AbartAğzına sürdüğün an benim için alkolik sayılırsın![]()
AbartAğzına sürdüğün an benim için alkolik sayılırsın![]()
Lan hiç mi merak etmedin ben 13 yaşında içmiştim ilk nargile falan da mı denemedinBir kere bile ağzıma almadım yüzden fazla kez demişlerdir![]()
Eski zamanlardan biliyorum 1-2 olmadığı. Aman ne halin varsa gör
Bünyem sağlamdır hiç sarhoş olmadım alkolik değilimEski zamanlardan biliyorum 1-2 olmadığı. Aman ne halin varsa gör![]()
Hiç ağzıma almadım hâlâ ama ilerde mutlaka almam dememAha kandırıldım. Bir daha sana oy yok….
Yahu tecrübe etmişsen tamamdır. Banane sarhoşluk seviyenBünyem sağlamdır hiç sarhoş olmadım alkolik değilim![]()
Ulan hiç mi merağınız yokYahu tecrübe etmişsen tamamdır. Banane sarhoşluk seviyen![]()
Puanlarımı geri aldım.Hiç ağzıma almadım hâlâ ama ilerde mutlaka almam dememAma ilerde alsam bile bir seferlik falan olur alkol sevmem. Ama sigaraya kesinlikle derim
![]()
Yok hayır bende ilginç şekilde hiçbir zaman kokusu dumanı hiçbir zaman hazzetmedim.Lan hiç mi merak etmedin ben 13 yaşında içmiştim ilk nargile falan da mı denemedin![]()
Yüzde 50@Gerekli24 Merak seviyen yüzde kaç?![]()
Ne severim ne sevmem@Gerekli24 Gül lokumu sever misin?![]()
Yerine göre@Gerekli24 Üşengeç misin?
Breaking Bad mi Squid Game mi?Yok hayır bende ilginç şekilde hiçbir zaman kokusu dumanı hiçbir zaman hazzetmedim.
Yüzde 50
Ne severim ne sevmem
Yerine göre![]()
Ben sana diyim benim gibi birini bile zor bulursun herkes mutlaka bir şey tatmistir ya alkol ya sigara bir şey ben gayet temizim tatmadan alkolik oldu iyi miPuanlarımı geri aldım.
Gözümdeki tüm karizman yerle bir oldu. Özellikle bu mesaj sonrası.
Hayır. Benim iradem kuvvetlidir.Ulan hiç mi merağınız yok![]()
Helal olsun mosiHayır. Benim iradem kuvvetlidir.
@MEnes o konuda bir numara.Ben sana diyim benim gibi birini bile zoe bulursun herkes mutlaka bir şey tatmistir ya alkol ya sigara bir şey ben gayet temizim tatmadan alkolik oldu iyi mi![]()