FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Bunu detaylı araştırmadım veya kendim kullanmadım ama olur olmadık herkesin dediği hariç gayet tıbbi ilaçlar kullanırsan etkili oluyordur ama her ilaç herkeste etki etmeyebilir veya aynı etki veya istediği derece etki etmeyebilir. Gülüyoruz ama bu ciddi sorun bazı kişiler doktor kontrolünde bunu kullanıyor bazıları da alternatif tıp teknikleri kullanıyor ya da şarlatanların oyununa gelebiliyor:A
------

Ben bir kaç kere gördüm nerede gördüğümü unuttum ama bilindik marketlerden gördüm.
BİM
Herhangi bir kurgusal evrende yaşayabilseydiniz, Hogwarts'ta mı yoksa Orta Dünya'da mı yaşamayı tercih ederdiniz?

Sana Cevapsız Sorular’da çok dobra sorular sorulmamış zaten sen de öyle demişsin, sana yeni bir sorgu odası şart oldu :A

Sen evet sert cevaplar verirsin :A

Kimseyle de aran bozulmuyor aynen trip atmadan goygoya devam ediyorsun :A Değişim iyidir :A

Forum @Dosi 'nin sorgusunu kaldırmaz. Ciddi diyorum. :A

Herhangi bir kurgusal evrende yaşayabilseydiniz, Hogwarts'ta mı yoksa Orta Dünya'da mı yaşamayı tercih ederdiniz?
Valla dizi film konularına o kadar uzağım ki tam anlayamadım Hogwarts cadılı büyülü bir evren Orta Dünya da galiba Yüzüklerin efendisi Hobbitin falan olduğu evrendi. Net bir cevabim yok hakim olmadığım için ama Hogwarts diyeyim.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Valla dizi film konularına o kadar uzağım ki tam anlayamadım Hogwarts cadılı büyülü bir evren Orta Dünya da galiba Yüzüklerin efendisi Hobbitin falan olduğu evrendi. Net bir cevabim yok hakim olmadığım için ama Hogwarts diyeyim.
Ünlü bir oyuncu mu yoksa ünlü bir bilim adamı mı olmayı tercih edersiniz?

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ben de bunun yerli versiyonunu sorayım.

Herhangi bir yerli dizinin ve yerli filmin içinde yaşasan bunlar hangileri olurdu? @Gerekli24
Güzel soru hiç düşünmedim. Büyük ihtimalle hayati tehlikemin en az olup insanların mutlu olduğu komedi dizilerinden biri olurdu bu. En sevdiğim dizilerden Geniş Aile 'yi diyebilirim gerçi onlar da bazen tehlikeli işlere bulaşıyor da kendi tercihleri :A
@Gerekli24 Dünyadaki bir şeyi ortadan kaldırabilseydiniz, yoksulluğu mu yoksa eşitsizliği mi seçerdiniz?
Yoksulluk böylece her insan belli hayat standardında yaşar. Herkesin her şeyde eşit olduğu bir evrende herkesin ben mutlu olacağını düşünmüyorum bu konudan bayağı kominist veya koyu solcu olmadığım çıkabilir:A

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Güzel soru hiç düşünmedim. Büyük ihtimalle hayati tehlikemin en az olup insanların mutlu olduğu komedi dizilerinden biri olurdu bu. En sevdiğim dizilerden Geniş Aile 'yi diyebilirim gerçi onlar da bazen tehlikeli işlere bulaşıyor da kendi tercihleri :A

Yoksulluk böylece her insan belli hayat standardında yaşar. Herkesin her şeyde eşit olduğu bir evrende herkesin ben mutlu olacağını düşünmüyorum bu konudan bayağı kominist veya koyu solcu olmadığım çıkabilir:A
İsveç'e gittin mi? Gitmeyi ister misin? :D

• Beğendim
Türkiye dışında bir ülkede doğmuş olsaydın hangi ülkede doğmuş olmayı isterdin? @Gerekli24
İskandinav ülkelerinden biri Norveç iyi duruyor.

Ateşi veya suyu kontrol etme yeteneğine sahip olmayı ister miydin?
İyi olabilirdi. İlerde özellikle yaşayacağımız su sıkıntısı gidermiş olurdum. Ateş ile de bir çok bu kaynaklı ölümleri engellemiş olurdum. Yanarak ölmek en acı verici ölümlerin başında geliyor bence.
------

İsveç'e gittin mi? Gitmeyi ister misin? :D
Yurt dışına hiç çıkmadım gidersem @Dosi ye uğrarım mutlaka imkanım olursa tabi kendi de isterse :A

İskandinav ülkelerinden biri Norveç iyi duruyor.

İyi olabilirdi. İlerde özellikle yaşayacağımız su sıkıntısı gidermiş olurdum. Ateş ile de bir çok bu kaynaklı ölümleri engellemiş olurdum. Yanarak ölmek en acı verici ölümlerin başında geliyor bence.
------

Yurt dışına hiç çıkmadım gidersem @Dosi ye uğrarım mutlaka imkanım olursa tabi kendi de isterse :A
Bu yaz tatil planın var mı? Varsa bütçen ne kadar?

• Beğendim
Yerli filmi de düşün :A

• Güldürdün