cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,271
- Puanı
- 1,060
Fox aşığı forumda program yapmayı seven kibar bir üye olduğunu düşünüyorum.Benim hakkımda düşüncen?![]()
Benim aslında bugün yorgunluktan öldüğüm bir gün. Dünümde yoğun geçmişti. Yarınada dışarda olacağım. Sorular hafta sonuna kalacak diye ondan yazdım ama bugün çok yazmaya başladım. Onlara sıra gelecek.
Çok sağ ol, sen de kibarsın.Fox aşığı forumda program yapmayı seven kibar bir üye olduğunu düşünüyorum.![]()
Yaz ayı ise imkansız kış ayı ise olabilir ama genelde kafa olmasa da gün aşırı alırım duş.@Gerekli24 duş almadan 3 gün durabilir misin?
Aynen ben de.Yaz ayı ise imkansız kış ayı ise olabilir ama genelde kafa olmasa da gün aşırı alırım duş.
Bunu inan düşünmedim şimdi bir isim desem kafadan ilerde olursa o ismi koyacağımı sanmıyorum yani bir isim belirlemedimÇok sağ ol, sen de kibarsın.
Kız çocuğun olursa adını ne koyarsın?
Olabilir biz ayrılamayızBenim aslında bugün yorgunluktan öldüğüm bir gün. Dünümde yoğun geçmişti. Yarınada dışarda olacağım. Sorular hafta sonuna kalacak diye ondan yazdım ama bugün çok yazmaya başladım. Onlara sıra gelecek.
12 adam ile aynı sorular olur mu bilemem. Bakalım![]()
Okey oynar mısın? Sever misin?Bunu inan düşünmedim şimdi bir isim desem kafadan ilerde olursa o ismi koyacağımı sanmıyorum yani bir isim belirlemedim![]()
MaviDaha önceki sayfalarda soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa cevaplama
En sevdiğin renk?
En sevdiğin mevsim?
En sevdiğin gün?
En sevdiğin yemek?
Eczacılık bölümünde en sevdiğin ders?
Ölümsüz olmak ister miydin?Mavi
Sonbahar
Cuma (Hem mübarek gün hem dersler bitiyor)
Tavuklu pilav
Farmakoloji
Kart oyunları bilirim ama okeyde yokumOkey oynar mısın? Sever misin?
@xdragxx ın yancısı olursun lala müfikKart oyunları bilirim ama okeyde yokumHep davet ediyorlar gitmiyorum
Temel kurallarını bilirim ama oynadığım söylenemez
İlla gidersem de muhabbete katılır yancı olurum
![]()
Hayat motton var mı?Kart oyunları bilirim ama okeyde yokumHep davet ediyorlar gitmiyorum
Temel kurallarını bilirim ama oynadığım söylenemez
İlla gidersem de muhabbete katılır yancı olurum
![]()
Sadece bensem tabiki hayır bu soru çünkü sevdiklerimin ölümünü sürekli göreceğim sağlığım nasıl olacak. Ayrıca dünyanın ömrü bittiğinde veyahut kıyamet koltuğunda her türlü tahtalı köye gideceğizÖlümsüz olmak ister miydin?
Zamanda yolculuk yapabilseydiniz, geçmişi mi geleceği mi ziyaret etmeyi tercih ederdiniz?Sadece bensem tabiki hayır bu soru çünkü sevdiklerimin ölümünü sürekli göreceğim sağlığım nasıl olacak. Ayrıca dünyanın ömrü bittiğinde veyahut kıyamet koltuğunda her türlü tahtalı köye gideceğiz![]()
Özel olarak bir cümlem yok ama ilkelerime ve kırmızı çizgilerime göre yaşamak önemlidir benim için.Hayat motton var mı?![]()
Oluruz muhabbeti sarar@xdragxx ın yancısı olursun lala müfik![]()
Sen de yazarak veya işaret dili kullanırsınÖzel olarak bir cümlem yok ama ilkelerime ve kırmızı çizgilerime göre yaşamak önemlidir benim için.
Oluruz muhabbeti sarar![]()
Sınırsız paraya mı yoksa sınırsız bilgeliğe mi sahip olmayı tercih edersiniz?Özel olarak bir cümlem yok ama ilkelerime ve kırmızı çizgilerime göre yaşamak önemlidir benim için.
Oluruz muhabbeti sarar![]()