FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Benzer sorular bunlar sanki tavsiye ve tanımadığın insan olup etkileme sorularıyla. Aslında son yıllarda insanların beni mümkün olduğunca daha az etki altına almasına çalışıyorum ama bu çalışmam bile aslında illa birilerinin etkisidir. İnsan doğası imkansız etkisizlik :A Aklıma bir isim gelmiyor. O yüzden şu ana kadar hayatımda en çok vakit geçirdiğim ailem diyim yani annem babam
  • Bir gün karşı cins olarak uyanacak olsan ilk yapacağın şey ne olurdu?

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ben bu kadar ilgi beklemiyordum o yüzden gayet memnunum.

Direkt cevaptan ziyade düşündüren soruları daha çok seviyorum.

Tabiki çok iyi oldu bunların da katkısı olmuştur diye düşünüyorum:A

Bir ara tablet kazanmıştım onun dışında bir kerede sınıf birincilerine bardak kupa vermişlerdi onu almıştım. İlkokulda ayrıca denemelerde bir kaç kere okul birinciliğim vardı
O zaman önceki sorgu odasında sorduğum soru sanada gelsin:

Dışarda kavga eden iki sevgilisi arasına girer miydin?
Erkek kadına şiddet uyguluyorsa?

Hiç sevgilisi olan birinden hoşlandın mı?

Arkadaşının exi ile sevgili olur muydun?

• Beğendim
O zaman önceki sorgu odasında sorduğum soru sanada gelsin:

Dışarda kavga eden iki sevgilisi arasına girer miydin?
Erkek kadına şiddet uyguluyorsa?

Hiç sevgilisi olan birinden hoşlandın mı?

Arkadaşının exi ile sevgili olur muydun?
Şu devirde kimseye güven olmaz. Kadir Şeker olayı örnek. Çok ciddi bir şey varsa en fazla polisi ararım. Çevremdekileri çağırmaya çalışırım ama doğrudan müdahale edeceğimi sanmıyorum.

Evet ama haberim yoktu adamı da hâlâ tanımıyorum bunun sonrası zaten tamamen imkansız olur benim için o zaten başka şeylerden de imkansızdı ancak sen hoşlantı dediğin için sadece bu soruya evet demem lazım. :A

Hayatta olmaz arkadaşımın hoşlandığını bilip harekete geçmediği birine karşı bile olmaz :A o andan itibaren bizim için yengedir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En sevdiğin Beşiktaş teknik direktörleri?
Sergen Yalçın bir daha Beşiktaş'a gelir mi, gelmeli mi?

• Beğendim