Teşekkürler@Gerekli24 benden bol puanlar kazandın bu hafta. Cevapların hoşuma gidiyor. Alkol konusunda zaten en büyük puanı alıp oylamada sana oy verdimburada açıklamış olayım
![]()
Teşekkürler@Gerekli24 benden bol puanlar kazandın bu hafta. Cevapların hoşuma gidiyor. Alkol konusunda zaten en büyük puanı alıp oylamada sana oy verdimburada açıklamış olayım
![]()
Hakkı harikaydı ama neyseTeşekkürler![]()
Git İsveç Yeşilay başkanı falan olsana sen@Gerekli24 benden bol puanlar kazandın bu hafta. Cevapların hoşuma gidiyor. Alkol konusunda zaten en büyük puanı alıp oylamada sana oy verdimburada açıklamış olayım
![]()
Bağımlılık kadar vakit geçirdiğim konusundaki uyarırsa bu mantıklı olabilir ara verip veya süremi azaltabilirim. Ama komple bırakmak kendi kararım olur ancakÇok vakit geçiriyorsun bırak dese?![]()
Alkol kırmızı çizgimdirGit İsveç Yeşilay başkanı falan olsana sen![]()
Alkol kırmızı çizgimdir
Hayrola bir kaç sene önce sözde sende içmezdim. Bence önceside vardı. O şarap ile değiştiğini sanmıyorum![]()
Bu artık benim için önemli bir video. Bazılarının suratına fırlatmak istiyorum
BekliyorumHakkı harikaydı ama neyse
Artık soru modumu açabilirim (uykum var ama uyumak istemiyorum. Çok erken daha)
Araba sürmek mi yan koltukta oturmak mı daha iyi?Hayır böyle hayat yaşanmaz![]()
Alkolik değilim bu arada yanlış anlaşılma olmasınBu artık benim için önemli bir video. Bazılarının suratına fırlatmak istiyorum![]()
Şimdi bunları kayıt edeceğim. Bir yere not etmem gerekiyor.Bekliyorum![]()
Araba sürmek iyidirAraba sürmek mi yan koltukta oturmak mı daha iyi?![]()
Bir arkadaşla iddiaya girmiştik o da Beşiktaşlı bu sene şampiyon olursak içerim senle söz demiştim ama bunu yarıştan kopmadan demiştim ama bu sene şampiyon olamayız diye güvenip demiştimAlkolik değilim bu arada yanlış anlaşılma olmasınDur 2 bira alayım da içeyim demem hiç ortam olacak anca o da yılda 1-2 kez olan bir şey abartmamak lazım
![]()
Ağzına sürdüğün an benim için alkolik sayılırsınAlkolik değilim bu arada yanlış anlaşılma olmasınDur 2 bira alayım da içeyim demem hiç ortam olacak anca o da yılda 1-2 kez olan bir şey abartmamak lazım
![]()
Hiç sigara denemedin miAraba sürmek iyidir
Bir arkadaşla iddiaya girmiştik o da Beşiktaşlı bu sene şampiyon olursak içerim senle söz demiştim ama bunu yarıştan kopmadan demiştim ama bu sene şampiyon olamayız diye güvenip demiştimAlkol içmedim ama ben esas sigaraya doğrudan karşıyım
![]()
Çok uykucu musun?Araba sürmek iyidir
Bir arkadaşla iddiaya girmiştik o da Beşiktaşlı bu sene şampiyon olursak içerim senle söz demiştim ama bunu yarıştan kopmadan demiştim ama bu sene şampiyon olamayız diye güvenip demiştimAlkol içmedim ama ben esas sigaraya doğrudan karşıyım
![]()
Bir kere bile ağzıma almadım yüzden fazla kez demişlerdirHiç sigara denemedin mi![]()
Aha kandırıldım. Bir daha sana oy yok….Araba sürmek iyidir
![]()