama o kısım edilmemiş ondan olmuş Kakao

Cem Karaca
2 2 buçuk ay
Evet
Yaptıranlara saygım var ancak kendim düşünmüyorum abartanlara da yine saygı duymakla beraber benden uzak olsun :A
Yurtdışında yaşama hayalin var mı? Varsa hangi ülkede?
Kuzey Güney dizisini izledin mi?
Süleyman Çakır mı Polat Alemdar mı?

• Beğendim
Vay harikasın. :D
'ERKEKLER AĞLAMAZ'' sözüne katılıyor musun?
Hayır katılmıyorum tabiki. Ama şu da bir gerçek sürekli sızlanan erkek sevilmez. Buradaki ağlamadan kasıt normal ağlama olarak hayır tabiki herkesin duygusu erkeklerin de vardır ve ağlar ve yine bu ağlama eyleminin de çok yapılması hoş turmaz kadında da abartılırsa durmaz ama erkekte daha farklı. Kısaca aslında bu laf yıllardır gelen cinsiyet rollerinin bir yansımasıdır

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Hayır katılmıyorum tabiki. Ama şu da bir gerçek sürekli sızlanan erkek sevilmez. Buradaki ağlamadan kasıt normal ağlama olarak hayır tabiki herkesin duygusu erkeklerin de vardır ve ağlar ve yine bu ağlama eyleminin de çok yapılması hoş turmaz kadında da abartılırsa durmaz ama erkekte daha farklı. Kısaca aslında bu laf yıllardır gelen cinsiyet rollerinin bir yansımasıdır
Çok doğru yorum.
Cem Adrian mı Mabel Matiz mi? :D

• Beğendim