FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Zamanda yolculuk yapabilseydiniz, geçmişi mi geleceği mi ziyaret etmeyi tercih ederdiniz?
Geleceğe gidersem gelecekteki olayları durumu öğreneceğim sonrq döndüğümde yaşadığım şeyin anlamı kalmaz. Dünyadaki olayların sonucunu bilip bir şey yapamamak kötü olur. Geçmişte bazı anlara tanıklık etmek bence müthiş olur

Geleceğe gidersem gelecekteki olayları durumu öğreneceğim sonrq döndüğümde yaşadığım şeyin anlamı kalmaz. Dünyadaki olayların sonucunu bilip bir şey yapamamak kötü olur. Geçmişte bazı anlara tanıklık etmek bence müthiş olur
Çok doğru, ben de öyle derdim. :D

Sınırsız paraya mı yoksa sınırsız bilgeliğe mi sahip olmayı tercih edersiniz?
Zor bir soru esasen sınırsız para çok iyi bir seçenek bilgelik her zaman mutlu etmeyebilir. Sınırsız bilgeliği de paraya çevirebilirim ve bu bilgelikle parayı ve bir çok şeyi daha iyi kullanabilirim bence bu yüzden sınırsız olduğu için bilgelik derim.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
@Gerekli24 Herhangi bir tarihi şahsiyetle akşam yemeği yiyebilseydiniz, Leonardo da Vinci'yi mi yoksa Albert Einstein'ı mı tercih ederdiniz?

Plasebo etkisinin farmakolojideki yeri ve önemi hakkında neler söyleyebilirsin?
Oldukça önemlidir her ilacın piyasada düşmeden önce mutlaka testlerinde bir plasebo grubu olur buna göre etki edip etmediği belirlenir. Bir ilacın size fayda sağlayacağını düşünüp içerseniz geçici olarak fayda sağlayabilir buna da plasebo etkisi denir ayrıca. Kısaca böyle diyebilirim.
@Gerekli24 Kurgusal bir karakter olabilseydin, süper kahraman mı yoksa süper kötü adam mı olmayı tercih ederdin?
Süper kahraman

Oldukça önemlidir her ilacın piyasada düşmeden önce mutlaka testlerinde bir plasebo grubu olur buna göre etki edip etmediği belirlenir. Bir ilacın size fayda sağlayacağını düşünüp içerseniz geçici olarak fayda sağlayabilir buna da plasebo etkisi denir ayrıca. Kısaca böyle diyebilirim.

Süper kahraman
Tüm dilleri akıcı bir şekilde konuşmayı mı yoksa herhangi bir müzik aletini mükemmel bir şekilde çalmayı mı tercih edersiniz?

@Gerekli24 İnternetsiz veya müziksiz bir dünyada yaşamayı tercih eder misin? :D
@Gerekli24 Herhangi bir tarihi şahsiyetle akşam yemeği yiyebilseydiniz, Leonardo da Vinci'yi mi yoksa Albert Einstein'ı mı tercih ederdiniz?
Sanmıyorum isteyeceğimi.
Leonardo çok ilginç bir adam ama ben yine de Einsteini isterdim herhalde.

Çay mı kahve mi?
Kahvaltıya önem verir misin? :A @xdragxx
Net kahve.
Çoğu zaman fakülteye gitmeden önce kahvaltı yapmam o yüzden hayır:A
------

Tüm dilleri akıcı bir şekilde konuşmayı mı yoksa herhangi bir müzik aletini mükemmel bir şekilde çalmayı mı tercih edersiniz?
Dil her şeydir net dil bu.

Sanmıyorum isteyeceğimi.

Net kahve.
------

Eskiden olan bu çikolatayı sever miydin? :D
1743712070964.png

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Sanmıyorum isteyeceğimi.

Net kahve.
------

Cinsel gücü arttırıcı ilaçların gerçekten etkisi oluyor mu? :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Cinsel gücü arttırıcı ilaçların gerçekten etkisi oluyor mu? :A
Bunu detaylı araştırmadım veya kendim kullanmadım ama olur olmadık herkesin dediği hariç gayet tıbbi ilaçlar kullanırsan etkili oluyordur ama her ilaç herkeste etki etmeyebilir veya aynı etki veya istediği derece etki etmeyebilir. Gülüyoruz ama bu ciddi sorun bazı kişiler doktor kontrolünde bunu kullanıyor bazıları da alternatif tıp teknikleri kullanıyor ya da şarlatanların oyununa gelebiliyor:A
------

Aaa bizim burada hiç yok. :(
BİM mi ŞOK mu? :D
Ben bir kaç kere gördüm nerede gördüğümü unuttum ama bilindik marketlerden gördüm.
BİM

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam