FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

@xdragxx
İç güzelliği 10/10 dış güzelliği 3/10

@Gerekli24
İç güzelliği 8/10 dış güzelliği 7/10

Bu kim la?
İç güzelliği 5/10 dış güzelliği 10/10 hangi kızı tercih edersin :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@xdragxx
İç güzelliği 10/10 dış güzelliği 3/10

@Gerekli24
İç güzelliği 8/10 dış güzelliği 7/10

Bu kim la?
İç güzelliği 5/10 dış güzelliği 10/10 hangi kızı tercih edersin :A
Duygusal anıma denk gelirse iç güzelliği 8 dış güzelliği 7 olan kızı :A
Vurdumduymaz anıma denk gelse iç güzelliği 5 dış güzelliği 10 olan kızı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
O değilde cidden ben şimdi sorgu odasında olsam ve bana doğru sorular sorulsa çok şey kırılıp dökülür gibi :A @Yakamoz-Asi @xdragxx @Bully @Gerekli24 @12.Adam @serhatt
Bu ara bazı konularda gözüm açıldı net.
Meğerse bıçaklanma oluyor ama işin ilginç tarafı trip atıp mesafe koyma olmuyor bende, goygoya devam ediyorum. Bende değişim olmuş farketmemişim .

Safa yatmak en güzeli :A

Bu da değerli arkadaşlarıma gelsin :A

O değilde cidden ben şimdi sorgu odasında olsam ve bana doğru sorular sorulsa çok şey kırılıp dökülür gibi :A @Yakamoz-Asi @xdragxx @Bully @Gerekli24 @12.Adam @serhatt
Meğerse bıçaklanma oluyor ama işin ilginç tarafı trip atıp mesafe koyma olmuyor bende, goygoya devam ediyorum. Bende değişim olmuş farketmemişim .

Sen bir ara yönetimden ayrılıp emekli olursan bir kaos çıkaracaksın anlaşılan:A
------

@Gerekli24 hiç hamama gittin mi? :D
Gitmedim ama gidebilirim arkadaşlarla arada bir gidek muhabbeti var :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Anlamadım :A Bana doğru sorular sorulsa derken

Sana Cevapsız Sorular’da çok dobra sorular sorulmamış zaten sen de öyle demişsin, sana yeni bir sorgu odası şart oldu :A

Sen evet sert cevaplar verirsin :A

Kimseyle de aran bozulmuyor aynen trip atmadan goygoya devam ediyorsun :A Değişim iyidir :A

Sen bir ara yönetimden ayrılıp emekli olursan bir kaos çıkaracaksın anlaşılan:A
------

Gitmedim ama gidebilirim arkadaşlarla arada bir gidek muhabbeti var :A
Yok ya, ben işine sadık biriyim. Öyle yönetimsel mevzular ben emekli olursamsa benle sır kalır.

@Dosi kaos istiyorsan Nagi'mle ol, tanış. :D
Aman o beni aşar :A
Anlamadım :A Bana doğru sorular sorulsa derken
Ben kaçak cevap veren biri değilim (önemli konularda) Misal sözlük konularında Tekin’in konusuna yazmadım çünkü dobra yorum gelecekti sustum.
Doğru soru derken yeni böyle cevabı dengeleri değiştirecek sorular olarak :A
Benim anladığım bir şeyler diyecek admin olduğu için susuyor :A
------

Hayır bırakmadım pek gür de çıkmaz ben de:D
Yani bu bir nevi doğru. Misal ben favori üyeyken çok detay yakalayıp belirtirdim. Yönetici olununca insan susmak zorunda kalıyor. Benim şüphe duyduğum şeyler var, öyle oluncada mesafeli oluyorum bazılarına :A

Sana Cevapsız Sorular’da çok dobra sorular sorulmamış zaten sen de öyle demişsin, sana yeni bir sorgu odası şart oldu :A

Sen evet sert cevaplar verirsin :A

Kimseyle de aran bozulmuyor aynen trip atmadan goygoya devam ediyorsun :A Değişim iyidir :A
Kan çıkar yapma. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yok ya, ben işine sadık biriyim. Öyle yönetimsel mevzular ben emekli olursamsa benle sır kalır.

Aman o beni aşar :A

Ben kaçak cevap veren biri değilim (önemli konularda) Misal sözlük konularında Tekin’in konusuna yazmadım çünkü dobra yorum gelecekti sustum.
Doğru soru derken yeni böyle cevabı dengeleri değiştirecek sorular olarak :A

Yani bu bir nevi doğru. Misal ben favori üyeyken çok detay yakalayıp belirtirdim. Yönetici olununca insan susmak zorunda kalıyor. Benim şüphe duyduğum şeyler var, öyle oluncada mesafeli oluyorum bazılarına :A
Benim bu ilk olarak NOW sevgim, 2. olarak Nagi sevgim hiç bitmez. :A Sen de katıl Survivor'a madem kaos istiyorsun. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Gerekli24
Yok :A

Şu an TV'de en abartılan dizi ve oyuncu?
Balon çok var da şimdi aklıma gelmedi nedense :A

Kerem Bursini hiç bir zaman başarılı bulamadım abartıldığını düşünüyorum Hande diyip klişe cevap vermek istemedim onun zaten antisi de çok. Uzak Şehir diyebilirim mevcut dizilerden başarılı olabilir başrol oyuncuları d severim ama yine aşiret töre dizilerinin bu kadar reyting alması çok fazla :A