2002liyim ben 23ten gün alınca 23 diyorum. Üniversiteyi yukarda Yakamoz Asi sorunca yazmıştım Eczacılık okuyorumprofilde yaş 22 diyor , üniversite okuyor musun okuyorsan bölümün ne?
2002liyim ben 23ten gün alınca 23 diyorum. Üniversiteyi yukarda Yakamoz Asi sorunca yazmıştım Eczacılık okuyorumprofilde yaş 22 diyor , üniversite okuyor musun okuyorsan bölümün ne?
Kendim olabilirim dedim @Dosi de kabul etti.
Maalesef hayır
Hiç okumayan değil ama çok sık okumam.
Dijitalden tabi
Halı saha en sevdiğim hobim
Yok.
23
Eczacılık okuyorum
Öğrenciyim henüz yazın bir iki fabrikada çalışmışlığım oldu sadece.
Bence en iyisi adminimiz @bazinga ama sürekli aktif olduğu üyelerle iyi iletişim kurmada @Dosi diyebilirim.
Senin için insanlar yardımcı olmaya uğraşan anlayışlı nazik bir üye olduğunu düşünüyorum
@Yakamoz-Asi zevkle katılacaktır sorgu odasına![]()
Ben ayda bir yapıyorum konuk sıkıntısı olmasın diye. Tadı kaçmasın hep. Sürekli benzer olunca kısa aralıklarla sıkıcı oluyorBir ara tekliflerini bana iletirsin, ajandama göre ayarlanabilir.![]()
![]()
Etti bile@Yakamoz-Asi zevkle katılacaktır sorgu odasına![]()
Dalgınlıktan görmemişimRenktaṣım ilk iki soruyu es geçmiṣsin
Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
Aaaaa iyi bari @Angelica ile @The_Erinch tansiyon ölçtürmeye gelir sana2002liyim ben 23ten gün alınca 23 diyorum. Üniversiteyi yukarda Yakamoz Asi sorunca yazmıştım Eczacılık okuyorum
Bu yıl fitnessa gidiyorum biraz zarganalığı üstümüzden atıp kas büyütelim diye
Sakin ve fazla göz önünde olan bir üye değilsin ama uzun zamandır düzenli forumda olmayı da başarıyorsun. Genel olarak seni de sorun çıkarmayan iletişimi iyi bir üye olarak görüyorum tanıdığım kadarıyla. TRT dizilerini izliyorsun bir de genel olarakBenim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Renktaṣım ilk iki soruyu es geçmiṣsin
Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
------
Bir @xdragxx kadar olmaz ama iyi gideceğini düṣünüyorum.![]()
Konunun fazlasıyla coşacağı kesinBen ayda bir yapıyorum konuk sıkıntısı olmasın diye. Tadı kaçmasın hep. Sürekli benzer olunca kısa aralıklarla sıkıcı oluyor
Başı olmak zorunda değil. Sonu bile olur.
Sana uygun zamanı dersin
Etti bile![]()
Konunun fazlasıyla coşacağı kesin
Gelecek ay ilk hafta Yakamoz-Asi konuk olsun, sonra En Favori Şarkı’ya yoğunlaşmaya başlayalım![]()
@Yakamoz-Asi bir şeyi unutmuşum bir de hep profile güzel kadınlar koyuyorsunDalgınlıktan görmemişimAslında farkli konularda demiştim senin konunda çok nazik olgun bir üye demiştim öyle düşünüyorum. Beşiktaş mevzusuna da @cokiyitvci nin programında demiştim. Babadan gelme ama kulübün geçmişine bakınca daha bağlı oldum. Futbolu da zaten çok severim her ne kadar son yıllarda orada da eski hevesi bırakmadılarsa da.
Aaaa kas yapıyorsan @serhatt la @Emre Ozansoy a foto at uzman olarak değerlendirirlerBu yıl fitnessa gidiyorum biraz zarganalığı üstümüzden atıp kas büyütelim diye
------
Sakin ve fazla göz önünde olan bir üye değilsin ama uzun zamandır düzenli forumda olmayı da başarıyorsun. Genel olarak seni de sorun çıkarmayan iletişimi iyi bir üye olarak görüyorum tanıdığım kadarıyla. TRT dizilerini izliyorsun bir de genel olarak![]()
@Yakamoz-Asi o zamana kadar çene yorduğu için yorulur kendi kabuğuna çekilir belkiKonunun fazlasıyla coşacağı kesin
Gelecek ay ilk hafta Yakamoz-Asi konuk olsun, sonra En Favori Şarkı’ya yoğunlaşmaya başlayalım![]()
Bunu karıştırma, o bayram özel yayınıydı yani normal bölümler kendine göre durumları varBir @xdragxx kadar olmaz ama iyi gideceğini düṣünüyorum.![]()
Yok onlara atmam sonra bana sararlar
@Yakamoz-Asi bir şeyi unutmuşum bir de hep profile güzel kadınlar koyuyorsun![]()
Açıkçası şu benim eşim dediğin veya örnek aldığım biri yok en azından düşünmedim. Hanım hanımcık diye bir kız tanımı var bu giyim ve tip olarak bir şeyi yansıtıyor bence açıkçası öyle bir eş isterim herhaldeGüzel kadınlar kırmızı çizgimizdir 😎
Güzel kadın demiṣken.. herkesin kafasında beğendiği tarz biri vardır.
Beğendiğin (eṣim böyle olmalı dediğin) 3 kadın kimdir?
Tarzını, giyim kuṣam veya herhangi bir sebepten örnek aldığın erkek biri var mı?
@Yakamoz-Asi o zamana kadar çene yorduğu için yorulur kendi kabuğuna çekilir belki
Aklıma ne geldi. Bir durumdan net emimin. Yakamoz konuk olunca bir şeyleri net farkeder gibime geliyor
Bunu karıştırma, o bayram özel yayınıydı yani normal bölümler kendine göre durumları var![]()
Açıkçası şu benim eşim dediğin veya örnek aldığım biri yok en azından düşünmedim. Hanım hanımcık diye bir kız tanımı var bu giyim ve tip olarak bir şeyi yansıtıyor bence açıkçası öyle bir eş isterim herhaldeDürüstlük de çok önemli Güzellik olarak bir ara Simgeyi beğeniyordum bayağı