FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Çok vakit geçiriyorsun bırak dese? :D
Bağımlılık kadar vakit geçirdiğim konusundaki uyarırsa bu mantıklı olabilir ara verip veya süremi azaltabilirim. Ama komple bırakmak kendi kararım olur ancak :A Onun dışındaki şeyler bence karşılıklı güven sosyal medya olsun forum olsun güvenemeyeceksen birlikte ilişki yürütmenin anlamı yok

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu artık benim için önemli bir video. Bazılarının suratına fırlatmak istiyorum :A
Alkolik değilim bu arada yanlış anlaşılma olmasın :A Dur 2 bira alayım da içeyim demem hiç ortam olacak anca o da yılda 1-2 kez olan bir şey abartmamak lazım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şimdi bunları kayıt edeceğim. Bir yere not etmem gerekiyor.

Bursa’ya ilk kez gelen biri neleri muhakkak görmeli?
2-3 gün gezmek yeterli mi?

Küçüklüğümden aklımda kalan Bursa havluları. Daha öyle en meşhur nesne mi?

Araba ile gezmek mi yoksa toplu taşıt ile gezmek mi daha iyi? Yani trafiği nasıl kısacası?

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Araba sürmek mi yan koltukta oturmak mı daha iyi? :D
Araba sürmek iyidir :A

Alkolik değilim bu arada yanlış anlaşılma olmasın :A Dur 2 bira alayım da içeyim demem hiç ortam olacak anca o da yılda 1-2 kez olan bir şey abartmamak lazım :A
Bir arkadaşla iddiaya girmiştik o da Beşiktaşlı bu sene şampiyon olursak içerim senle söz demiştim ama bunu yarıştan kopmadan demiştim ama bu sene şampiyon olamayız diye güvenip demiştim :A Alkol içmedim ama ben esas sigaraya doğrudan karşıyım:A

Bir arkadaşla iddiaya girmiştik o da Beşiktaşlı bu sene şampiyon olursak içerim senle söz demiştim ama bunu yarıştan kopmadan demiştim ama bu sene şampiyon olamayız diye güvenip demiştim :A Alkol içmedim ama ben esas sigaraya doğrudan karşıyım:A
Hiç sigara denemedin mi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Çok uykucu musun? :D

Aha kandırıldım. Bir daha sana oy yok….