Gerekliyi önceleri kendi adını vermek istemediğim oyun veya sosyal medya hesaplarında kullanıyordum. Kullanıcı adı gerekli olduğu için herhalde ilk oradan gerekli koydum sonra da hoşuma gitti kullandımKullanıcı adın niye Gerekli?@Dosi
Gerekliyi önceleri kendi adını vermek istemediğim oyun veya sosyal medya hesaplarında kullanıyordum. Kullanıcı adı gerekli olduğu için herhalde ilk oradan gerekli koydum sonra da hoşuma gitti kullandımKullanıcı adın niye Gerekli?@Dosi
Utanmadan bana sigara içtirtecektin… @Gerekli24Helal olsun mosi![]()
Hakkımı yiyorsun ama daha hiçbir şey yapmadan bütün puanı aldın hiç içenle içmeyen bir olur mu?
Birini aradığım yok ama tabi hayatıma birini sokarsam alkol bir numaralı kriter.Mosi o kadar temiz bir insan bulamazsın sori![]()
Kim @xdragxx miUtanmadan bana sigara içtirtecektin… @Gerekli24
Baklava@Gerekli24 Baklava mı kadayıf mı?![]()
İlk başta erkekler devamında kadınlar@Gerekli24 Sence aşk konusunda erkekler mi kadınlar mı daha çok SABIRSIZ?
Ne farkeder, ilerde içeceğim dedin. Alkol değil sigara kırmızı çizgim dedin. Senin gibi konuşup sonra arada içenler oldu. Senin açık kapı bırakman bile yeterliHakkımı yiyorsun ama daha hiçbir şey yapmadan bütün puanı aldın hiç içenle içmeyen bir olur mu?Benim de iradem kuvvetlidir olmasa şu ana kadar bir bağımlılığım olurdu çünkü az çok meraklıyımdır
![]()
İlerde içmek gibi bir planım yok ama sigara gibi doğrudan karşı değilim şu yaşıma kadar herkes dedi içersin hem alkol hem sigara hiç içmedim. Ama bence fazla abartıyorsun bir iki kere tadına bakana da direkt alkollü hatta ilerde belki bakarım diyene de aynı damgayı vurman saçma benceNe farkeder, ilerde içeceğim dedin. Alkol değil sigara kırmızı çizgim dedin. Senin gibi konuşup sonra arada içenler oldu. Senin açık kapı bırakman bile yeterli![]()
Bu akşam final yapan YALI ÇAPKINI'nı izledin mi hiç?İlerde içmek gibi bir planım yok ama sigara gibi doğrudan karşı değilim şu yaşıma kadar herkes dedi içersin hem alkol hem sigara hiç içmedim. Ama bence fazla abartıyorsun bir iki kere tadına bakana da direkt alkollü hatta ilerde belki bakarım diyene de aynı damgayı vurman saçma bence![]()
Valla hiçbir şey düşünmedim hakkında şu ana kadar bu sorular nereden aklına geliyor bir anda@Gerekli24 Robot süpürge hakkında düşüncen?![]()
Tvde bir iki kere denk gelmişimdir de hiç benim seveceğim dizi değilBu akşam final yapan YALI ÇAPKINI'nı izledin mi hiç?![]()
Gelir benim.Valla hiçbir şey düşünmedim hakkında şu ana kadar bu sorular nereden aklına geliyor bir anda![]()
Makineli tüfek gibi birini cevaplarken diğeri geliyorGelir benim.
Gidene mi zor kalana mı?
Bence de cevap çok iyi.Makineli tüfek gibi birini cevaplarken diğeri geliyor
Giden bence çünkü o kararı alma ve yükü daha fazla bence
Yüzde 90 futbolla ilgili yüzde 70 düşkün benceBence de cevap çok iyi.
Erkeklerin yüzde kaçı futbola düşkün sence ülkemizde ?![]()